Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εχω την asus p5q με τον xeon [email protected] και καρτα γραφικων την radeon HD4770, κανω ερασιτεχνικα video και θελω να κανω καποια αναβαθμιση στην γραφικων διοτι κατα την επεξεργασια "κολαει" ακομα και το παραθυρο επισκοπισης στο premiere. Υπαρχει κατι σε φθηνη λύση ή θελει αλλαγη όλο το σύστημα? Ευχαριστω.

Επεξ/σία από dimitris1964
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dimitris1964 είπε

Καλησπέρα εχω την asus p5q με τον xeon [email protected] και καρτα γραφικων την radeon HD4770, κανω ερασιτεχνικα video και θελω να κανω καποια αναβαθμιση στην γραφικων διοτι κατα την επεξεργασια "κολαει" ακομα και το παραθυρο επισκοπισης στο premiere. Υπαρχει κατι σε φθηνη λύση ή θελει αλλαγη όλο το σύστημα? Ευχαριστω.

Η αλήθεια είναι πως ότι και να πάρεις θα είναι καλύτερο από την HD4770. Από την άλλη όμως, δε θα μπορεί να ακολουθήσει το υπόλοιπο σύστημα (ο επεξεργαστής σου είναι 12ετίας πια). Άστο όπως είναι και με την πρώτη ευκαιρία φτιάξε ένα καινούριο.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα, για ενα μεταχειρισμενο μητρικη+μνημη+επεξεργαστη+καρτα γραφικων μπορεις να μου κανεις μια προταση? οχι για παιχνιδια αλλα να ανεβω ετσι καποιο επιπεδο.

Δημοσ.

σε νεα ι3 9ης ή 10ης,

περιπου 90ευρω, σαν ι7 4ης κ πιο δυνατος. δδρ4 μνημη.

συν μητρικη.

σε γραφικων περι τα 100ευρω σε μεταχειρισμενη σε ρχ 570,1060 

η πιο φτηνες 1050

Δημοσ.

Όπως λέει κι ο @LLLEFTERIS θέλεις σίγουρα μια 1060 6GB για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες εδώ στο insomnia, όπως και μεταχειρισμένα σετάκια σε καλές τιμές cpu-mobo-ram και να στήσεις με 400 ένα αρκετά καλό σύστημα για τη δουλειά που θέλεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Εαν βρω με αυτα τα χρηματα καλα θα ειναι , αλλα μαλλον θα βγουν περισσοτερα. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

36 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Όπως λέει κι ο @LLLEFTERIS θέλεις σίγουρα μια 1060 6GB για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες εδώ στο insomnia, όπως και μεταχειρισμένα σετάκια σε καλές τιμές cpu-mobo-ram και να στήσεις με 400 ένα αρκετά καλό σύστημα για τη δουλειά που θέλεις. 

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις μια ενδεικτικη συνθεση (οχι σε τιμες) για να ξερω τι να ψαξω? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Στις 29/12/2020 στις 3:24 ΜΜ, dimitris1964 είπε

Εαν βρω με αυτα τα χρηματα καλα θα ειναι , αλλα μαλλον θα βγουν περισσοτερα. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις μια ενδεικτικη συνθεση (οχι σε τιμες) για να ξερω τι να ψαξω? Ευχαριστω.

Βεβαίως. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα από το παλιό μου setup μητρική και επεξεργαστή i7 6700k στα 200 ευρώ. Βρίσκεις άνετα με 50 ευρώ μνήμες και με άλλα 150 μια 1060 6Gb και είσαι στα 400. 

Η αλήθεια είναι ότι οι αγγελίες του insomnia βγάζουν πολλά πράγματα. Αφού ενδιαφέρεσαι, μπες και τσέκαρε συχνά και σίγουρα θα βρεις κάτι. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα προτεινα γενικα αλλαγη, μιας και το psu ειναι αρκετα παλιο, και ισως no name, ssd Ισως να εχεις βαλει, αλλα και το case ισως να μην εχει και το airflow που χρειαζεται. Εκτος απο το psu, εκτος και αν βρεις καποιο σχετικα καινουργιο με εγγυηση, ολα τα αλλα απο εδω μεσα τα βρισκεις

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...