oraiustepe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Εχει ir blaster τ p30 pro... Και επειδή ειχα xiaomi.. (mi8).. Τ οποιο υπαρχει ακομα στην οικογένεια... Ο μονος λογος ν μην ξαναπαρω ειναι το miui.. Πραγματικά. Γ αυτο κ το εδωσα πριν 2 χρονια λιγο μετα π τ πηρα. Τώρα οσον αφορα τα services ειναι αναλογα τ χρηση π κανεις... Επειδη ειχα ψαχτει αυτες τις μερες γτ ειχα βρει ενα p40 pro... Μ τη δικη μ χρηση δν με επηρεαζει καν... Αλλους τους επηρεαζει..εξαρταταξ τι χρηση κανεις. Τελικα βεβαια δν τ αλλαξα γτ οι διαφορες μ τ p30 pro ειναι μικρες. Για το oneplus 8 pro τ σκεφτομαι την ανοιξη αλλα δν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα ειναι πισωγυρισμα στις καμερες γτ οπου εχω ρωτησει ν λενε αυτο... Οτι μολις πεσει νυχτα.. Θα νιωθω οτι εχω κατεβει σκαλες κατω σ σχεση με τωρα. Παντως ξερω οτι ειναι εξαιρετικα κινητα αν κ τελευταια κατι bugs τα χει και το oxygen απο οσο διαβαζα... Οχι σαν τ miui βεβαια... Τωρα για το xiaomi... Τ πηρε φιλος μ την Πέμπτη.. Κ συγκριναμε νυχτα μ τ δικο μ.. Μερα ακομα...και εχει κ περασμενη gcam... Πραγματικα ειναι να κλαις τ λεφτα σ.. Εφοσον τ πηρες σαν καμεροτηλεφωνο.. Γ αυτο εχω κ αμφιβολιες γ το op8 pro γτ λενε οως εχει λιγο χειροτερη καμερα απ το mi10 pro (κατα συνέπεια κ την νυχτα υποθετω) Το oneplus 8 pro εχει εξαιρετική κάμερα με τον imx 689 της sony. Κάνει παπάδες. Ωστόσο χάνει και απο το p40 pro και απο το galaxy note 20 και απο το iphone 12. Ωστόσο όμως αν δεν κάνω λάθος είναι και πιο οικονομικό και ειδικά απο Κίνα που το βρίσκεις 600 ευρώ αξίζει ακόμα και για κάμερες αν το θέλεις.
Giorgos17589 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, oraiustepe είπε Το oneplus 8 pro εχει εξαιρετική κάμερα με τον imx 689 της sony. Κάνει παπάδες. Ωστόσο χάνει και απο το p40 pro και απο το galaxy note 20 και απο το iphone 12. Ωστόσο όμως αν δεν κάνω λάθος είναι και πιο οικονομικό και ειδικά απο Κίνα που το βρίσκεις 600 ευρώ αξίζει ακόμα και για κάμερες αν το θέλεις. Τ εχει στα 573€ με κουπονι το 8/128...σε σχεση με το p30 pro π εχω δν χανει σε καμερα? Επισης απο μπαταρια οως τα παει γτ διαβαζω οτι πασχει καπως.. Σε σχόλια στο σκρουτζ απο οσους τ χουν παρει.. Κ τ p30 pro μ βγαζει δυο μερες για πλακα... Κ δν θα θελα να κραταω παλι μαζι μ powerbank οπως οταν ειχα samsung s9+ και μετα s10+.
oraiustepe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Giorgos17589 είπε Τ εχει στα 573€ με κουπονι το 8/128...σε σχεση με το p30 pro π εχω δν χανει σε καμερα? Επισης απο μπαταρια οως τα παει γτ διαβαζω οτι πασχει καπως.. Σε σχόλια στο σκρουτζ απο οσους τ χουν παρει.. Κ τ p30 pro μ βγαζει δυο μερες για πλακα... Κ δν θα θελα να κραταω παλι μαζι μ powerbank οπως οταν ειχα samsung s9+ και μετα s10+. Δεν ξερω αν χανει ή κερδίζει σε κάμερα...Μπορείς να δεις συγκριτικά στο youtube...Πολλές φορές το πως τραβάει ένα κινητό είναι και γούστα..Σε θέματα θορύβου δεν γνωρίζω...Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις απο το p30 pro...Θα παρεις ας πούμε καλύτερο λογισμικό, android 11 και τα 120hz...Σε θέματα χρωμάτων οθόνης πιστεύω υπερέχει το p30 pro και απο εκεί και πέρα την κάμερα πρέπει να την κοιτάξεις...Τώρα σε επεξεργαστή δεν είναι και χαώδης η διαφορά στο μάτι, φυσικά ανώτερος ο 865. Τώρα για μπαταρία επίσης δες συγκριτικά και πάει και ανάλογα την χρήση...πχ σε παιχνιδια οι πιο δυνατοί επεξεργαστές συνήθως τρώνε περισσότερη μπαταρία γιατί δίνουν και περισσότερη ενέργεια. Από την άλλη παίζει ρόλο και η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή αλλά κυρίως η παραμετροποίηση του oxygen...Ψαξτα φιλε...Προσωπικά δεν θα άλλαζα το p30 pro για κανένα κινητό μέχρι σήμερα...Άλλα δυο χρονάκια τα βγάζει άνετα σε top ρυθμούς
Giorgos17589 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, oraiustepe είπε Δεν ξερω αν χανει ή κερδίζει σε κάμερα...Μπορείς να δεις συγκριτικά στο youtube...Πολλές φορές το πως τραβάει ένα κινητό είναι και γούστα..Σε θέματα θορύβου δεν γνωρίζω...Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξεις απο το p30 pro...Θα παρεις ας πούμε καλύτερο λογισμικό, android 11 και τα 120hz...Σε θέματα χρωμάτων οθόνης πιστεύω υπερέχει το p30 pro και απο εκεί και πέρα την κάμερα πρέπει να την κοιτάξεις...Τώρα σε επεξεργαστή δεν είναι και χαώδης η διαφορά στο μάτι, φυσικά ανώτερος ο 865. Τώρα για μπαταρία επίσης δες συγκριτικά και πάει και ανάλογα την χρήση...πχ σε παιχνιδια οι πιο δυνατοί επεξεργαστές συνήθως τρώνε περισσότερη μπαταρία γιατί δίνουν και περισσότερη ενέργεια. Από την άλλη παίζει ρόλο και η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή αλλά κυρίως η παραμετροποίηση του oxygen...Ψαξτα φιλε...Προσωπικά δεν θα άλλαζα το p30 pro για κανένα κινητό μέχρι σήμερα...Άλλα δυο χρονάκια τα βγάζει άνετα σε top ρυθμούς Δν εχεις κ άδικο... Εψαξα ενα σωρο συγκριτικα κ reviews... Ουσιαστικα μονο σ οθονη κ σε δυνατοτερο επεξεργαστη υπερεχει τ oneplus.. Και βιντεο ΜΟΝΟ οσον αφορα την καμερα. Φουλ ευχαριστημενος ειμαι με το p30 pro απλα τελευταια (συγκεκριμένα απο 10 δεκεμβρη κ μετα) μ κανει κατι κολπα με τις ειδοποιησεις στο ινσταγκραμ συγκεκριμενα..μια μ ρχονται...δεκα δν μ ρχονται... Παρα μονο αν μπω εγω στην εφαρμογη κ ρθουν τοτε μαζεμενες. Πιο πριν δν τ εκανε απ τν ιουνιο π τ χω... Εδω κ 15 μερες μ χει σπασει τ νευρα.... Εχω αλλαξει καθε πιθανη ρυθμιση και τ μονο π καταφερα ηταν στις δεκα φορες πχ να μ ρχονται στην καλύτερη τις 5...αντι για 1 στις δέκα πχ... Σαν ποσοστο στο λεω. Τ θεμα ειναι οτι πριν δν ειχα κανενα θεμα.. Κ δν μεσολαβησε καποιο update του λογισμικου.. Ουτε κ τ ινστα τ μερα π ξεκινησε. Κ εφτασα σμρ ν κανω επαναφορα εργοστασιακω κ ν ξαναστησω τ τηλεφωνο αλλα καμια διαφορα μ πριν... Γ αυτο μ την εχει βιδωσει κ ψαχνομουν πχ γ oneplus... Και η πλακα είναι πως διαβασα πριν οτι το oxygen ειναι ακομα πιο επιθετικο στο να κλεινει εφαρμογές απο το emui ΑΝ ειναι αυτο τ θεμα τλκ... Κ προεκυψε στα ξαφνικα. Αν δν ειναι αυτο ειλικρινα δν ξερω τι αλλο ν κανω.
oraiustepe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Δν εχεις κ άδικο... Εψαξα ενα σωρο συγκριτικα κ reviews... Ουσιαστικα μονο σ οθονη κ σε δυνατοτερο επεξεργαστη υπερεχει τ oneplus.. Και βιντεο ΜΟΝΟ οσον αφορα την καμερα. Φουλ ευχαριστημενος ειμαι με το p30 pro απλα τελευταια (συγκεκριμένα απο 10 δεκεμβρη κ μετα) μ κανει κατι κολπα με τις ειδοποιησεις στο ινσταγκραμ συγκεκριμενα..μια μ ρχονται...δεκα δν μ ρχονται... Παρα μονο αν μπω εγω στην εφαρμογη κ ρθουν τοτε μαζεμενες. Πιο πριν δν τ εκανε απ τν ιουνιο π τ χω... Εδω κ 15 μερες μ χει σπασει τ νευρα.... Εχω αλλαξει καθε πιθανη ρυθμιση και τ μονο π καταφερα ηταν στις δεκα φορες πχ να μ ρχονται στην καλύτερη τις 5...αντι για 1 στις δέκα πχ... Σαν ποσοστο στο λεω. Τ θεμα ειναι οτι πριν δν ειχα κανενα θεμα.. Κ δν μεσολαβησε καποιο update του λογισμικου.. Ουτε κ τ ινστα τ μερα π ξεκινησε. Κ εφτασα σμρ ν κανω επαναφορα εργοστασιακω κ ν ξαναστησω τ τηλεφωνο αλλα καμια διαφορα μ πριν... Γ αυτο μ την εχει βιδωσει κ ψαχνομουν πχ γ oneplus... Και η πλακα είναι πως διαβασα πριν οτι το oxygen ειναι ακομα πιο επιθετικο στο να κλεινει εφαρμογές απο το emui ΑΝ ειναι αυτο τ θεμα τλκ... Κ προεκυψε στα ξαφνικα. Αν δν ειναι αυτο ειλικρινα δν ξερω τι αλλο ν κανω. Η λογική λέει ότι είναι θεμα του instagram και δεν χρειάζεται να κάνει καποιο Update. Π.χ στο messenger δεν μπορείς πια να δεις τις φωτογραφίες που έχεις ανταλλάξει με τον συνομιλητή σου γιατί το έχουν βγάλει δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιξε και έπρεπε να το βγάλουν, πάντως δεν χρειάστηκε update για να το δω...Φαντάζομαι το ίδιο έχει γίνει και στο Instagram αυτή τη φορά με τις ειδοποιήσεις. Γενικά έχουν θέματα από ότι κατάλαβα νομικά νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ρώτα κάποιος γνωστό ή συγγενή αν έχει το ίδιο θέμα που αναφέρεις με το Instagram...Πάντως ακόμα και αν κλείνουν οι εφαργμογές και έχεις επιλογή για αυτόματη έναρξη όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση κατευθείαν ανοίγει...από ότι ξερω στο στοκ android αυτή η επιλογή είναι πάντα ενεργή. Στο miui ρυθμίζεις για κάθε εφαρμογή από την ασφάλεια. Τώρα για το emui δεν γνωρίζω. Αλλά αποκλείεται να είναι θέμα λογισμικού ειδικά αν δεν εχεις κάνει κάποιο update πρόσφατα. Αν είχες 1 και 2 gb ram θα σου έλεγα ναι μπορεί να μην ανοίξει το instagram (βλέπε παράδειγμα το note 3 pro μου με 2 ram), αλλά στα πιο High end μου φαίνεται ανήκουστο
Giorgos17589 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, oraiustepe είπε Η λογική λέει ότι είναι θεμα του instagram και δεν χρειάζεται να κάνει καποιο Update. Π.χ στο messenger δεν μπορείς πια να δεις τις φωτογραφίες που έχεις ανταλλάξει με τον συνομιλητή σου γιατί το έχουν βγάλει δεν θυμάμαι ακριβώς τι έπαιξε και έπρεπε να το βγάλουν, πάντως δεν χρειάστηκε update για να το δω...Φαντάζομαι το ίδιο έχει γίνει και στο Instagram αυτή τη φορά με τις ειδοποιήσεις. Γενικά έχουν θέματα από ότι κατάλαβα νομικά νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ρώτα κάποιος γνωστό ή συγγενή αν έχει το ίδιο θέμα που αναφέρεις με το Instagram...Πάντως ακόμα και αν κλείνουν οι εφαργμογές και έχεις επιλογή για αυτόματη έναρξη όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση κατευθείαν ανοίγει...από ότι ξερω στο στοκ android αυτή η επιλογή είναι πάντα ενεργή. Στο miui ρυθμίζεις για κάθε εφαρμογή από την ασφάλεια. Τώρα για το emui δεν γνωρίζω. Αλλά αποκλείεται να είναι θέμα λογισμικού ειδικά αν δεν εχεις κάνει κάποιο update πρόσφατα. Αν είχες 1 και 2 gb ram θα σου έλεγα ναι μπορεί να μην ανοίξει το instagram (βλέπε παράδειγμα το note 3 pro μου με 2 ram), αλλά στα πιο High end μου φαίνεται ανήκουστο Εχω ρωτησει πολλους.. Κ εχουν ΟΛΟΙ θεμα μ τ μεσσεντζερ κ τις ειδοποιησεις εκει. Στο ινστα κανεις. Ενω εγω δν εχω στο μεσσεντζερ πχ. Δν μ κλεινει την εφαρμογη τ χω τσεκαρει στην ραμ.. Την εχω βαλει ν τρεχει εξαναγκασμενα μονιμα στο background... Απλα μια μ ρχονται... Δεκα οχι. Δεν ξερω τι φαση. Xiaomi εχει ο αδερφος μ κ εχει θεμα στο μεσσεντζερ.. Κ ολοι μ οι φιλοι βσκ.. Ολοι xiaomi. Update στο κινητο.. Αρα και στο emui δν εχω κανει απ τν ιουλιο π έκλεισα μεσω adb τα update. Τ ινστα δν του εκανα αλλα μ βγαλε ειδοποιηση γ τα νομικα θεματα τ μερα π ξεκινησε τ προβλημα. Δεν ξερω τι παιζει.... Απλα αντε ν φτιαξει γτ ειναι ενοχλητικο. Α παρεμπιπτόντως.. Εχω κ δευτερη συσκευη.. Alcatel... Και εκει εχω τ ιδιο θεμα.. Π σε εκεινη εχω κανει update τ παντα μολις μ ρχονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα