Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα παλιό pc (της υπογραφής) με έναν 2600Κ. Την δουλειά μου την έκανα ικανοποιητικά παρά τα χρόνια του. Λόγω τηλεκπαιδευσης της κόρης και επειδή το παλιό μου laptop δεν άντεχε το webex (κολλήματα στον ήχο κλπ μόνο σε εμάς) τώρα τον πύργο τον χρησιμοποιεί εκείνη. Εγώ χρειάζομαι ένα υπολογιστή για να χρησιμοποιώ αντί για εκείνον. Σκεφτόμουν κάτι σε intel nuc από την άποψη ότι θα προτιμούσα να μην έχω άλλο ένα πύργο στο σπίτι. Δεν εχω χρησιμοποιήσει βέβαια ποτέ nuc και δεν ξερω πως αποδίδουν οι επεξεργαστές τους. Αν όχι nuc τότε κάτι μαζεμένο σίγουρα. Δεν θέλω laptop γιατί δουλεύω με μεγαλύτερες οθόνες και δεν με ενδιαφέρει τόσο η φορητότητα.

Ποσό που διαθέτουμε : 450-550€ max

Χρήση υπολογιστή : Αυτή την στιγμή θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για εργασία από το σπίτι. Έχω ταυτόχρονα πολλές σελίδες ανοιχτές, δουλεύω με σχετικά μεγάλα αρχεία excel. Πέρα από την εργασία (που δεν ξέρω για πόσο θα δουλεύω από το σπίτι) θα το χρησιμοποιώ και αργότερα σαν κύριο pc. Δεν παίζω παιχνίδια και αν κάποια στιγμή θα έβαζα κάτι θα ήταν απλά για να περάσει η ώρα (όχι για να απολαύσω γραφικά κλπ). Τα χρήματα είναι λίγα απλά θα ήθελα να είναι σχετικά futureproof. 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Για την δουλειά κυρίως excel και πολλές σελίδες σε chrome. Για προσωπική χρήση vmware workstation αλλά για μνήμη μπορώ να ξεκινήσω με τα αναγκαία και να βάλω αργότερα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειάζομαι οθόνες. Έχω. Σε ότι μηχάνημα καταλήξουμε όμως θέλω να μπορώ να συνδέσω 2 οθόνες (hdmi)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? Μπορώ και από διαφορετικά. Μπορώ να ενώσω μόνος μου ότι προκύψει. Θα προτιμούσα από Ελλάδα για να γίνει πιο άμεσα η αγορά αν γίνεται.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα περάσω windows 10 μόνος μου

Θέλω οπωσδήποτε να εχει δυνατότητα για τα εξής: 1) Σύνδεση με 2 οθόνες. 2) Υποδοχή για δίσκο Μ2 (ή αντίστοιχης ταχύτητας) που δεν θα αγοραστεί τώρα αλλά να υπάρχει για το μέλλον.  Για αρχή εχω κλασικό ssd και hdd να βάλω για να δουλέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...