Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θα χρειαστώ νέο υπολογιστή (+ οθόνη , πληκτρολόγιο ποντίκι) για δουλειά γραφείου ( από το σπίτι πια) κυρίως . Έχω από τον παλιό κάρτα γραφικών ,εωσότου πέσουν οι τιμές,  μια 1050ti. Μένω ανατολική Αττική . Budget όσο πιο οικονομικό χωρίς να χάσουμε την ουσία .

Η χρήση είναι απλές δουλειές γραφείου , autocad ( φοιτητής ο γιός ) και από gaming  ,cod ,dirt 4 και csgo αν το γράφω σωστά .

Δεν χρειάζομαι συναρμολόγηση ή λειτουργικό .Σκεφτόμουν ryzen 3100 ή 3500x μια b450 , ram16 ssd 1t και ένα αξιόπιστο τροφοδοτικό . Αργότερα μια 1660s . Προτιμώ amd για την μελλοντική αναβάθμιση σε ένα 5600 . Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν .  Ως τώρα έχω i5 750 1156 ,σε οθόνη Ε1920 ,8gb ram και την 1050ti .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SUBZOULOU είπε

Ως τώρα έχω i5 750 1156 ,σε οθόνη Ε1920 ,8gb ram και την 1050ti .

Παρήγγειλε απο ebay έναν xeon 3440 και άνω (4c/8c) και πάρε μια οθόνη της προκοπής. Για αυτά που θες να κάνεις και με την 1050ti, υπερβολή είναι ακόμα και ο xeon του 20αρικου....  

Όταν με το καλό είσαι έτοιμος να πάρεις και κάρτα της προκοπής τότε ξανά κοιτάς και τα υπόλοιπα ....

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ leros2004 , αλλά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον παλιό με την αρχική του κάρτα στο γραφείο και χρειάζομαι καινούργιο .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

I3 10100F

H410 motherboard

2x8=16GB/2666 RAM

260ευρώ σε σκρουτζ

11 λεπτά πριν, SUBZOULOU είπε

Καλησπέρα, αγοράστηκε οθόνη dell s2421 hs και πάμε για τα υπόλοιπα, προτάσεις;

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα , βρήκα σε προσφορά r3600 tray ( έχω dark rock slim και κάθεται ) και το παρήγγειλα. Θα ήθελα μια πρόταση σε οικονομική ( όχι φτηνή ) mb. Σκέπτομαι για Gigabyte B550 Gaming X V2.

Ευχαριστώ .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κλείνει το παζλ , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Πήραμε μνήμες Ballistix 16GB Kit DDR4 2x8GB 3600 CL16 DIMM 288pin και πάμε για ψύκτρα . Την 34 erports duo η κάτι άλλο , το κουτί είναιkoling strong hold .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SUBZOULOU είπε

Κλείνει το παζλ , ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Πήραμε μνήμες Ballistix 16GB Kit DDR4 2x8GB 3600 CL16 DIMM 288pin και πάμε για ψύκτρα . Την 34 erports duo η κάτι άλλο , το κουτί είναιkoling strong hold .

Μια χαρα η arctic duo χτυπα τη!

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, περιμένω αύριο επεξεργαστή και την μητρική. Από όσο γνωρίζω δεν χρειάζεται bios update ,  κάποια συμβουλή η sos . Είναι η πρώτη φορά που βάζω amd ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SUBZOULOU είπε

Καλησπέρα, περιμένω αύριο επεξεργαστή και την μητρική. Από όσο γνωρίζω δεν χρειάζεται bios update ,  κάποια συμβουλή η sos . Είναι η πρώτη φορά που βάζω amd ...

Πόσο πήρες επεξεργαστή και γιατί πήρες ψήκτρα μιας και έλεγες πιο πάνω ότι έχεις μια dark rock slim που κάθεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...