azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Κάτσε να γυρίσω σπίτι να σε βάλω κόντρα, έχω oced και τα 16pins, ροζ χρωματακι. Αίμα θα σε πάει 😁 Α αυτά δεν τα κάνω oc γιατί μπορεί να πάρουν φωτιά 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Α αυτά δεν τα κάνω oc γιατί μπορεί να πάρουν φωτιά 😜 Πόσα watt τράβηξε? Εμένα έχει limit 450 και τραβάει κάτι 540 ξέρω γω, τι φάση? 😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Ε ρε φίλε και 3090 μεταχειρισμενη κάνεις τράμπα με 3090 καινούργια, αυτό δεν σημαίνει ότι η 3090 είναι καλύτερη από την 3090. Μπερδεύτηκες? Ποιος θα σου δωσεις καινουρια Asus Strix 3090 για να παρει μεταχειρισμενη Asus Strix 3090; Και αν το κανει θα του πεις οχι; Τα Benchmarks παντως δειχνουν οτι η 4070Τi ειναι καλυτερη απο 3090. Εφοσον δεν πληρωνεις διαφορα , δινεις μια μεταχειρισμενη χωρις εγγυηση και παιρνεις μια καινουρια με 4 χρονια εγγυηση δεν βρισκω το λογο να μη το κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Herald είπε Πόσα watt τράβηξε? Εμένα έχει limit 450 και τραβάει κάτι 540 ξέρω γω, τι φάση? 😁😁 Δεν είχα μαξαρει pl αλλά νομίζω κάπου 492 είδα Μαξ σε gpuz. Ίσως να μην θυμάμαι καλα. Εκτός εάν έχεις φλασαρει κανά galax bios γιατί είναι το μοναδικό που τις ξυπνάει σε watts Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από azazil1190 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Ποιος θα σου δωσεις καινουρια Asus Strix 3090 για να παρει μεταχειρισμενη Asus Strix 3090; Και αν το κανει θα του πεις οχι; Τα Benchmarks παντως δειχνουν οτι η 4070Τi ειναι καλυτερη απο 3090. Εφοσον δεν πληρωνεις διαφορα , δινεις μια μεταχειρισμενη χωρις εγγυηση και παιρνεις μια καινουρια με 4 χρονια εγγυηση δεν βρισκω το λογο να μη το κανεις. Φίλε μου εγώ την αγαπάω την εκτιμάω την 4070ti αλλά θα προτιμούσα να μου κοπεί το δεξί πάρα να την κάνω τράμπα για 3090. 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Δεν είχα μαξαρει pl αλλά νομίζω κάπου 492 είδα Μαξ σε gpuz. Ίσως να μην θυμάμαι καλα. Εκτός εάν έχεις φλασαρει κανά galax bios γιατί είναι το μοναδικό που τις ξυπνάει σε watts Το hwinfo στο supo μου έγραφε κάτι 540+. Τι να φλασαρω Galax στο σκουπίδι της palit ρε στα χέρια θα την πάρω με τα vrms που έχει 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Herald είπε Φίλε μου εγώ την αγαπάω την εκτιμάω την 4070ti αλλά θα προτιμούσα να μου κοπεί το δεξί πάρα να την κάνω τράμπα για 3090. Το hwinfo στο supo μου έγραφε κάτι 540+. Τι να φλασαρω Galax στο σκουπίδι της palit ρε στα χέρια θα την πάρω με τα vrms που έχει 😁 Μπα το ινφο λίγο το χάνει στις nvidia. Πιο πολύ εμπιστεύομαι το gpu z στα της κάρτας.Στο ινφο μήπως κοίταγες το gpu rail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μπα το ινφο λίγο το χάνει στις nvidia. Πιο πολύ εμπιστεύομαι το gpu z στα της κάρτας.Στο ινφο μήπως κοίταγες το gpu rail? Μπορεί δεν έχω ιδέα, όταν το είδα έκλεισα το PC και μπήκα κάτω απτό γραφείο να δω τι κάρτα έχω, μπας και μου φέρανε hof αντί για Έλτον Τζον 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Herald είπε Μπορεί δεν έχω ιδέα, όταν το είδα έκλεισα το PC και μπήκα κάτω απτό γραφείο να δω τι κάρτα έχω, μπας και μου φέρανε hof αντί για Έλτον Τζον 😁 Καλός και ο Έλτον...για εκλεκτούς 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 46 λεπτά πριν, Herald είπε Κάτσε να γυρίσω σπίτι να σε βάλω κόντρα, έχω oced και τα 16pins, ροζ χρωματακι. Αίμα θα σε πάει 😁 Καλά είσαι σοβαρός; Θα πας κόντρα τον azazil; Ο τύπος παίζει να είναι στους top10 παγκοσμίως σε oc, για να μην πω top3. Άστο, μείνε στις κόντρες με τον Aten-ra, μέχρι εκεί σε παίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 NVIDIA GeForce RTX 4070 Founders Edition Review - Relative Performance | TechPowerUp Κλασικά όλα μαζεμένα NVIDIA GeForce RTX 4070 'MSRP' Graphics Cards Review Roundup | VideoCardz.com 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Οταν βγάζει ''vfm'' κάρτες η nvidia σε τέτοιες υψηλές τιμές αντί για την Amd, μετά απορούμε γιατί η κατάσταση στο PC τελευταία είναι αυτή που είναι ή γιατί ο πέτσινος κόβει Vram. Μαρέσει που διαβάζαμε πριν λίγες ημέρες κάτι κουβέντες για doa. Σαν ζεστά ψωμάκια θα πουλήσει η συγκεκριμένη αν κρατήσει αυτή την τιμή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, chrisde είπε Καλά είσαι σοβαρός; Θα πας κόντρα τον azazil; Ο τύπος παίζει να είναι στους top10 παγκοσμίως σε oc, για να μην πω top3. Άστο, μείνε στις κόντρες με τον Aten-ra, μέχρι εκεί σε παίρνει. Πλέον δεν κλοκαρω το έχω αφήσει το σπορ μου πέρασε. Συν ότι βαρέθηκα να είμαι στους τοπ 10😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Thresh είπε NVIDIA GeForce RTX 4070 Founders Edition Review - Relative Performance | TechPowerUp Κλασικά όλα μαζεμένα NVIDIA GeForce RTX 4070 'MSRP' Graphics Cards Review Roundup | VideoCardz.com 20% κατω απο 4070ti επιδοσεις 3080 δηλαδη με τρομερη καταναλωση. Με UV βλεπω να ειναι στα 120watt για κοντα σε stock επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, chrisde είπε Καλά είσαι σοβαρός; Θα πας κόντρα τον azazil; Ο τύπος παίζει να είναι στους top10 παγκοσμίως σε oc, για να μην πω top3. Άστο, μείνε στις κόντρες με τον Aten-ra, μέχρι εκεί σε παίρνει. Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σου, όταν κλοκαρα την 3090 παντού top 10 ήταν, supo timespy indigo και τελειωμό δεν είχε. Περνά απτό oc νήμα μια βόλτα Και τώρα με το σαπακι της palit θέση 20 είναι στο supo. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω λίγο κάτι άσχετο με την άνωθεν συζήτηση. Λόγω streaming στο σαλονί με Sunshine/Moonlight (αφού ο κ@ριόλης ο πέτσινος μας το έκοψε από το GFE) έχω vsync off. Η οθόνη μου είναι g-sync compatible, το έχω on με frame cap στα 72 fps. Πως γίνεται να έχω tearing και στο Cyberpunk και στο Sackboy? Και στα 2 πιάνω 72 fps με DLSS 3 σταθερά. Low latency mode είτε είναι off ή on ή ultra δεν κάνει διαφορά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα