Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Herald είπε

Φυσικά και δεν είναι σε amd payroll. Είναι όμως σε amd fanbase payroll. Εννοώ - πληρώνεται μέσω του patreon  - και όλοι ξέρουμε ποιανής εταιρείας είναι οι πιο φωνακλάδες οπαδοί. 

Εν τω μεταξύ ο Moore's Law is Dead άρχισε τις φήμες περί RDNA 4 vs RTX 5000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Armoral είπε

@chrisde εντυπώσεις περιμένουμε, τι ετρεξες, τι εβαλες, τι είδες.

Cyberpunk κατέβασες;

Έρχεται και το path tracing update.

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει πολλά, έχω διάφορα τρεξίματα, υποχρεώσεις, αρρώστιες. Ένα last of us θελω να παίξω μόνο λίγο όταν βρω λίγο χρόνο και διάθεση. Cyberpunk είχα βάλει screenshot από benchmark day 1 με στοκ ρυθμίσεις, witcher είπα, με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα παίξω και portal μιας και έχω παίξει μόνο το δεύτερο, το οποίο μου άρεσε πολύ. Εννοείται όταν βγει path tracing στο cb2077, θα το δοκιμάσω αν και δεν με βλέπω να παίζω ποτέ το παιχνίδι, δεν με τράβηξε. 

Να πω όμως για την zotac ως μοντέλο για όποιον ενδιαφέρεται για τις "φθηνότερες" υλοποιήσεις, είναι πολύ καλή, δροσερή και αθόρυβη και την προτείνω. 

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το ξέρουν να πω επίσης ότι στις νεότερες εκδόσεις το sharpening έχει αντικατασταθεί από το scaling στο nvidia control panel. Για να το επαναφέρετε όπως παλιά, ανοίγετε regedit, πάτε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm\FTS και στο EnableGR535 βάζετε 0. Από κει και πέρα εγώ δοκίμασα sharpen 0.20 και ignore film grain 0 και στο last of us τουλάχιστον που δοκίμασα έμεινα ικανοποιημένος σε native 1440p.

Κατά τα άλλα έβγαλα το experience και προσπαθώ να παίξω μπαλίτσα με το inspector. Αν θέλει κανείς να μοιραστεί κάποια καλή ρυθμισούλα εκεί πέραν του rebar, ελεύθερα.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2

1 ώρα πριν, Armoral είπε

RTX 5090 2.6x 4090 λένε φήμες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

6 Tips Αποταμίευσης για Εξοικονόμηση Χρημάτων

Αν γινει κατι τετοιο , η 8900 θα λεγεται ΧΧΧ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Screenshot_20230409_212605_Chrome.jpg.97844000fd8bd621d479edc94ccfb5bd.jpg

https://unboxholics.com/news/tech/104105-geforce-rtx-5000-nees-fimes-gia-tis-epomenes-ktinodeis-kartes-grafikon-tis-nvidia

17 ώρες πριν, chrisde είπε

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει πολλά, έχω διάφορα τρεξίματα, υποχρεώσεις, αρρώστιες. Ένα last of us θελω να παίξω μόνο λίγο όταν βρω λίγο χρόνο και διάθεση. Cyberpunk είχα βάλει screenshot από benchmark day 1 με στοκ ρυθμίσεις, witcher είπα, με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα παίξω και portal μιας και έχω παίξει μόνο το δεύτερο, το οποίο μου άρεσε πολύ. Εννοείται όταν βγει path tracing στο cb2077, θα το δοκιμάσω αν και δεν με βλέπω να παίζω ποτέ το παιχνίδι, δεν με τράβηξε. 

Να πω όμως για την zotac ως μοντέλο για όποιον ενδιαφέρεται για τις "φθηνότερες" υλοποιήσεις, είναι πολύ καλή, δροσερή και αθόρυβη και την προτείνω. 

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το ξέρουν να πω επίσης ότι στις νεότερες εκδόσεις το sharpening έχει αντικατασταθεί από το scaling στο nvidia control panel. Για να το επαναφέρετε όπως παλιά, ανοίγετε regedit, πάτε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvlddmkm\FTS και στο EnableGR535 βάζετε 0. Από κει και πέρα εγώ δοκίμασα sharpen 0.20 και ignore film grain 0 και στο last of us τουλάχιστον που δοκίμασα έμεινα ικανοποιημένος σε native 1440p.

Κατά τα άλλα έβγαλα το experience και προσπαθώ να παίξω μπαλίτσα με το inspector. Αν θέλει κανείς να μοιραστεί κάποια καλή ρυθμισούλα εκεί πέραν του rebar, ελεύθερα.

Το experience δεν το βγάζω με τίποτα είναι πολύ ωραίο εργαλείο.

Επιπλέον δοκίμασε και το broadcast ειδικα αν θέλεις να αφαιρείς το background όταν είσαι σε κάμερα σε real time video δικά σου η να μειώνεις τους εξωτερικούς ήχους αφήνοντας να ακούγεται μόνο η φωνή σου στις επικοινωνίες σου πχ.

Επεξ/σία από Armoral
  • Thanks 1

17 λεπτά πριν, Westbaum είπε

πραγματικά είναι μέρα με τη νύχτα... στο συγκεκριμένο πάντα κάτι με χάλαγε στο μάτι, φαίνεται λες και είναι άλλο παιχνίδι... τρομερή δουλειά!

Tρομερες οι διαφορες psycho/overdrive οπως και η διαφορα στα fps σε native αλλα τα 2 dlss θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Το interior κομματι ειναι σαν να βλεπεις αλλο παιχνιδι. 

Screenshot-1.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...