Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 GPU-Z update will limit NVIDIA engineering sample GPU leaks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μας κατέστρεψε τα όνειρα βραδιάτικα ο Jay….Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουνε αυτή τη χρόνια οι κάρτες! Όλα θα πάνε προς τα πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Pantaz είπε Μας κατέστρεψε τα όνειρα βραδιάτικα ο Jay….Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουνε αυτή τη χρόνια οι κάρτες! Όλα θα πάνε προς τα πίσω! Εχμ το channel Inventory correction δεν σημαίνει manipulation αλλά να μην πουλήσει η nVIDIA παραπάνω από τι μπορεί να πουλήσει το κανάλι αφού έπεσαν οι πωλήσεις και το κανάλι έχει ακόμα stock από κάρτες. Με λίγα λόγια η NVIDIA θα μειώσει τις δικές τις πωλήσεις (θα έχει χασούρα για 1-2 τρίμηνα) για να μπορέσει το κανάλι να ξεστοκάρει ώστε μετά να μπορέσει να πουλήσει στο κανάλι τις καινούργιες RTX4000. Πολύ απλά, αν τα μαγαζιά και οι AIBs έχουν υπερβολικά μεγάλο stock από RTX3000 , και αύριο να βγάλει η NVIDIA την RTX4000, δεν θα πουλήσει ούτε μια γιατί τα μαγαζιά/AIBs θα προσπαθούν να διώξουν τις RTX3000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Εχει να πέσει τρελο γέλιο αν δούμε και στις κάρτες γραφικών να ανεβαινουν οι τιμές σε Ευρώπη αλλά οχι Αμερική οπως εγινε με Sony(Ps5)και Apple(iphone14). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Αν βγάλει μόνο την 4090Ti στα 1999$(Αυτό προβλέπεται για την ώρα), μια χαρά θα πουληθεί το 30 series stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει να πέσει τρελο γέλιο αν δούμε και στις κάρτες γραφικών να ανεβαινουν οι τιμές σε Ευρώπη αλλά οχι Αμερική οπως εγινε με Sony(Ps5)και Apple(iphone14). Εδώ δεν φαίνονται πλέον καν στον ορίζοντα!Οι τιμες θα οριστούν οπως πρέπει! Δεν τους παίρνει! Αλλά Μάλλον όλα αυτά που ακούμε εδώ και τόσους μήνες ότι θα βγουν κάρτες τον Οκτώβρη και τέτοια είναι μπαρούφες! Ο άλλος έχει inside info! Εγώ πάντως έπαψα να ελπίζω σε πιθανή ανακοίνωση των καρτών το 2022! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά τις μπαρούφες του JayZ τις ξέρουμε χρόνια τώρα. Τίποτα δεν έχει. Είπαμε θα ανακοινώσει την πανάκριβη 4090Ti και οι μικρότερες θα πάνε για το νέο έτος. Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον, αλλιώς δεν πειράζει, ας μην ανακοινώσει τίποτα φέτος να βγάλουμε τον χειμώνα και το ξαναβλέπουμε την άνοιξη. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά τις μπαρούφες του JayZ τις ξέρουμε χρόνια τώρα. Τίποτα δεν έχει. Είπαμε θα ανακοινώσει την πανάκριβη 4090Ti και οι μικρότερες θα πάνε για το νέο έτος. Αυτό πιστεύω εγώ τουλάχιστον, αλλιώς δεν πειράζει, ας μην ανακοινώσει τίποτα φέτος να βγάλουμε τον χειμώνα και το ξαναβλέπουμε την άνοιξη. Έμεινα χωρίς κάρτα ρε γαμωτο γι αυτό το λόγο δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω τη δυνατότητα αγοράς χωρίς ΦΠΑ! Θα περιμένω μέχρι τις 20 του μήνα να δω και μετά θα κατασταλλαξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ έβαλα τη δικιά μου αγγελία αλλά την ακύρωσα μη φάμε καμία φόλα και δούμε κάρτες καλό Μάρτη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ έβαλα τη δικιά μου αγγελία αλλά την ακύρωσα μη φάμε καμία φόλα και δούμε κάρτες καλό Μάρτη. Σωστά έπραξες θεωρώ! Δυο εβδομάδες μείνανε για να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι προτιμότερο και για τον αγοραστή να αργήσει λίγο να βγάλει την 4ΧΧΧ - αν κάνει γερό launch με μπόλικο στοκ δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα οι scalpers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) NVIDIA teases “Project Beyond”, has GeForce RTX 40 marketing campaign started? 4 ώρες πριν, hln3 είπε Είναι προτιμότερο και για τον αγοραστή να αργήσει λίγο να βγάλει την 4ΧΧΧ - αν κάνει γερό launch με μπόλικο στοκ δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα οι scalpers. Scalpers χωρίς mining δεν παίζουν. Ο gamer δεν δίνει τέτοια ποσά για κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 12:10 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα από τη στιγμή που SLI is dead. Ε δεν ειναι ακριβως ετσι. Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν δυο καρτες. Εγω με τις 2 χ 3080 δυσκολευτηκα αρκετα στο θεμα των θερμοκρασιων και των αποστασεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και ξέρω γω τρολλαρει ο Jensen να είναι κανένα μεγάλο update φάση εξέλιξη or some s**t του GeForce Now Cloud το Project Beyond ή τίποτα άλλο hardware related (VR φάση) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 NVIDIA to announce September 20 “GeForce Beyond: Special Broadcast at GTC”, GeForce RTX 40 series incoming 20/9 40 series λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα