Herald Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Πάμε να κάψουμε το 16pino 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Πάμε να κάψουμε το 16pino Κερασμενα απο τη ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Κερδίζει από την 7000+ ram😡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 20% το nvidia container και το εχω δει μεχρι και 30%. Αιντε nvidia τις θες και εσυ τις φαπες σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μας κόβει το power limit, θέλουμε 600αρι bios για τα καλά 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Herald είπε Μας κόβει το power limit, θέλουμε 600αρι bios για τα καλά 😛 Την Palit OC έχεις?Υψηλό το σκορ για 450W,εκτός αν κάνει τόση διαφορά ο 13900Κ με τις μνήμες στο θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Westbaum είπε Την Palit OC έχεις?Υψηλό το σκορ για 450W,εκτός αν κάνει τόση διαφορά ο 13900Κ με τις μνήμες στο θεό. Όχι την σκέτη. Δεν έχω 13900k, 12900k έχω πλέον, τον έστειλα τον 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικα δειχνει να ειναι 100% stable το παρακατω προφιλ 2550 μονιμα στο παιχνιδι και καμια ωρα portal δεν εκανε κιχ. Η καταναλωση απο 135watt μεχρι 150 στο bright memory ημουν στα 140 average χανοντας ενα πολυ μικρο ποσοστο στο performance. Θερμοκρασιες επισης κατω απο 55-56 μονιμα με 30% fans δεν πανε πιο κατω να τα βαλω αν υπαρχει τροπος πειτε μου με τις amd με MPT τα εριχνα μεχρι 15%. Τρομερα undervolt οι ADA για να βγαλουν αυτο το 5% παραπανω τις εχουν σε stock 120 watt παραπανω κατανωση απο οτι πρεπει. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι καλυτερο στην παρουσα το ρευμα ειναι απιστευτα λιγο για τις επιδοσεις που δινει. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Arkin 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Πάμε και από μένα δύο.Βρηκαμε νέα μ@λακια να τρέχουμε. 1440p και 4κ με τα daily oc/uv cpu k gpu oc.Mαμα bios gpu. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τελικα δειχνει να ειναι 100% stable το παρακατω προφιλ 2550 μονιμα στο παιχνιδι και καμια ωρα portal δεν εκανε κιχ. Η καταναλωση απο 135watt μεχρι 150 στο bright memory ημουν στα 140 average χανοντας ενα πολυ μικρο ποσοστο στο performance. Θερμοκρασιες επισης κατω απο 55-56 μονιμα με 30% fans δεν πανε πιο κατω να τα βαλω αν υπαρχει τροπος πειτε μου με τις amd με MPT τα εριχνα μεχρι 15%. Τρομερα undervolt οι ADA για να βγαλουν αυτο το 5% παραπανω τις εχουν σε stock 120 watt παραπανω κατανωση απο οτι πρεπει. Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι καλυτερο στην παρουσα το ρευμα ειναι απιστευτα λιγο για τις επιδοσεις που δινει. Δεν χρειάζεται πιο κάτω, δεν παίζει να ακούγεται στο 30%. Εμέναγια παράδειγμα όταν έχω χαμηλά τα fans το ένα κάνει λίγο θόρυβο (σαν να ακούγεται το κλικ από σκληρό περίπου), και το έχω να ξεκινάει από 40-45% απ'το fan stop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Jts είπε Δεν χρειάζεται πιο κάτω, δεν παίζει να ακούγεται στο 30%. Εμέναγια παράδειγμα όταν έχω χαμηλά τα fans το ένα κάνει λίγο θόρυβο (σαν να ακούγεται το κλικ από σκληρό περίπου), και το έχω να ξεκινάει από 40-45% απ'το fan stop. Με χαμηλη ενταση την οθονη χωρις ακουστικα στο 30% δεν ακουγετε τιποτα. Σε τελειως ηρεμια προφανως θα ακουστουν αλλα εκει μπαινει zero fan και ειμαστε κομπλε. Σε αυτο το ρευμα το και το 30% ειναι πολυ ηδη οι θερμοκρασιες ειναι αψογες. Με μετρια ενταση στην οθονη και 50% παλι δεν ακους τιποτα. Με ακουστικα με ANC και 100% fans παλι δεν ακους τιποτα σε παιχνιδι. Δεν θα με πειραζε να τα εχω μονιμα πχ 20% τα fans και σε idle αλλα δεν εχω βρει τροπο ειναι κλειδωμενο απο bios μεσω afterburner εχει κατι κολπα αλλα κατω απο 30% δεν παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, Arkin είπε Με χαμηλη ενταση την οθονη χωρις ακουστικα στο 30% δεν ακουγετε τιποτα. Σε τελειως ηρεμια προφανως θα ακουστουν αλλα εκει μπαινει zero fan και ειμαστε κομπλε. Σε αυτο το ρευμα το και το 30% ειναι πολυ ηδη οι θερμοκρασιες ειναι αψογες. Με μετρια ενταση στην οθονη και 50% παλι δεν ακους τιποτα. Με ακουστικα με ANC και 100% fans παλι δεν ακους τιποτα σε παιχνιδι. Δεν θα με πειραζε να τα εχω μονιμα πχ 20% τα fans και σε idle αλλα δεν εχω βρει τροπο ειναι κλειδωμενο απο bios μεσω afterburner εχει κατι κολπα αλλα κατω απο 30% δεν παει. Είναι ανάλογα το pwm control κάποια ξεκινάνε fans από πιο ψηλά ανάλογα. Νομίζω τα Corsair που είχε το aio μου ξεκινούσαν από 20% ενώ τα noctua 15% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μολις μπηκαν αυτο το μηνα στο steam survey 4070ti και 4080 τον προηγουμενο μηνα ακομα δεν υπηρχαν καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4Κ RT Psycho + DLSS 3 τα πάντα όλα δεξιά, σταθερότατο uv 5 σερί benches 2580MHz στα 0.900mv, 160W, temps 46 max, fans στο ~30-35%. Τρελό UV. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από iazriel 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, iazriel είπε 4Κ RT Psycho + DLSS 3 τα πάντα όλα δεξιά, σταθερότατο uv 5 σερί benches 2580MHz στα 0.900mv, 160W, temps 46 max, fans στο ~30-35%. Τρελό UV. Παιξε και 65% power limit θα πεσεις και αλλο στο ρευμα. Τρελο UV οι ADA χανεις ενα μικρο ποσοστο για τα μισα watt κοντα. Με τα freesync/gsync δεν θα μας σωσουν τα 4-5fps παραπανω στα 70-80 στα βαρια παιχνιδια αλλα καταναλωση θερμοκρασιες θορυβος ειναι το ιδανικο να εχουμε οσο χαμηλοτερα γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα