Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Κατσε κατσε σε λιγακι θα βαλω και 2077 να δω τι κανει με RT θα παιξω με DLSS 2/3 ολα φουλ να δουμε τι γινεται. Το κανω τωρα install. Δεν εχω παραπονο απο 8700K ουτε για αστειο τοσα χρονια σκυλος κανονικος σε οτι του εχω ριξει. Ο δικός μου έβγαζε average 90-110 περίπου, αλλά σε σκληρές περιοχές θα δείς και οριακό 60αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Ο δικός μου έβγαζε average 90-110 περίπου, αλλά σε σκληρές περιοχές θα δείς και οριακό 60αρι. Το bench θα δειξει αυτα τα βαρια σημεια λες? Με την 6800xt σε RT επαιζε ηδη χαμηλα οποτε δεν ειχε θεμα. Τωρα θα δουμε τι θα κανει μιας και στο RT γονατιζουν τα cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Το bench θα δειξει αυτα τα βαρια σημεια λες? Με την 6800xt σε RT επαιζε ηδη χαμηλα οποτε δεν ειχε θεμα. Τωρα θα δουμε τι θα κανει μιας και στο RT γονατιζουν τα cpu. Όχι το bench είναι ελαφρύ, μόνο στο τέλος εκεί στο παρκάκι είναι κάπως βαρύ αλλά πάλι καμία σχέση με το game, σε κάτι tom's dinner / apartments / china town square τρώνε καλό ξύλο το CPU. Δες την αρχική σκηνή στο από κάτω, είναι το σημειο που πάνε τα CPU για να αφήσουν την τελευταία τους πνοή Spoiler Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Herald είπε Όχι το bench είναι ελαφρύ, μόνο στο τέλος εκεί στο παρκάκι είναι κάπως βαρύ αλλά πάλι καμία σχέση με το game, σε κάτι tom's dinner / apartments / china town square τρώνε καλό ξύλο το CPU. Δες την αρχική σκηνή στο από κάτω, είναι το σημειο που πάνε τα CPU για να αφήσουν την τελευταία τους πνοή Απόκρυψη περιεχομένων βαρυ για την cpu η για την gpu ειναι το παρκακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε βαρυ για την cpu η για την gpu ειναι το παρκακι? E αμά ρίξεις ανάλυση ώστε να είναι CPU bound, θα βγάλεις τα λιγότερα fps από ολο το bench στο παρκάκι. Για την GPU είναι πιο βαρύ το κολόμπαρο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μεγια John! Welcome back! ty, το είχα γράψει και τον προηγούμενο μήνα(μιας και είδαμε τελικά τι έγινε με Amd),απλά ήρθε νωρίτερα η αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, iazriel είπε Λίγο off topic, αν πως στην nVidia πως έχω 4080 σε 9900Κ λέτε να μου προτείνει να μου το αναβαθμίσει; Και on topic, @Acmilangr2 φήμες λένε πως το έφτιαξες το rack. Περισότερες πιθανότητες έχεις να σου στείλουν δωρεάν 13900ks παρά να φτιαχτεί το rack μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Περισότερες πιθανότητες έχεις να σου στείλουν δωρεάν 13900ks παρά να φτιαχτεί το rack μου Τι, ακόμα δεν το έφτιαξες το ρακ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Πενα Native χωρις DLSS χωρις RT Native με dlss quality χωρις RT Tα παντα ολα ultra/psycho RT με dlss quality 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Πήρες NVIDIA ; Προβλέπω σεισμό σαν της Τουρκίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πήρες NVIDIA ; Προβλέπω σεισμό σαν της Τουρκίας.. Ναι στα 760 δεν θα μπορουσα να πω οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 DLSS 3.1.1 V2 από το Atomic Heart. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Jts είπε Με πάρα έψησες τώρα, το σκέφτομαι κι εγώ αυτό το combo αλλά με 4090, δυστυχώς δεν την είχε το πλαίσιο στο 20% 😢 . Πώς ήταν η τοποθέτηση του waterblock, εύκολη; Από θερμοκρασίες ειδικά η 4080 θα είναι κατάψυξη σίγουρα. Ναι εύκολη ήταν φίλε μου,αλλά είχε τέρας ψυχτρα πάνω έτσι κ αλλιως ,οπότε πάνω από 58 βαθμούς δεν πήγαινε ,τώρα δεν πάει πάνω από 45 και κρατάει ένα τσακ πιο πάνω τα ρολόγια.Δεν είχε ιδιαίτερο νόημα το block,το βίτσιο μου κάνω😁και με ενοχλούσε λίγο πόσο κουμουτσα είναι αυτή η σειρα...Σε 4090 φαντάζομαι θα έχει ίσως περισσότερο νόημα.Με το καλό να την παρεις εύχομαι. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από niko13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 70% power limit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Arkin είπε 70% power limit Δε βλέπω επιλογή dlss 3 η δε θυμάμαι καλά και είναι σε άλλο σημείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα