Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα και εγώ το upgrade. Από την ταπεινή αλλά αξία για μενα 380 (4gb)  στην 4080.

Θεωρείται θα έχω θέμα χρησιμοποιώντας y καλώδιαο για τα 2 8πινα μέχρι να πάρω της  corsair το έτοιμο 2 8πινα σε 16πινο?

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

12 λεπτά πριν, iceblazer είπε

Έκανα και εγώ το upgrade. Από την ταπεινή αλλά αξία για μενα 380 (4gb)  στην 4080.

Θεωρείται θα έχω θέμα χρησιμοποιώντας y καλώδιαο για τα 2 8πινα μέχρι να πάρω της  corsair το έτοιμο 2 8πινα σε 16πινο?

Βάζεις ένα ξεχωριστό καλώδιο σε κάθε ένα βύσμα του μετασχηματιστη που υπάρχει στη συσκευασία της κάρτας σου, 2,3,4 όσα παίρνει και είσαι κομπλέ, το καλώδιο της corsair είναι μόνο για ομορφιά, και γω αυτό χρησιμοποιώ 🤣, απλά βεβαιώσου ότι το βύσμα το έχεις βάλει βαθιά 🤣🤣(είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη) και όλα θα είναι μέλι γάλα, καλορίζικη 

• Like 1

4 ώρες πριν, iceblazer είπε

Αυτό και αν είναι άλμα. Με γεια!

• Like 1

Σφαχτειτε στου πετσινου και της Λίζας την πόδια εσείς..

https://www.pcgamer.com/shocking-but-not-surprising-the-average-price-of-a-gpu-at-retail-has-doubled-since-2020/

Broadly, the assumption is that AMD and Nvidia must know what they are doing. But we still find it very hard to compute that an average selling price of nearly $900 for Nvidia GPUs—which is the dominant player with the majority of sales—is sustainable for PC gaming.

• Like 10

53 λεπτά πριν, kostiger είπε

Σφαχτειτε στου πετσινου και της Λίζας την πόδια εσείς..

https://www.pcgamer.com/shocking-but-not-surprising-the-average-price-of-a-gpu-at-retail-has-doubled-since-2020/

Broadly, the assumption is that AMD and Nvidia must know what they are doing. But we still find it very hard to compute that an average selling price of nearly $900 for Nvidia GPUs—which is the dominant player with the majority of sales—is sustainable for PC gaming.

image.png.849dac0972d67d608fed7306f8fc0fea.png

19 ώρες πριν, Herald είπε

Πάτα 70% power limit, +100mhz core, +1400 ram. 

500w δεν έχει limit η δικιά σου? 

Τα έβαλα όπως είπες με το afterburner, 450w είναι … btw η κάρτα είναι πάγος στο metro exodus 60c 😱 είχα καλομάθει με τα 90c της 6800… ευτυχώς πέρασαν τα κρύα  

• Like 1

11 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Τα έβαλα όπως είπες με το afterburner, 450w είναι … btw η κάρτα είναι πάγος στο metro exodus 60c 😱 είχα καλομάθει με τα 90c της 6800… ευτυχώς πέρασαν τα κρύα  

Ε βάλτο λίγο παραπάνω από 70%,εμενα 500αρα κάρτα στο 70% τραβάει μέγιστο 320w. Όποτε κάνε target τα 320-330w και σύγκρινε πως πάει σε σχέση με στοκ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...