Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Στο βιντεακι περα απο την αντανακλαση στο νερο που εμενα προσωπικα δεν μου λεει και κατι δεν ειδα τπτ αλλο που να δικαιολογει 40% ,βασικα δεν ειδα καν αλλη διαφορα

Και εγώ που δεν έχω φτιάξει το rack ακόμα, πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά. όλα μια χαρά δουλεύουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Και εγώ που δεν έχω φτιάξει το rack ακόμα, πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά. όλα μια χαρά δουλεύουν

Οταν περασει ο υπαλληλος και τα παρει ολα μαζι του θα δεις διαφορα μια και καλη...

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Εχουμε τις ακριβότερες τιμές ειδών α΄ ανάγκης στην ΕΕ αλλά παίζει να'χουμε την φθηνότερη 4090 με τη Μanli στα 1740 ευρώ.Ο κούλης ξέρει ποιες είναι οι προτεραιότητες των πολιτών.😊

50 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Εχουμε τις ακριβότερες τιμές ειδών α΄ ανάγκης στην ΕΕ αλλά παίζει να'χουμε την φθηνότερη 4090 με τη Μanli στα 1740 ευρώ.Ο κούλης ξέρει ποιες είναι οι προτεραιότητες των πολιτών.😊

Στεφανος Χιος has entered the chat..

image.jpeg.947a45aae4f0801555e9b8e5dcb82223.jpeg

3 ώρες πριν, Odyss3us είπε

κινηση ρουα-ματ!
αν το κανει αυτο θα πεσει τρελο γελιο με τους amdακηδες που μας τα ζαλιζουν καθε τοσο με τη vram,

4070 με 16GB με DLSS3 με RT νερακι και φθηνοτερη απο την 7900ΧΤ θα κλεισει σπιτια!

Kινηση ρουα-ματ και στους (φρεσκους) κατοχους 4070ti ομως...

• Like 1

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Στο βιντεακι περα απο την αντανακλαση στο νερο που εμενα προσωπικα δεν μου λεει και κατι δεν ειδα τπτ αλλο που να δικαιολογει 40% ,βασικα δεν ειδα καν αλλη διαφορα

θυμίζει εποχές hairworks, το θυμάται κανείς αυτό το meme; :D

3 ώρες πριν, Odyss3us είπε

κινηση ρουα-ματ!
αν το κανει αυτο θα πεσει τρελο γελιο με τους amdακηδες που μας τα ζαλιζουν καθε τοσο με τη vram,

4070 με 16GB με DLSS3 με RT νερακι και φθηνοτερη απο την 7900ΧΤ θα κλεισει σπιτια!

Αν γίνει αυτό το περισσότερο κλάμα θα το ρίξουν όσοι πήραν την 4070 ti ...

• Like 2

58 λεπτά πριν, kostiger είπε

Kινηση ρουα-ματ και στους (φρεσκους) κατοχους 4070ti ομως...

Καθόλου. Είναι καλύτερη κάρτα η TI.

40 λεπτά πριν, hln3 είπε

Δεν το νομίζω να κλαίνε αυτοί με την καλύτερη κάρτα.

3 λεπτά πριν, Armoral είπε

Καθόλου. Είναι καλύτερη κάρτα η TI.

Δεν το νομίζω να κλαίνε αυτοί με την καλύτερη κάρτα.

Ωρε καλυτερη καρτα θα ειναι, δεν υπαρχει αμφιβολια, η παραπανω vram ομως, εστω και με λιγοτερο bandwidth θα ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση για τους κατοχους της ti, δεν υπαρχει αλλος τροπος να το δεις κατα τη γνωμη μου.

8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ωρε καλυτερη καρτα θα ειναι, δεν υπαρχει αμφιβολια, η παραπανω vram ομως, εστω και με λιγοτερο bandwidth θα ειναι χτυπημα κατω απο τη μεση για τους κατοχους της ti, δεν υπαρχει αλλος τροπος να το δεις κατα τη γνωμη μου.

Με 12gb είναι οκ. Τα 8 της 3060ti και της 3070 ήταν πολύ περιοριστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hln3 είπε

δε νομιζω, μια χαρα ειναι τα 12GB και τα cuda cores για RT σε 1440p, οσοι εχουν ψυχωση με το futureproof της Vram θα φανε ηττα,
και αν μαλιστα γινει διαβαθμιση τιμης αναλογα με τη μνημη 10-12-16 θα καλυψει και τον καθε πικραμενο,

αυτα ειναι αμα εχεις budget μεχρι 700-900 ευρω και θες να το ψυριζεις, διαφορετικα παιρνεις μια 4080/4090 και καθαριζεις

Επεξ/σία από Odyss3us

1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Με 12gb είναι οκ. Τα 8 της 3060ti και της 3070 ήταν πολύ περιοριστικά.

Συμφωνω στο οτι τα 12gb ειναι αρκετα για την καρτα, που κατα κυριο λογο προοριζεται για high end 1440p gaming, κατα τα λοιπα περιοριζει τη δυνατοτητα να παιξεις με καπως υψηλοτερες αξιωσεις σε 4Κ, που δεδομενα εχει η καρτα την επεξεργατικη ισχυ   (οσο κι αν ειναι εμφανως κατωτερη απο τη 4080) και οταν δινεις την προσθετη vram στην επισης κατωτερη 4070, ε οπως και να το κανεις ειναι λιγο καπως.

• Like 2

19 λεπτά πριν, kostiger είπε

Συγνώμη ρε μαν, αν η 16αρα 4070 πλησιάσει σε τιμή την 4070ti, η έστω 100 ευρώ πιο κάτω, τι συζητάμε? Ποιος θα πάρει την 16αρα 4070? Αντε οκ οι 5 specoλαγνοι που αγοράζουν amd γιατί bus width και ram και transistors και τα λοιπά. 

Το θεωρώ πανγεμιστη χαζομάρα να πληρώσεις για 16gb vram σε κάρτα επιπέδου 4070. Θυμάμαι όταν είχα πάρει ταυτόχρονα 1060 3gb και 6gb. Χαμός και τότε στα φορά για την 3αρα που σε 2 μήνες δεν θα κάνει καν install τα παιχνίδια. Ε λίγο πολύ μαζί παροπλιστηκαν και δεν έφταιγε η vram 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kostiger είπε

Συμφωνω στο οτι τα 12gb ειναι αρκετα για την καρτα, που κατα κυριο λογο προοριζεται για high end 1440p gaming, κατα τα λοιπα περιοριζει τη δυνατοτητα να παιξεις με καπως υψηλοτερες αξιωσεις σε 4Κ, που δεδομενα εχει η καρτα την επεξεργατικη ισχυ   (οσο κι αν ειναι εμφανως κατωτερη απο τη 4080) και οταν δινεις την προσθετη vram στην επισης κατωτερη 4070, ε οπως και να το κανεις ειναι λιγο καπως.

Καλύτερα είναι να μην το λέτε αυτό ότι δεν κάνει για 4k. Είδαμε τι επιδόσεις έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από Armoral

16 λεπτά πριν, Herald είπε

Συγνώμη ρε μαν, αν η 16αρα 4070 πλησιάσει σε τιμή την 4070ti, η έστω 100 ευρώ πιο κάτω, τι συζητάμε? Ποιος θα πάρει την 16αρα 4070? Αντε οκ οι 5 specoλαγνοι που αγοράζουν amd γιατί bus width και ram και transistors και τα λοιπά. 

Το θεωρώ πανγεμιστη χαζομάρα να πληρώσεις για 16gb vram σε κάρτα επιπέδου 4070. Θυμάμαι όταν είχα πάρει ταυτόχρονα 1060 3gb και 6gb. Χαμός και τότε στα φορά για την 3αρα που σε 2 μήνες δεν θα κάνει καν install τα παιχνίδια. Ε λίγο πολύ μαζί παροπλιστηκαν και δεν έφταιγε η vram 

Λαθος παράδειγμα!
Απλά σκέψου τι σκάψιμο μπορούσε να ρίξει η 6αρα.
Ασε που ήταν ικανή και για 1440p low για ενα διάστημα, η 3αρα κλάφτα

• Like 1

3 λεπτά πριν, Herald είπε

Ο ιδιος ο πετσινος ωθει στην ουσια τον gamer να γινει specoλαγνος (κλαιω με τον ορο), αρμεγοντας με χιλιες διαφορετικες εκδοσεις το ιδιο επικερδες για τον ιδιο τσιπ.

Εσυ που το προσεγγιζεις απο μια περισσοτερο οπαδικη οπτικη γωνια το πραγμα και εν μερει εχεις δικιο, οντως μαζι πανω-κατω θα πανε στον παγκο αυτες οι καρτες, εισαι οκ με αυτο, εγω απο τη μερια μου, λιγο πιο ψυχραιμα, το βλεπω σαν μια ακομα γυφτια του πετσινου απεναντι στους σιγουρα ευτυχεις κατα τα αλλα κατοχους της 4070ti. Οχι οτι μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα φυσικα, η αληθεια να λεγεται ομως.

12 λεπτά πριν, Armoral είπε

Καλύτερα είναι να μην το λέτε αυτό ότι δεν κάνει για 4k. Είδαμε τι επιδόσεις έχει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το αντιθετο λεω βασικα, οτι η καρτα ειναι ηδη ποιλυ καλη, με 16gb vram ομως θα ηταν κουφετο για οποιον ηθελε να παιξει πολυ ικανοποιητικα σε 4κ εξοικονομωντας παραλληλα και καποιες εκατονταδες ευρω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικα απορω με καποιους που νομιζουν οτι η 4070 16gb(αν βγει γιατι νομιζω ειναι η canceled 4070 Super) θα μπορουσε να εχει καλυτερες επιδοσεις με 4gb παραπανω Vram ενω εχει  λιγοτερα Cuda Cores, λιγοτερα RT Cores , λιγοτερα Tensor Cores, λιγοτερη L2 Cashe.
H Vram που δεν γεμισε ποτε θα καλυψει ολα τα αλλα specs και θα δωσει και κατι παραπανω...
Σαν να λεμε η 3060 12gb θα περασει τη 3060Ti γιατι εχει 8gb.

Screenshot_14.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...