Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

wGx8tv6ZEgG2qP5cUJBEdP-970-80.png.webp

10 

12

16 

4070 

tumblr_n94mwrDapw1rsz1wuo2_400.gif

Mαλλον ειναι η Super που ακουστηκαν οτι θα βγουν μετα ,αλλα τα τελευταια leaks λενε οτι ακυρωθηκαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σορρυ για το ακυρο μέρος που ρωτάω, αλλά επειδή φτιάχνω ενα πισι για τον 14χρονο γιό μου που παίζει παιχνίδια και μου έχει μείνει μόνο η κάρτα γραφικών, ποια καινούργια nvidia να πάρω που να παίζει τα πάντα σε ανάλυση 1440p χωρίς τρελό κόστος; 

Αν και το να παίζει "τα πάντα" ΚΑΙ "χωρίς τρελό κόστος" είναι κάτι πολύ συζητήσιμο τα χρόνια που ζούμε θα πρότεινα είτε μια 3070 με 500-550€ ή περιμένεις για πιο future proof λύση μέσα στον Απρίλη την 4070, αλλά σίγουρα θα κοστίζει ένα κατοστάρικο περισσότερο.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Αν και το να παίζει "τα πάντα" ΚΑΙ "χωρίς τρελό κόστος" είναι κάτι πολύ συζητήσιμο τα χρόνια που ζούμε θα πρότεινα είτε μια 3070 με 500-550€ ή περιμένεις για πιο future proof λύση μέσα στον Απρίλη την 4070, αλλά σίγουρα θα κοστίζει ένα κατοστάρικο περισσότερο.

Thanks. Θα βγάλω τότε μια 1080Ti που εχω σε άλλο κουτί και θα του πω να βολευτεί με αυτή μεχρι τον Απριλη. Δεν αξιζει να αγορασω τωρα καινουργια 3ΧΧΧ οταν ερχεται η νεα γενιά τοσο σύντομα.

• Like 2

1 ώρα πριν, fragma είπε

Thanks. Θα βγάλω τότε μια 1080Ti που εχω σε άλλο κουτί και θα του πω να βολευτεί με αυτή μεχρι τον Απριλη. Δεν αξιζει να αγορασω τωρα καινουργια 3ΧΧΧ οταν ερχεται η νεα γενιά τοσο σύντομα.

άμα έχεις 980ti ακόμα καλύτερα παίζει 4k max settings

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

άμα έχεις 980ti ακόμα καλύτερα παίζει 4k max settings

Δεν θα πάθει τίποτα αν παίζει στα 1080p για ενα μήνα. Εγω στην ηλικία του κουβάλαγα σακιά με μπετό στην μάντρα οικοδομών του πατέρα μου και έλεγα και ευχαριστώ. 😝

• Like 6

11 λεπτά πριν, fragma είπε

Δεν θα πάθει τίποτα αν παίζει στα 1080p για ενα μήνα. Εγω στην ηλικία του κουβάλαγα σακιά με μπετό στην μάντρα οικοδομών του πατέρα μου και έλεγα και ευχαριστώ. 😝

άλλες εποχές τότε άλλες τώρα...

4 ώρες πριν, kostiger είπε

Oχι οτι κωλωνει ο πετσινος να το ξανακανει, αλλα αν διαβασει κανεις το αρθρο θα δει οτι δεν μιλα για τελικη εκδοση προϊοντος..

According to the page, Gigabyte expects three different memory configurations for RTX 4070: 10GB, 12GB and 16GB. However, this is almost certainly not the final product lists, as it still shows even the RTX 4080 12GB model that was cancelled.''

https://videocardz.com/newz/gigabyte-lists-geforce-rtx-4070-graphics-cards-with-10-12-and-16gb-memory

κινηση ρουα-ματ!
αν το κανει αυτο θα πεσει τρελο γελιο με τους amdακηδες που μας τα ζαλιζουν καθε τοσο με τη vram,

4070 με 16GB με DLSS3 με RT νερακι και φθηνοτερη απο την 7900ΧΤ θα κλεισει σπιτια!

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ψιλοαφαντο το rt στο συγκεκριμενο. Δεν εχει και καμια ιδιαιτερη αξια

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ψιλοαφαντο το rt στο συγκεκριμενο. Δεν εχει και καμια ιδιαιτερη αξια

Για να ρίχνει κοντά 40% την απόδοση με οn, όλο και κάπου θα υπαρχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Για να ρίχνει κοντά 40% την απόδοση με οn, όλο και κάπου θα υπαρχει

Στο βιντεακι περα απο την αντανακλαση στο νερο που εμενα προσωπικα δεν μου λεει και κατι δεν ειδα τπτ αλλο που να δικαιολογει 40% ,βασικα δεν ειδα καν αλλη διαφορα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...