azazil1190 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Αλλά δίκαιος συνάμα Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε 10 12 16 4070 Mαλλον ειναι η Super που ακουστηκαν οτι θα βγουν μετα ,αλλα τα τελευταια leaks λενε οτι ακυρωθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Σορρυ για το ακυρο μέρος που ρωτάω, αλλά επειδή φτιάχνω ενα πισι για τον 14χρονο γιό μου που παίζει παιχνίδια και μου έχει μείνει μόνο η κάρτα γραφικών, ποια καινούργια nvidia να πάρω που να παίζει τα πάντα σε ανάλυση 1440p χωρίς τρελό κόστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Αν και το να παίζει "τα πάντα" ΚΑΙ "χωρίς τρελό κόστος" είναι κάτι πολύ συζητήσιμο τα χρόνια που ζούμε θα πρότεινα είτε μια 3070 με 500-550€ ή περιμένεις για πιο future proof λύση μέσα στον Απρίλη την 4070, αλλά σίγουρα θα κοστίζει ένα κατοστάρικο περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Αν και το να παίζει "τα πάντα" ΚΑΙ "χωρίς τρελό κόστος" είναι κάτι πολύ συζητήσιμο τα χρόνια που ζούμε θα πρότεινα είτε μια 3070 με 500-550€ ή περιμένεις για πιο future proof λύση μέσα στον Απρίλη την 4070, αλλά σίγουρα θα κοστίζει ένα κατοστάρικο περισσότερο. Thanks. Θα βγάλω τότε μια 1080Ti που εχω σε άλλο κουτί και θα του πω να βολευτεί με αυτή μεχρι τον Απριλη. Δεν αξιζει να αγορασω τωρα καινουργια 3ΧΧΧ οταν ερχεται η νεα γενιά τοσο σύντομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Ευτυχώς η final version του Atomic Heart έχει shader compilation στο menu και θα γλιτώσουμε τα stutters. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, fragma είπε Thanks. Θα βγάλω τότε μια 1080Ti που εχω σε άλλο κουτί και θα του πω να βολευτεί με αυτή μεχρι τον Απριλη. Δεν αξιζει να αγορασω τωρα καινουργια 3ΧΧΧ οταν ερχεται η νεα γενιά τοσο σύντομα. άμα έχεις 980ti ακόμα καλύτερα παίζει 4k max settings 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Tambas91 είπε άμα έχεις 980ti ακόμα καλύτερα παίζει 4k max settings Δεν θα πάθει τίποτα αν παίζει στα 1080p για ενα μήνα. Εγω στην ηλικία του κουβάλαγα σακιά με μπετό στην μάντρα οικοδομών του πατέρα μου και έλεγα και ευχαριστώ. 😝 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, fragma είπε Δεν θα πάθει τίποτα αν παίζει στα 1080p για ενα μήνα. Εγω στην ηλικία του κουβάλαγα σακιά με μπετό στην μάντρα οικοδομών του πατέρα μου και έλεγα και ευχαριστώ. 😝 άλλες εποχές τότε άλλες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, kostiger είπε Oχι οτι κωλωνει ο πετσινος να το ξανακανει, αλλα αν διαβασει κανεις το αρθρο θα δει οτι δεν μιλα για τελικη εκδοση προϊοντος.. According to the page, Gigabyte expects three different memory configurations for RTX 4070: 10GB, 12GB and 16GB. However, this is almost certainly not the final product lists, as it still shows even the RTX 4080 12GB model that was cancelled.'' https://videocardz.com/newz/gigabyte-lists-geforce-rtx-4070-graphics-cards-with-10-12-and-16gb-memory κινηση ρουα-ματ! αν το κανει αυτο θα πεσει τρελο γελιο με τους amdακηδες που μας τα ζαλιζουν καθε τοσο με τη vram, 4070 με 16GB με DLSS3 με RT νερακι και φθηνοτερη απο την 7900ΧΤ θα κλεισει σπιτια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, billeiros είπε Ψιλοαφαντο το rt στο συγκεκριμενο. Δεν εχει και καμια ιδιαιτερη αξια Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ψιλοαφαντο το rt στο συγκεκριμενο. Δεν εχει και καμια ιδιαιτερη αξια Για να ρίχνει κοντά 40% την απόδοση με οn, όλο και κάπου θα υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Για να ρίχνει κοντά 40% την απόδοση με οn, όλο και κάπου θα υπαρχει Στο βιντεακι περα απο την αντανακλαση στο νερο που εμενα προσωπικα δεν μου λεει και κατι δεν ειδα τπτ αλλο που να δικαιολογει 40% ,βασικα δεν ειδα καν αλλη διαφορα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από akoinonitos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα