Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άστα αυτά τώρα και ετοιμάσου για μεθοδιακ aka Rebirth, επιτέλους έγινε καλό το παιχνίδι. 

Spoiler

Ζαλίστηκα πραγματικά. Όλα είναι λες και τρέχουν 200%. Συνήθισα το αργό movement ή την 'νεα' ροή και να μου φάνηκε παράξενο άραγε; Επίσης έχω την "αίσθηση" ότι έπαιζα με "3200 dpi" έναντι πραγματικών 800ων. Άλλαξαν τίποτα στον sensitivity αλγόριθμο in game ? . Το aiming μου εντελώς off ρε φίλε δε ξέρω τι έγινε. Καλές οι οποιες άλλες αλλαγές αλλά λες και πατήσαμε νιτρο. Το νέο μαπ μέτριο ρε με μια πρώτη εντύπωση περίεργα σχεδιασμένο είναι. Κατώτερο των προσδοκιών. 

Είναι λίγο η χαρά του παρανοϊκού λυσσασμένου πλέον. Νταξει κιλλ κάναμε αρκετά χθες αν μπούμε σε τέτοιο lunatic mode αλλά δεν είναι για πολλά πολλά, μετά πρέπει να κουμπωσω depon maximum πάλι. 

Πήρε και μερικά καρέ το παιχνίδι πάντως, κάτω από 144 δε πέφτει πλέον. Έστω κάτι ήταν κι αυτό. 

(βάλανε και 2 maps, 1 από τη Beta που είχε φάει ακυραρα όταν τους κυνηγούσαν λόγω δικαιωμάτων, και ένα από το mw3)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, hurin είπε

Ταιριάζει η 4080 σε 5800x3d ή θα έχω μπουκάλι; Είμαι προσωρινά σε 1080p μέχρι να βγει αξιόλογη 32αρα 2k oled

Άνετα. Τώρα είδα την ανάλυση που παίζεις. Εκει θα έχεις θέμα.

Επεξ/σία από Armoral

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

3080 είχα στο μυαλό μου οταν έγραφα τα 550-600 λάθος διατύπωση δικιά μου. 3080ti-3090 κανενα 700αρι,  στα 1000 που λες εσυ τι ακριβώς δίλλημα έχεις; Το δίλλημα είναι να αν θα πληρώσεις καρτα προηγούμενης γενιας μετεχειρβ ακριβότερα από 4070ti καινούργια που δίνει της ίδιες ίσως και λίγο καλύτερες επιδόσεις και υπερέχει στα σημεία;(dlss3, κατανάλωση κτλ)

Κανένα δίλημμα δεν είχα εξ αρχής απλά με μια ρητορική ερώτηση δύο γραμμών περιέγραψα το χάος που επικρατεί στις τιμές τόσο των νέων αλλά και περισσότερο των μεταχειρισμένων στις αγγελίες... Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Επεξ/σία από UnderZero

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, UnderZero είπε

Κανένα δίλημμα δεν είχα εξ αρχής απλά με μια ρητορική ερώτηση δύο γραμμών περιέγραψα το χάος που επικρατεί στις τιμές τόσο των νέων αλλά και περισσότερο των μεταχειρισμένων στις αγγελίες... Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Οι τιμές στις νέες gpu είναι αλμυρές το έχουμε πει πολλές φορές.Αυτό έχει  ως  αποτέλεσμα να είναι τσιμπημένες και οι μετεχειρες στις αγγελίες, αλυσίδα είναι αυτά μαζί πάνε. Όταν λέω τσιμπημένες προφανως δεν αναφέρομαι σε αγγελίες τύπου πωλείται 3060ti στα 700 και 3090 στα 1100, αυτές είναι ανέκδοτο όχι τσιμπημένες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

3 λεπτά πριν, UnderZero είπε

720 η 4070ti στο πλαίσιο mall σήμερα και bye bye σειρά 3xxx. 

Μήπως γίνεται να παραγγείλουμε κάπως ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά σε αυτήν την τιμη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, sjtak είπε

Μήπως γίνεται να παραγγείλουμε κάπως ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά σε αυτήν την τιμη; 

Oχι πρεπει να πας απο Plaisio Mall και να τιμολογηθει/πληρωθει εκει η παραγγελια αλλιως δεν γινετε. Οποτε οσοι δεν ειναι Αθηνα και οσοι δεν εχουν την δυνατοτητα να πανε απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν μπορουν να παρουν το 20% εκπτωση, οποτε η τιμη που αναφερει πιο πανω ο φιλος δεν ειναι τιμη που μπορουν να εχουν ολοι προσβαση δυστηχως.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Ποσο αξίζουν τα 720 ευρώ του πλαισίου για την 4070 Ti;
Είμαι εδω και κανένα 4ώρο και αμφιταλαντεύομαι για το εαν αξίζει ή όχι, έχω μια 1060 6GB (πανω σε εναν ryzen 3600 σκέτο και 16 GB RAM) με 4k monitor και στα παίγνια δεν την παλεύει κάστανο.

15 λεπτά πριν, yonah είπε

Είμαι εδω και κανένα 4ώρο και αμφιταλαντεύομαι για το εαν αξίζει ή όχι, έχω μια 1060 6GB (πανω σε εναν ryzen 3600 σκέτο και 16 GB RAM) με 4k monitor και στα παίγνια δεν την παλεύει κάστανο.

Παίρνεις την 4070ti χθές

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, yonah είπε

Η υλοποίηση της Zotac γενικά είναι αυτό που λέμε μέτρια στην καλύτερη απο πλευράς θερμοκρασιων/θορύβου(άρα full price δεν αξίζει ούτε με σφαίρες).

Ομως θέλει μόνο 2 8πινα,σε μέγεθος είναι πιο μαζεμένη,και κυρίως έχει 200+ευρώ χρηματική διαφορά απο τις επόμενες(εκτός Manli),και εχεις και μια Α υποστήριξη με 3χρόνια από το Πλαισιο και εως 5 χρόνια απο την Zotac.

Στην ουσία μιλάμε για το ίδιο MSRP που είχε η 3070ti το 2021(599δολλάρια).

Εγώ την τσίμπησα πάντως, παρόλο που ήθελα πιο αθόρυβη κάρτα, είναι too good την παρούσα χρονική στιγμή αυτή η προσφορά.

Στην περίπτωση σου θα χρειαστείς και μια καλύτερη cpu(ευτυχώς έχεις ryzen άρα μπορείς απλά να αλλάξεις επεξεργαστή στην ίδια μητρική).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...