Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπα, απλά έχουν pop in αρκετό τα rt shadows γι' αυτό και πολλοί προτείνουν να τα κλείσεις. Τα Reflections και το RTAO κάνουν την καλή διαφορά έτσι κι αλλιώς. 

Εχει και pop in 100% ειναι εμφανεστατο, θελει patch το παιχνιδι..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εχει και pop in 100% ειναι εμφανεστατο, θελει patch το παιχνιδι..

Όσο το έφτιαξε η CDPR στο W3.. Πιο πιθανό κόβω το σενάριο να κάνουν downgrade γιατί κλαίνε τα παιδάκια που το mid range PC τους δεν το μαξαρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Armoral είπε

Eπισης λεει και για τη DOA 4070Τi που "πνιγεται" απο τη Vram :

"AMD hardware hasn’t fared well in Avalanche’s newly released blockbuster Hogwarts Legacy. The other day we reported that the Radeon RX 7900 XTX falls behind Intel’s notably cheaper Arc A770 in certain scenarios. It averages just 6 FPS in TPU’s test scene, followed by the RX 6900 XT with 5.1 FPS. The $999 RDNA 3 flagship is beaten by the $300 RTX 3060 and the four-year-old RTX 2080 Ti. "

Φαντασου δηλαδη καποιον που ειχε 2080Ti και εδωσε 1300€ να παρει 7900xtx για να παιξει Hogwarts 4K RT.
Eυτυχως που δεν πηγε σε 4070Ti γιατι θα ηταν αναγκασμενος να παιξει 4Κ RT DLSS 🤣😂

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλή περίοδος για συνολικη αγορά  νέου συστήματος με 4080 και 13900κ ή όχι;

Ρωτάω τόσο τιμολόγιακα όσο και σε επίπεδο hw για budget γύρω στα 2500 δλδ

Επεξ/σία από gpapad20

3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Eπισης λεει και για τη DOA 4070Τi που "πνιγεται" απο τη Vram :

" The $999 RDNA 3 flagship is beaten by the $300 RTX 3060 and the four-year-old RTX 2080 Ti. "

Nαι αλλα εδω μιλαμε για την Vram της 4070Τi:P

9 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Είναι καλή περίοδος για συνολικη αγορά  νέου συστήματος με 4080 και 13900κ ή όχι;

Aυτο εξαρταται και απο το ποσο τη παλευει το συστημα σου με τη χρηση που κανεις και το ποσο μπορεις να περιμενεις.
Πχ σε λιγους μηνες θα εχουμε 4080Ti και νεα γενια Intel και σε 1.5 χρονο 5080 και 15th gen που οπως φαινεται και τα 2 θα εχουν τρελο performance jump.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, gpapad20 είπε

Ναι φίλε μου, το αν είναι καλή περίοδος το κρίνεις εσύ και τα οικονομικά σου δεδομένα. Το σύστημα που θέλεις να φτιάξεις αυτή τη στιγμή πετάει σε όλα.

Το αν αύριο η Nvidia αποφασίσει να ρίξει τις τιμές και να χάσουμε χρήματα όσοι έχουμε αγοράσει δε μπορείς να το γνωρίζεις αν και φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να συμβεί αυτή τη στιγμή.

Εναλλακτικά θα μπορούσες να παίξεις σε 13700k και να τσιμπήσεις μία 4090 από εδώ.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 1

καλημέρα περιμένω την 4090 αυριο .. ειναι η PNY NVIDIA GeForce RTX 4090 OC XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB Triple Fan Graphics Card στα 1700 το υπολoiπο  σύστημα ειναι cpu i9 11900 , 32 gb παιζω το mfs2020  τωρα εχω μια 3080 ti θα εχω μεγαλη διαφορα σε επιδόσεις η θα πρεπει να αλλαξω cpu ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, nikos1965ny20 είπε

καλημέρα περιμένω την 4090 αυριο .. ειναι η PNY NVIDIA GeForce RTX 4090 OC XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB Triple Fan Graphics Card στα 1700 το υπολoiπο  σύστημα ειναι cpu i9 11900 , 32 gb παιζω το mfs2020  τωρα εχω μια 3080 ti θα εχω μεγαλη διαφορα σε επιδόσεις η θα πρεπει να αλλαξω cpu ?

Άντε με το καλό! Σε τι ανάλυση παίζεις;

Επεξ/σία από Armoral

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikos1965ny20 είπε

4k

Προς το παρόν την παλεύεις, ειδικά αν δε θέλεις να μπαίνεις σε έξοδα μείνε όπως είσαι. Αργότερα αναβαθμίζεις σε κανέναν 13700K ή σε 3d αν είναι τόσο καλοί.

Επεξ/σία από Armoral

5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για 4Κ δεν αξίζει να πας σε νέο CPU, τα ίδια νούμερα θα βλέπεις.

απο την 3080 ti που εχω τωρα υπαρχει μεγαλη διαφορα ?

Μόλις τώρα, nikos1965ny20 είπε

απο την 3080 ti που εχω τωρα υπαρχει μεγαλη διαφορα ?

Η 4090 βγάζει τα διπλάσια FPS σε πολλά παιχνίδια, άρα ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...