Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Δεν έπαιξα αρκετά οπότε τα stutters που είχα ήταν απο PSO λογικά. Με ή χωρίς DLSS 3.0 είχε stuttering. Έχει και shader comp stutters ναι, αλλά αυτά ειναι μικρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4Κ Αverage 68.3 1440p Average 138.7 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Stutter με dlss3 με Intel σε Witcher 3 δεν αντιμετωπίζω ούτε εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Stutter με dlss3 με Intel σε Witcher 3 δεν αντιμετωπίζω ούτε εγώ Ούτε εγώ με ιντελ Spoiler Δεν έχω όμως το Witcher3 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε 4Κ Αverage 68.3 1440p Average 138.7 το dlss quality με το balance έχει εμφανείς διαφορες? και δε μιλάω να κάνει 500% zoom να το δεις, αλλα για normal case scenarios... γιατί στο 4k δε το έτρεξε quality Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το dlss quality με το balance έχει εμφανείς διαφορες? και δε μιλάω να κάνει 500% zoom να το δεις, αλλα για normal case scenarios... γιατί στο 4k δε το έτρεξε quality Ίσως σε σημεία να έχει δεν το πολύ τεσταρα με μπαλανς αλλά σε κάποια σημεία νομίζω έβλεπα διαφορά από ότι στο quality. Για μένα το quality με fg είναι must και πάει σφαίρα σε ultra+Psycho 4k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ίσως σε σημεία να έχει δεν το πολύ τεσταρα με μπαλανς αλλά σε κάποια σημεία νομίζω έβλεπα διαφορά από ότι στο quality. Για μένα το quality με fg είναι must και πάει σφαίρα σε ultra+Psycho 4k Xμμ, εγώ προτιμώ DLSS Q χωρίς FG 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ίσως σε σημεία να έχει δεν το πολύ τεσταρα με μπαλανς αλλά σε κάποια σημεία νομίζω έβλεπα διαφορά από ότι στο quality. Για μένα το quality με fg είναι must και πάει σφαίρα σε ultra+Psycho 4k και εγώ αυτό νομίζω... δεν έχω ακόμα κάρτα να το τεστάρω με τα ματια μου αλλα στο fsr που είναι και χειρότερο του dlss καταλαβαίνω διαφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το dlss quality με το balance έχει εμφανείς διαφορες? και δε μιλάω να κάνει 500% zoom να το δεις, αλλα για normal case scenarios... γιατί στο 4k δε το έτρεξε quality Aν και με 12400f εδω, πιανει 60 πανω κατω σε Quality, με ενα καλυτερο cpu θα πιανει 62-65 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Herald είπε Xμμ, εγώ προτιμώ DLSS Q χωρίς FG 😛 Το γουστάρω το fg ,θέλω να μου μαξαρει την ολεντ 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Το γουστάρω το fg ,θέλω να μου μαξαρει την ολεντ 😉 σταματα πρόστυχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Tambas91 είπε σταματα πρόστυχε Αστον να ηρεμησει γιατι θα αγορασει και τον Keanu Reeves Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Ούτε εγώ με ιντελ Απόκρυψη περιεχομένων Δεν έχω όμως το Witcher3 😆 Spoiler Έχει τελειώσει η Deluxe Limited Super Edition στα 1700 ευρώ και δεν καταδέχεσαι την complete του 9άερου.:D 1 ώρα πριν, Herald είπε Xμμ, εγώ προτιμώ DLSS Q χωρίς FG 😛 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε και εγώ αυτό νομίζω... δεν έχω ακόμα κάρτα να το τεστάρω με τα ματια μου αλλα στο fsr που είναι και χειρότερο του dlss καταλαβαίνω διαφορα Όχι παιδιά πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ και αν δεις κάτι, ειδικά στο CB2077 έχουν κάνει ωραία πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 λοιπόν παιδιά το γράφω εδώ (αν είναι λάθος ας μεταφερθεί σε άλλο θέμα) γιατί τελικά έχω καταλήξει να πάω σε 4090, το θέμα που έχω είναι το εξής: βλέπω ότι όλες οι κάρτες εκτός από τις asus έχουν 1 hdmi και 3 dp, στην κάρτα εκτός από ένα monitor (dp) και την oled (hdmi) θέλω να κουμπώσω και το soundbar (samsung q930b hdmi 2.0).... και το ερώτημα είναι άμα το συνδέσω με αντάπτορα σε ένα dp θα έχω απώλειες πχ σε dolby atmos? αν όχι να πάω στη φθηνότερη που έχει κάνα 300αρι λιγότερο... @pirmen56 σε tagάρω και εσένα φίλτατε γιατί έχεις γνώσεις στον ήχο οποτε δώσε τα φώτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 https://www.caseking.de/inno3d-geforce-rtx-4090-x3-oc-24576-mb-gddr6x-gci3-217.html?sPartner=117&utm_source=idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=idealo&wt_mc=preisvergleich.idealo.feed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα