Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2350

• Arkin

1951

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Έχεις αλλάξει το HDMI deep colour σε 4k για το port που την έχεις συνδεδεμένη; 

Αν ναι βλέποντας τα βήματα που έχεις κάνει το μόνο που απομένει είναι επαναφορά σε εργοστάσιακες ρυθμίσεις η TV και clean install οι drivers σε safe mode με registry clean. 

Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι αλλαγή καλωδίου. Εναλλακτικά δοκιμάζεις και σε άλλο port

Το PC mode έχει να κάνει μόνο με το chroma subsampling όχι με την ανάλυση

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε

Παιδια αν μπορει να βοηθήσει καποιος.

Αγορασα σημερα την LG C2 42" και έχει τωρα καμια ωρα που ταλαιπωρουμαι να την κανω να παιξει στα 120Hz..

Εχω την Palit Gamerock OC RTX 4090 (1 x HDMI 2.1) την εχω ενωσει στην HDMI 1 της C2 με αυτο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/224502-logik-hdmi-21-2m το οποιο λεει ειναι 8Κ 60Ηz / 4Κ 120Hz / 48Gbps.

Έχω θεσει την HDMI 1 απο το LG Dashboard ως PC.

Μετά απο κάθε boot εμφανιζεται η επιλογη στα windows display settings των 120Hz, οταν ομως το παταω μαυριζει η οθονη για περιπου μισο με ενα λεπτο, μετα ακουγονται τα fans της καρτας για 5 δευτερολεπτα και ξαναρχεται η εικονα πισω στα default 60Hz. Απο κεινο το σημειο κ περα φευγει η επιλογη των 120 και max μπορω να βαλω τα 60Hz, μεχρι το επομενο boot που το ξαναδινει.

Το ιδιο και στο nvidia control panel με την ιδια συμπεριφορα. . Δοκιμασα να κανω custom resolution 3840x2160 @ 120Hz και οταν παταω test δινει test failed.

Το καλωδιο ειναι μουφα ή παιζει κάτι με την HDMI θυρα της gamerock? Ή ειναι απλα καποιο setting που μου διαφευγει?

@Armoral @Herald

φτιαξε ενα custom resolution απο το nvidia panel στα 119Hz αντι για 120
η οθονη που εχω τωρα εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα που περιγραφεις στα 60hz
και λειτουργει κανονικα οταν τη βαζω στα 59Hz
αυριο παραλαμβανω κι εγω την 42αρα C2 αλλα το 10μετρο hdmi2.1 καλωδιο θα ερθει σε 10 μερες

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, Warlord1981 είπε

Αγορασα σημερα την LG C2 42" και έχει τωρα καμια ωρα που ταλαιπωρουμαι να την κανω να παιξει στα 120Hz..

Εχω την Palit Gamerock OC RTX 4090 (1 x HDMI 2.1) την εχω ενωσει στην HDMI 1 της C2 με αυτο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/224502-logik-hdmi-21-2m το οποιο λεει ειναι 8Κ 60Ηz / 4Κ 120Hz / 48Gbps.

Μετά απο κάθε boot εμφανιζεται η επιλογη στα windows display settings των 120Hz, οταν ομως το παταω μαυριζει η οθονη για περιπου μισο με ενα λεπτο, μετα ακουγονται τα fans της καρτας για 5 δευτερολεπτα και ξαναρχεται η εικονα πισω στα default 60Hz. Απο κεινο το σημειο κ περα φευγει η επιλογη των 120 και max μπορω να βαλω τα 60Hz, μεχρι το επομενο boot που το ξαναδινει.

Το ιδιο και στο nvidia control panel με την ιδια συμπεριφορα. . Δοκιμασα να κανω custom resolution 3840x2160 @ 120Hz και οταν παταω test δινει test failed.

Το καλωδιο ειναι μουφα ή παιζει κάτι με την HDMI θυρα της gamerock? Ή ειναι απλα καποιο setting που μου διαφευγει?

@Armoral @Herald

Δοκίμασε να ορίσεις ανάλυση από το nvidia control panel
Απο windows πηγαινε list all modes και από εκεί επέλεγε κάθε φορά ανάλυση

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Παλι θα λεμε τα ιδια με τα PS5...
Δεν εχουν 500€, εχουν 750- 800€ και ποτε δεν επαιξαν ultra settings.
Αυτα πρεπει να φτασουν την εικονα που μπορεις να παιξεις.
Aν θες να παιξεις με αναλογα medium-high τα παιζεις και με τη 3070 μια χαρα.
Αν θες να παιξεις σε Max Settings το PS5 δεν ειναι προιον για συγκριση .

Spoiler

Καλά εκεί σε κανα μήνα θα έρθει στοκ και θα βρίσκεις και bundle και σκέτη την κονσόλα άνετα επιτέλους. Ηδη Αγγλικό Αμαζον τέλος και το ticket και παραγγέλνεις κανονικά. Προτιμώ να δώσω Χ ποσό για τα exlusive πχ GoW RGR (bonus ZERO stutter) παρά να γελάει ο σκατιάρης ο ΄Πέτσινος. DEAD θέλει να βγάλει την κάποτε τίμια κατηγορία των Χ70/Χ60Ti που με κόστος κάτω από 600€ έπαιρνες το " μεσαίο " μοντέλο. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Καλά εκεί σε κανα μήνα θα έρθει στοκ και θα βρίσκεις και bundle και σκέτη την κονσόλα άνετα. Ηδη Αγγλικό Αμαζον τέλος και το ticket και παραγγέλνεις κανονικά. Προτιμώ να δώσω Χ ποσό για τα exlusive (bonus ZERO stutter) παρά να γελάει ο σκατιάρης ο ΄Πέτσινος

Ok ο καθε ενας οπως τη βρισκει ετσι πανε αυτα.
Δεν παιζουν ολοι κονσολοπαιχνιδα και single player, υπαρχουν και αυτοι που παιζουν MMO RPG,MOBA, Real Time Strategy,Turn Based Strategy, τρεχουν εφαρμογες και γενικα οτι game εχουν θελουν να το παιζουν Max Settings , να το εχουν για παντα και να μπορουν να το ξαναπαιξουν ακομα και μετα απο 10-20 χρονια.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1

9 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

MMO RPG,MOBA, Real Time Strategy,Turn Based Strategy

Spoiler

Ακριβώς αυτά που έχω να παίξω από το Γυμνάσιο. Χωρίς πλάκα εποχές Rise of Nations φαντάσου. Κατά τα άλλα παίζω 1 multiplayer το χρόνο και από single games λίγα κι αυτά είτε walking sim είτε καθαρά για την ιστορία games. 

Παιδια τελικά το πρόβλημα ήταν το multi-display power saver του nvidia inspector το οποιο τοχα να τρεχει στο boot (εχω 3 οθονες και βοηθουσε λιγο στα idle-desktop temps), το απενεργοποιησα και ολα κομπλε! συγνωμη για το off topic και ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

• Like 5

7 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

@Armoral @Herald

Έχεις κάνει edit την hdmi4 πχ σε pc?Η οποία είσοδος hdmi που την έχεις ενώσει?

Το καλώδιο είναι true 2.1?

Στο panel της nvidia εκεί που επιλέγεις την ανάλυση κ hz πρέπει να πας στην δεύτερη λίστα με τις αναλύσεις κάτω από αυτή που γράφει pc. Νομίζω το λέει 4κ και κάτι τέτοιο

• Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έχεις κάνει edit την hdmi4 πχ σε pc?Η οποία είσοδος hdmi που την έχεις ενώσει?

Το καλώδιο είναι true 2.1?

Στο panel της nvidia εκεί που επιλέγεις την ανάλυση κ hz πρέπει να πας στην δεύτερη λίστα με τις αναλύσεις κάτω από αυτή που γράφει pc. Νομίζω το λέει 4κ και κάτι τέτοιο

Σευχαριστώ φίλος, μόλις πιο πάνω απτο μήνυμά σου έγραψα το solution :)

• Like 1

21 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Τώρα το είδα.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Frame Generation η σύγκριση, άρα ύπουλη σύγκριση..

NVIDIA-4070TI-SPEC.jpg

2 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Έχω φτιάξει και νήμα με settings σε OLED.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...