Age4Greeks Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 @BlurayMoviesGreece Ξέχασες και την επιλογή : τους γράφεις κανονικά και δεν αγοράζεις τίποτα. Από ότι δείχνουν οι πωλήσεις αυτό κάνει ο κόσμος σήμερα. Και αυτό το επιχείρημα ότι θα περιμένεις ΧΧ70 στα 700€... ε δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό. Από την άλλη ομάδα τα ίδια χάλια. Θες 400€ για να πάρεις μια πολύ μέτρια με τα σημερινά δεδομένα 6700ΧΤ...ψιλοτραγικό! Κάρτα γενιάς 2020!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε @BlurayMoviesGreece Ξέχασες και την επιλογή : τους γράφεις κανονικά και δεν αγοράζεις τίποτα. Από ότι δείχνουν οι πωλήσεις αυτό κάνει ο κόσμος σήμερα. Και αυτό το επιχείρημα ότι θα περιμένεις ΧΧ70 στα 700€... ε δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό. Από την άλλη ομάδα τα ίδια χάλια. Θες 400€ για να πάρεις μια πολύ μέτρια με τα σημερινά δεδομένα 6700ΧΤ...ψιλοτραγικό! Κάρτα γενιάς 2020!!! 9 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Oι τιμες οντως εχουν ξεφυγει αλλα δυστυχως με οτι υπαρχει με αυτο πορευεσαι. Αν εχεις καλη Gpu απλα κανεις skip και περιμενεις τις 5000. Αν δεν εχεις καθολου Gpu αγοραζεις οτι μπορεις αναλογα με την αναλυση που παιζεις και το budget που διαθετεις. Οι περισσοτεροι θα καλυφθουν μια χαρα με τις RTX 3000 Rx 6000 μεχρι να τελειωσουν τα αποθεματα και να πεσουν μετα οι RTX 4000 Rx 7000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dem Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε (-) Χιλιάρικο για όσους πλερωνουμε ΦΠΑ δηλαδή RIP (-) Μικρή μνήμη. Σκιπ οι σειρά αυτή για μένα που παραδοσιακά κοιτούσα μόνο Χ70 τσιπακια. Όπως και η 4080 και η 4070ti δεν δίνει performance / $ / generation. Εννοείται σκιπ και από μένα δεν υπάρχει νόημα. Τόσο κακό value μεταξύ γενεών δεν ξανά υπήρξε από nvidia. Είναι εμφανές ότι η πολιτική θα είναι μετακίνηση του profit στις 2k e κατηγορία. 4090/ti. Αν καταφέρει να βρει κομμάτια η AMD θα έχει νόημα η 7900xtx αν πέσει στο 1000αρικο θα δίνει τίμιο boost σε σχέση με ότι υπήρχε πριν 2 χρόνια σε εκείνο το εύρος. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από dem 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δηλαδή περίμενε το 2024 κι AN! Αν ο κυρ πέτσινος δε θα χρειαστεί 15 δερμάτινα ακόμη, μάλιστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dem είπε Όπως και η 4080 και η 4070ti δεν δίνει performance / $ / generation. Εννοείται σκιπ και από μένα δεν υπάρχει νόημα. Τόσο κακό value μεταξύ γενεών δεν ξανά υπήρξε από nvidia. Είναι εμφανές ότι η πολιτική θα είναι μετακίνηση του profit στις 2k e κατηγορία. 4090/ti. Αν καταφέρει να βρει κομμάτια η AMD θα έχει νόημα η 7900xtx αν πέσει στο 1000αρικο θα δίνει τίμιο boost σε σχέση με ότι υπήρχε πριν 2 χρόνια σε εκείνο το εύρος. Eγω νομιζω οτι πουλανε σε ακραιες τιμες για να ξεστοκαρουν και οταν ξεστοκαρουν θα πεσουν οι τιμες. Βεβαια αν δουν οτι συνεχιζουν να πουλανε ακομα και σε αυτες τις τιμες και γλυκαθουν ισως καταληξουν να ειναι τα νεα standards. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Και αφού δεν θα αγοράσει ο κόσμος μαζικά νέα γενιά θα δούμε άλμα στα γραφικά σε κανα δύο χρόνια. Καλές RTX 5000 δηλαδή. Χέστηκαν.. PS4 ports ως τότε να τρέχουν και σε σαπάκια τύπου 1060 και όλα καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Age4Greeks είπε Γενικώς το μάρκετινγκ τμήμα και των 2 πρέπει να δει τα πράγματα λίγο διαφορετικά, δεν πάνε που δεν πάνε καλά τα πράγματα στις πωλήσεις μετά την πανδημία και με αυτές τις αστρονομικές τιμές θα καταργήσει ο κόσμος το pc gaming έτσι όπως πάμε. https://www.tomshardware.com/news/sales-of-desktop-graphics-cards-hit-20-year-low €1000+ για ΧΧ70 μοντέλο...για κορόιδα ψάχνουν να ρεφάρουν από τη χασούρα. Η έλευση των 7900 από την AMD μείωσε το κόστος της 4080 στα καταστήματα. Η έλευση της 4070Ti ίσως μειώσει τις τιμές των 7900 Και ευχόμαστε να υπάρχει στοκ στην αγορά, τέτοιο που να μπουν σε πόλεμο τιμών μπας και τοποθετηθούν οι κάρτες σωστά στην αγορά. Αυτή η ελπίδα υπάρχει μόνο. 38 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Και αφού δεν θα αγοράσει ο κόσμος μαζικά νέα γενιά θα δούμε άλμα στα γραφικά σε κανα δύο χρόνια. Καλές RTX 5000 δηλαδή. Χέστηκαν.. PS4 ports ως τότε να τρέχουν και σε σαπάκια τύπου 1060 και όλα καλά.. Το γεγονός του ότι έχουν τοποθετηθεί πολλά eye candly features στις κάρτες, δημιουργεί Α) εικονικές ανάγκες που πλασάρονται σαν αναπόσπαστο κομμάτι του gaming, αλλά δεν ειναι. Β) Υπερβολική αύξηση του κόστους ανάπτυξης και κατασκευής μιας κάρτας. Από ένα σημείο και μετά , όλο αυτό το οικοδόμημα ξεφεύγει από το budget το οποίο είναι διατεθειμένος ένας μέσος gamer να επενδύσει. Και εκεί ξεκινά το πρόβλημα. Προφανώς και τα πιο ορθά τοποθετημένα gaming προϊόντα στην αγορά είναι οι κονσόλες. Η απόδοση προς το κόστος τους είναι πολύ καλή και απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από adtakhs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, adtakhs είπε Η έλευση των 7900 από την AMD μείωσε το κόστος της 4080 στα καταστήματα. Αυτό θα ήταν ευτυχές αλλά δυστυχώς δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι ίδιες πριν και μετά το launch των bulldozer gpus. Αμερική υπήρχαν 4080 στο msrp πολύ πριν την κυκλοφορία του ανταγωνισμού. Δυστυχώς το φιάσκο της κυκλοφορίας των rdna3 είναι αδύνατον να πρεσάρει την τιμή ενός άριστου προϊόντος. Κάτι κουπόνια που κυκλοφορούν για 4080 αλλά και ένα μικρό ξεφούσκωμα στις τιμές των aibs, δυστυχώς μόνο στο εξωτερικό, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνευτεί σαν λειτουργία του ανταγωνισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε πριν και μετά το launch των bulldozer gpus. Brutality! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε πορευεσαι 3070 αλλά σε 1440p σε νέα pure ps5/xsx 2023 ports θα φάει τρελή μπουνιά η 8αρα μνημουλα της και δεν μου πάει η καρδιά στο να επιλέξω να ρίξω settings και πολύ. Αν ήταν να φτάσω ίδια εικόνα με ένα PS5 των 550€ απλά αγόραζα ένα τέτοιο εξου και το όριο σε κάρτες γραφικών μου ήταν προ παράνοιας "mining/gpu price skyrocket" τα 400€ (όσο μια αντίστοιχη τότε κονσόλα πριν την έλευση του PS5) και τα 500-550~ τώρα που δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ανεβασμένες τιμές. Δεν με ενδιαφέρει αν μπει "μέσα" ο Φούρναρης (Jensen Huang CEO NVIDIA) ή θέλει να μείνει για πάντα σε τιμές 2021. Όσο αντέξει η 3070. Τώρα αυτό που θέλω να δω είναι σε τι monitor ή tv θα καταλήξω και η κάρτα τελευταία την υγεία μας να χουμε. Who knows υπάρχει και η 7700ΧΤ, θα δούμε. Μια χαρά είναι η καρτουλα κανένα παράνομο για οτιδήποτε βγήκε έως τώρα, παίζω τελευταία και κάποια παιχνίδια παλιότερα από backcatalog Spoiler https://store.steampowered.com/replay/76561198033455403/2022 +τερματισμός Titanfall 2 +Moons of Madness νομίζω τον Απρίλιο, επίσης. Γενικώς δεν παίζω πολλά παιχνίδια τα τελευταία έτη. Λίγα και καλά όταν υπάρχει χρόνος και όρεξη ως διάλειμμα από άλλες δραστηριότητες. Φέτος έκανα μικρό "ρεκόρ" με παλιό backlog - εκεί που άγγιζα από 1-εως-2 το χρόνο κι αν. Καλές γιορτές παιδιά! οπότε δεν σκέφτομαι ακόμη αναβάθμιση αλλά είναι άσχημο να βλέπεις που πάνε τα πράγματα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε 3070 αλλά σε 1440p σε νέα pure ps5/xsx 2023 ports θα φάει τρελή μπουνιά η 8αρα μνημουλα της και δεν μου πάει η καρδιά στο να επιλέξω να ρίξω settings και πολύ. Αν ήταν να φτάσω ίδια εικόνα με ένα PS5 των 550€ απλά αγόραζα ένα τέτοιο εξου και το όριο σε κάρτες γραφικών μου ήταν προ παράνοιας "mining/gpu price skyrocket" τα 400€ (όσο μια αντίστοιχη τότε κονσόλα πριν την έλευση του PS5) και τα 500-550~ τώρα που δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για ανεβασμένες τιμές. Δεν με ενδιαφέρει αν μπει "μέσα" ο Φούρναρης (Jensen Huang CEO NVIDIA) ή θέλει να μείνει για πάντα σε τιμές 2021. Όσο αντέξει η 3070. Τώρα αυτό που θέλω να δω είναι σε τι monitor ή tv θα καταλήξω και η κάρτα τελευταία την υγεία μας να χουμε. Who knows υπάρχει και η 7700ΧΤ, θα δούμε. Μια χαρά είναι η καρτουλα κανένα παράνομο για οτιδήποτε βγήκε έως τώρα, παίζω τελευταία και κάποια παιχνίδια παλιότερα από backcatalog Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://store.steampowered.com/replay/76561198033455403/2022 +τερματισμός Titanfall 2 +Moons of Madness νομίζω τον Απρίλιο, επίσης. Γενικώς δεν παίζω πολλά παιχνίδια τα τελευταία έτη. Λίγα και καλά όταν υπάρχει χρόνος και όρεξη ως διάλειμμα από άλλες δραστηριότητες. Φέτος έκανα μικρό "ρεκόρ" με παλιό backlog - εκεί που άγγιζα από 1-εως-2 το χρόνο κι αν. Καλές γιορτές παιδιά! οπότε δεν σκέφτομαι ακόμη αναβάθμιση αλλά είναι άσχημο να βλέπεις που πάνε τα πράγματα. Παλι θα λεμε τα ιδια με τα PS5... Δεν εχουν 500€, εχουν 750- 800€ και ποτε δεν επαιξαν ultra settings. Αυτα πρεπει να φτασουν την εικονα που μπορεις να παιξεις. Aν θες να παιξεις με αναλογα medium-high τα παιζεις και με τη 3070 μια χαρα. Αν θες να παιξεις σε Max Settings το PS5 δεν ειναι προιον για συγκριση . Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια αν μπορει να βοηθήσει καποιος. Αγορασα σημερα την LG C2 42" και έχει τωρα καμια ωρα που ταλαιπωρουμαι να την κανω να παιξει στα 120Hz.. Εχω την Palit Gamerock OC RTX 4090 (1 x HDMI 2.1) την εχω ενωσει στην HDMI 1 της C2 με αυτο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/224502-logik-hdmi-21-2m το οποιο λεει ειναι 8Κ 60Ηz / 4Κ 120Hz / 48Gbps. Έχω θεσει την HDMI 1 απο το LG Dashboard ως PC. Μετά απο κάθε boot εμφανιζεται η επιλογη στα windows display settings των 120Hz, οταν ομως το παταω μαυριζει η οθονη για περιπου μισο με ενα λεπτο, μετα ακουγονται τα fans της καρτας για 5 δευτερολεπτα και ξαναρχεται η εικονα πισω στα default 60Hz. Απο κεινο το σημειο κ περα φευγει η επιλογη των 120 και max μπορω να βαλω τα 60Hz, μεχρι το επομενο boot που το ξαναδινει. Το ιδιο και στο nvidia control panel με την ιδια συμπεριφορα. . Δοκιμασα να κανω custom resolution 3840x2160 @ 120Hz και οταν παταω test δινει test failed. Το καλωδιο ειναι μουφα ή παιζει κάτι με την HDMI θυρα της gamerock? Ή ειναι απλα καποιο setting που μου διαφευγει? @Armoral @Herald Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Warlord1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παιδια αν μπορει να βοηθήσει καποιος. Αγορασα σημερα την LG C2 42" και έχει τωρα καμια ωρα που ταλαιπωρουμαι να την κανω να παιξει στα 120Hz.. Εχω την Palit Gamerock OC RTX 4090 (1 x HDMI 2.1) την εχω ενωσει στην HDMI 1 της C2 με αυτο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/kalwdia/224502-logik-hdmi-21-2m το οποιο λεει ειναι 8Κ 60Ηz / 4Κ 120Hz / 48Gbps. Έχω θεσει την HDMI 1 απο το LG Dashboard ως PC. Μετά απο κάθε boot εμφανιζεται η επιλογη στα windows display settings των 120Hz, οταν ομως το παταω μαυριζει η οθονη για περιπου μισο με ενα λεπτο, μετα ακουγονται τα fans της καρτας για 5 δευτερολεπτα και ξαναρχεται η εικονα πισω στα default 60Hz. Απο κεινο το σημειο κ περα φευγει η επιλογη των 120 και max μπορω να βαλω τα 60Hz, μεχρι το επομενο boot που το ξαναδινει. Το ιδιο και στο nvidia control panel με την ιδια συμπεριφορα. . Δοκιμασα να κανω custom resolution 3840x2160 @ 120Hz και οταν παταω test δινει test failed. Το καλωδιο ειναι μουφα ή παιζει κάτι με την HDMI θυρα της gamerock? Ή ειναι απλα καποιο setting που μου διαφευγει? @Armoral @Herald Eχεις δει αν η LG εχει κανενα καινουριο Firmware update; Στη 4090 εχεις τους τελευταιους drivers; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μήπως χρειάζεται να τη βάλεις σε PC mode? Να ονομάσεις δηλαδή τη θύρα HDMI ως PC? Σε παλιότερο LG μοντέλο που έχω ήταν απαραίτητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Eχεις δει αν η LG εχει κανενα καινουριο Firmware update; Στη 4090 εχεις τους τελευταιους drivers; Εκανα το τελευταιο update στην C2 Στην 4090 έχω του προτελευταιους drivers 1 λεπτό πριν, Age4Greeks είπε Μήπως χρειάζεται να τη βάλεις σε PC mode? Να ονομάσεις δηλαδή τη θύρα HDMI ως PC? Σε παλιότερο LG μοντέλο που έχω ήταν απαραίτητο. Το έχω ήδη κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα