Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το backplate και το μεταλλικο φινιρισμα στο πλαι ειναι ασορτι με την CoolerMaster και την G6 ουτε παραγγελια να τοχα!

a5rTu8p.jpg

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Χρόνια πολλά παίδες,ότι επιθυμείτε..Εγώ προσωπικά το έχω τερματίσει..Κουμπωσα κ το 13900 κ δεν το έχω ανοίξει καν,έκανα το λάθος να δοκιμάσω το hollow knight στο xbox κ από τότε έχω κολλήσει😅.Οποιος δεν το έχει δοκιμάσει του το συνιστώ

• Like 4

11 ώρες πριν, Odyss3us είπε

το backplate και το μεταλλικο φινιρισμα στο πλαι ειναι ασορτι με την CoolerMaster και την G6 ουτε παραγγελια να τοχα!

a5rTu8p.jpg

Και μετά γκρινιάζουμε γιατί και καλά δεν χωράνε οι κάρτες στα κουτιά. Πολύ άπλα το κυτίο :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, morehp είπε

Και μετά γκρινιάζουμε γιατί και καλά δεν χωράνε οι κάρτες στα κουτιά. Πολύ άπλα το κυτίο :)

😁
μπα, αυτο το κουτι ειναι πανω απο 10 χρονια κι εχει φιλοξενησει πολλες καρτες GTX 570, 1070 mini, 2070Super, εχει περασει καυσωνες, βροχη, χιονι, κλπ. ενω αναβαθμιζεται συνεχως

YQwPTaQ.jpg

B7ygwmm.jpg

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 5

9 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

μπα, αυτο το κουτι ειναι πανω απο 10 χρονια κι εχει φιλοξενησει πολλες καρτες RTX 570, 1070 mini, 2070Super
εχει περασει καυσωνες, βροχη, χιονι, κλπ. ενω αναβαθμιζεται συνεχως

Επειδή με έχεις τρελάνει με το κουτί, πες μου ότι δεν το βλέπω σε μπαλκόνι και ότι έχεις κάνει Photoshop :)

30 λεπτά πριν, newlynx είπε

Επειδή με έχεις τρελάνει με το κουτί, πες μου ότι δεν το βλέπω σε μπαλκόνι και ότι έχεις κάνει Photoshop :)

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιο IP66 ηλεκτρολογικό ερμάριο, 

Έχει ίσως βάλει και ένα ανεμιστήρα με φίλτρο IP55  , και έχει περάσει τις εξόδους της μητρικής και το start button προς το εσωτερικό της οικίας.

Είναι πολύ καλή μόντα και οικονομικότατη.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Έχει χρησιμοποιήσει κάποιο IP66 ηλεκτρολογικό ερμάριο, 

Έχει ίσως βάλει και ένα ανεμιστήρα με φίλτρο IP55  , και έχει περάσει τις εξόδους της μητρικής και το start button προς το εσωτερικό της οικίας.

Είναι πολύ καλή μόντα και οικονομικότατη.

ετσι ακριβως,
ειναι ηλεκτρολογικο μεταλλικο ερμαριο IP66, ολα τα περιφερειακα ερχονται με usb repeaters το ιδιο και τα hdmi, Dp, που δινουν σημα σε γραφειο και σε σαλονι μεσα απο καλωδιαδρομους στο σοβατεπι, power & reset ειναι σε ενα diy κουτακι κατω απο το γραφειο, αν και πλεον το ανοιγω μεσω κινητου με wifi smart plug (και ρυθμιση στο bios boot on power) ετσι εχω το 100% silent pc που παντα ηθελα, ενω το γραφειο ειναι 100% clean & cable free,
επανω αριστερα με εξωτερικο display εχει μπει o αισθητηρας (STC 1000) που o σενσορας του ειναι στο θερμοτερο σημειο του κουτιου, απο σκονη μαζευει πολυ λιγοτερη αποτι μεσα, με ενα φυσημα καθε 6μηνο ειμαι κομπλε

προσφατως εβαλα επανω δεξια κι αριστερα απο μια Noctua Industrial 140mm, δουλευουν αθορυβα & χαλαρα στο 55% στα 900rpm, αντικαθιστωντας 2 Corsair ML140Pro που ειχα σε push-pull, γιατι με την προσθηκη της 4080 μαζευε λιγη ζεστη στο αριστερο μερος της καρτας που ειναι οι μνημες, επισης εβγαλα τα ποτενσιομετρα που ρυθμιζαν manually τις στροφες κι εβαλα το Fan Control, ισως το καλυτερο software controller για ολα τα fans στο pc

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 7

9 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

ετσι ακριβως,
ειναι ηλεκτρολογικο μεταλλικο ερμαριο IP66, ολα τα περιφερειακα ερχονται με usb repeaters το ιδιο και τα hdmi, Dp, που δινουν σημα σε γραφειο και σε σαλονι μεσα απο καλωδιαδρομους στο σοβατεπι, power & reset και αυτα ειναι σε ενα diy κουτακι κατω απο το γραφειο, ετσι εχω το 100% silent pc που παντα ηθελα, ενω το γραφειο ειναι 100% clean & cable free

Καλλιτέχνης του pc master race!

• Like 3

23 λεπτά πριν, newlynx είπε

Καλλιτέχνης του pc master race!

αυτο ειναι το αποτελεσμα στο γραφειο:
AxME2aJ.jpg

το blue light κατω απο τον Intel Pentium with MMX Technology  ειναι το power led
kiETBqf.jpg

• Like 13
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Odyss3us είπε

😁
μπα, αυτο το κουτι ειναι πανω απο 10 χρονια κι εχει φιλοξενησει πολλες καρτες GTX 570, 1070 mini, 2070Super, εχει περασει καυσωνες, βροχη, χιονι, κλπ. ενω αναβαθμιζεται συνεχως

YQwPTaQ.jpg

B7ygwmm.jpg

Μιλάμε για τον ορισμό του Watercooling.

3 ώρες πριν, Odyss3us είπε

ετσι ακριβως,
ειναι ηλεκτρολογικο μεταλλικο ερμαριο IP66, ολα τα περιφερειακα ερχονται με usb repeaters το ιδιο και τα hdmi, Dp, που δινουν σημα σε γραφειο και σε σαλονι μεσα απο καλωδιαδρομους στο σοβατεπι, power & reset ειναι σε ενα diy κουτακι κατω απο το γραφειο, αν και πλεον το ανοιγω μεσω κινητου με wifi smart plug (και ρυθμιση στο bios boot on power) ετσι εχω το 100% silent pc που παντα ηθελα, ενω το γραφειο ειναι 100% clean & cable free,
επανω αριστερα με εξωτερικο display εχει μπει o αισθητηρας (STC 1000) που o σενσορας του ειναι στο θερμοτερο σημειο του κουτιου, απο σκονη μαζευει πολυ λιγοτερη αποτι μεσα, με ενα φυσημα καθε 6μηνο ειμαι κομπλε

προσφατως εβαλα επανω δεξια κι αριστερα απο μια Noctua Industrial 140mm, δουλευουν αθορυβα & χαλαρα στο 55% στα 900rpm, αντικαθιστωντας 2 Corsair ML140Pro που ειχα σε push-pull, γιατι με την προσθηκη της 4080 μαζευε λιγη ζεστη στο αριστερο μερος της καρτας που ειναι οι μνημες, επισης εβγαλα τα ποτενσιομετρα που ρυθμιζαν manually τις στροφες κι εβαλα το Fan Control, ισως το καλυτερο software controller για ολα τα fans στο pc

Καλοκαίρι που έξω βράζει ο τόπος τι γίνεται;

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, wargasm είπε

Καλοκαίρι που έξω βράζει ο τόπος τι γίνεται;

τπτ χαλαρα, ειναι σε σκιερο μερος, εδω εβγαλε καλοκαιρι παρομοια μεταλλικη ντουλαπα που εκανε γκχμμμ mining με 7 καρτες μεσα, ανεβαζω λιγο τα rpm και τα cfm και τελειωνει η υποθεση εφοσον εχω εξασφαλισμενο καλο airflow,
ουτε με υγρασια/υγροποιηση ειχα ποτε θεμα, παλαιοτερα σε αλλο κουτι ειχα βαλει σφουγγαρι ρικοφον στο επανω μερος μαζι με  μεγαλα σακουλακια σιλικονης-πυριτιου, με ή χωρις αυτα και με 5 δαχτυλα χιονι απο πανω λογω καλου airflow εσωτερικα δεν υπηρξε ποτε ουτε σταγονα,
το καλοκαιρι που μεσα στα σπιτια καποιες μερες εχει 35-37c πώς δουλευουν pc, laptop κλπ., πιστευεις ολοι βαζουν κλιματισμο; ή νομιζεις οτι δεν μπορουν να δουλεψουν χωρις κλιματισμο;

Επεξ/σία από Odyss3us
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες και Χρόνια Πολλα!

Σε 4090 (gamerock) αν θελουμε να μειώσουμε λιγο κατανάλωση και να αυξήσουμε efficiency και επειδη θυμαμαι πως το Undervolt φετος δεν εχει και πολυ νοημα, απλα μειωνουμε power limit ;

Με 85% power limit, +1400 mem (φτανει και 1700 χωρις artifacts/freezes) και 35% fans έχω ακριβώς τα ιδια score (25050 Port Royal) αποτι με την καρτα τελειως stock με ~50W λιγότερη κατανάλωση και καλύτερες temps. Το ίδιο και ίσως λιγο καλύτερα (25200 Port Royal) με UV 2745 @ 960mV.

Επεξ/σία από Warlord1981

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...