Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Iσως gigabyte windforce η gaming oc, και τωρα gigabyte εχω και ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος .  Μικρη βεβαια σημασια εχει η εταιρια , κυριως με ενδιαφερει να μην βρισκει στο κουτι μου και ακομα καλυτερα να μην αλλαζω καλωδια. 

Ο ανταπτορας της Nvidia και το cablemod κατά 99% θα βρίσκουν στο τζάμι .Της Corsair το καλώδιο έχει ανοχή στο μπεντ.

Στο Corsair 5000d που έχω την giga με το cablemod είναι οριακά .Στο lian li dynamic xl που έχω του μικρού με την tuf αναγκαστικά έχω το καλώδιο της Corsair αλλιώς δεν μπαίνει το πλαϊνό.

Όταν θα κάνω κάποια στιγμή τραμπα τα κουτιά και θέλω να βάλω το cablemod στο lian li ,θα γελάσουμε 

• Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

34 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ο ανταπτορας της Nvidia και το cablemod κατά 99% θα βρίσκουν στο τζάμι .Της Corsair το καλώδιο έχει ανοχή στο μπεντ.

Στο Corsair 5000d που έχω την giga με το cablemod είναι οριακά .Στο lian li dynamic xl που έχω του μικρού με την tuf αναγκαστικά έχω το καλώδιο της Corsair αλλιώς δεν μπαίνει το πλαϊνό.

Όταν θα κάνω κάποια στιγμή τραμπα τα κουτιά και θέλω να βάλω το cablemod στο lian li ,θα γελάσουμε 

Ισχύει, βρίσκει στο πλάι. Ευτυχώς στην κάθετη θέση που έχω την δικιά μου με το Corsair καλώδιο δεν έχω πρόβλημα. 

• Like 1

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Εμ αυτο ειναι δεν θελω να μπλεκω με καλωδιο εξτρα εκτος αν ειναι απαραιτητο :P της nvidia δεν ταιριαζει ; Παντως περιεργο που δεν χωραει με το πλαινο η συγκεκριμενη . Στο site της lian li λεει οτι χωραει η συγκεκριμενη καρτα

2-3 εκ πετάγεται έξω από το κουτι το corsair καλώδιο. Το χταπόδι της Nvidia δεν το έβαλα καν. Τώρα τι να πω, ίσως άμα το λυγίσεις της nvidia να χωράει με το side panel, απλά εγώ δεν το ρισκάρω 😅

4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα σπάει το Frame Generation και στο NFS: Unbound. Βούτυρο πάει.

3 ώρες πριν, valantis123 είπε

Τσιμπησες και εσυ τελικά κάρτα ή βιντεα βλέπεις?

Αυτό.

• Like 1

Δεν πειράζει ρε παλικάρια που δε χωράνε οι κάρτες.

Όπως είχε δηλώσει και μέλος εδώ μέσα, όταν δίνεις 1500 και 2000€ για GPU είναι λογικό και αναμενόμενο να αλλάζεται κουτί και τροφοδοτικό και βέβαια καλώδια. Ακόμα και πρόσφατα/ακριβά να είναι.

🤣

• Like 2

31 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Όπως είχε δηλώσει και μέλος εδώ μέσα, όταν δίνεις 1500 και 2000€ για GPU είναι λογικό και αναμενόμενο να αλλάζεται κουτί και τροφοδοτικό και βέβαια καλώδια. Ακόμα και πρόσφατα/ακριβά να είναι.

🤣

Γυναικα μην αλλαξουμε και ολα τα αλλα βολευονται. 

1 ώρα πριν, kkatzos είπε

🤣

Μια χαρά χωράνε οι κάρτες, η μαλακία γίνεται επειδή βάλανε αυτή την μαλακία την τροφοδοσία και για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου θέλει κάποια απόσταση από το πλαϊνό.Εαν είχαν τα τρια 8πινα μια χαρά θα ήταν.

Προς ώρας εγώ έτσι όπως τις έχω και στα δύο κουτιά είναι οκ.Ολη αυτή η γενιά και σε nvidia αλλά και amd(aibs) είναι γαϊδούρια oι κάρτες και θέλουν σίγουρα ευρύχωρα κουτιά και σε μήκος 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολες σχεδον οι μεγαλες εταιριες τροφοδοτικων εχουν ανακοινωσει οτι θα βγαλουν το επομενο 2μηνο μονοκομματα καλωδια που θα βγαινουν απευθειας απτο τροφοδοτικο και θα καταληγουν στο 12πινο, οποτε δε θα χρειαζονται ουτε ανταπτορες ουτε πατεντες απο τριτους

αν δε κανω λαθος η μικροτερη σε διαστασεις καρτα ειναι της Palit, οι 4080 και 4090 μοιραζονται ιδιες ψυκτρες και ιδιο design κατι που βολευει παρα πολυ τις 4080

Επεξ/σία από Odyss3us

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η βλακεια ειναι οτι σε ενα απο τα πιο κοντινα σημεια στο hotspot του pcb αν δεν κανω λαθος ανεξαρτητως της ψυκτρας, μπηκε αλλωστε αυτη η τροφοδοσια αντι π.χ να μπει απο πισω.. Μετα βεβαια θα διαμαρτυρονταν οτι δεν τις περνει στο μηκος.. 

Εμ η αληθεια ειναι οτι καμια φορα αν θες και looks και χωρο θα πρεπει να εχεις κανει τα σωστα κουμαντα σου, αλλιως με midi κουτια και με την σωστη εμπειρια θα πρεπει να ξερεις οτι μπορει αυτα να τα συναντησεις καποια στιγμη μπροστα σου, δεν ειναι τυχαιο οτι τοσα χρονια περνω μεγαλα κουτια γιατι παντα κατι γινεται με καποιο part του h/w.

Και ναι επειδη γραφτηκε πριν και εγω αυτης της αποψης ειμαι, αν θες 4090 και τα σκας, σκαστα και για κουτι ξανα αν χρειαστει, αλλιως ας προσεχες και ας επερνες ενα μεγαλο κουτι εξ αρχης.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2

Το καλώδιο της cablemod δεν μπορούσαν να το κάνουν πιο μακρύ?Δλδ έλεος,50 ευρώ το πληρώσαμε κ μ έρχεται τσίμα τσίμα,αν το περάσω από πίσω για να μη φαίνεται δεν φτάνει στη κάρτα.Τσίπηδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...