Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Game changer είναι το frame generation.

Γι'αυτό το λόγο θα καταλήξει η 7900XTX, απέναντι στην 4070ti και ας έχει και 50% καλύτερο raster, με χειρότερο RT και τα μισά frames στα βαρίδια που δεν τραβάνε τα cpu, η 3070ti θα είναι καλύτερη επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Game changer είναι το frame generation.

Και το πρώτο παιχνίδι που το διαπίστωσα είναι το Witcher 3 όπως λέγαμε.. με dlss quality υπάρχει εμφανής διαφορά με FG..

1 λεπτό πριν, Razor333 είπε

Γι'αυτό το λόγο θα καταλήξει η 7900XTX, απέναντι στην 4070ti και ας έχει και 50% καλύτερο raster, με χειρότερο RT και τα μισά frames στα βαρίδια που δεν τραβάνε τα cpu, η 3070ti θα είναι καλύτερη επιλογή.

Θα έχουν κι' αυτοί το FSR 3 που θα κάνει το ίδιο(?) πράγμα. Θα φανεί απ' το πόσο καλά όταν βγει..

1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Και το πρώτο παιχνίδι που το διαπίστωσα είναι το Witcher 3 όπως λέγαμε.. με dlss quality υπάρχει εμφανής διαφορά με FG..

Περίμενε να το δοκιμάσεις στο Spiderman. Εκτόξευση του frame-rate, φλούδα gameplay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Περίμενε να το δοκιμάσεις στο Spiderman. Εκτόξευση του frame-rate, φλούδα gameplay.

Το έχω τελειώσει το Spiderman και το δοκίμασα ναι ισχύει αυτό που λες, απλά μου φάνηκε χτυπητή η διαφορά στο w3 enchanced γιατί 1. Δεν είναι αρκετό το framerate για native all goodies on και 2.σε dlss quality είναι αισθητή η διαφορά με native σε ποιότητα εικονας. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

5 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Αυτό ισως ισχύει μέχρι να έρθει η unreal 5 και οι υπολοιπες next gen engine όπου θα έχουν RT GI για παράδειγμα . Μέχρι στιγμής η nvidia ακόμα χρησιμοποιεί τις συνεργασίας που έχει και απλώς βάζει το RT σε παλιά engine όπως στο Witcher 3 η το portal για προφανής λόγους .Ήδη το επόμενο Witcher θα είναι πάνω στην unreal .Το μεγάλο πλεονέκτημα της nvidia είναι το software που έχει και ότι είναι ποιο plug and play τουλάχιστον στην αρχή .

7 λεπτά πριν, mtifosi είπε

Αυτό ισως ισχύει μέχρι να έρθει η unreal 5 και οι υπολοιπες next gen engine όπου θα έχουν RT GI για παράδειγμα . Μέχρι στιγμής η nvidia ακόμα χρησιμοποιεί τις συνεργασίας που έχει και απλώς βάζει το RT σε παλιά engine όπως στο Witcher 3 η το portal για προφανής λόγους .Ήδη το επόμενο Witcher θα είναι πάνω στην unreal .Το μεγάλο πλεονέκτημα της nvidia είναι το software που έχει και ότι είναι ποιο plug and play τουλάχιστον στην αρχή .

Καήκαμε με την Unreal Stuttering..

• Like 1

50 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Στο cyberbug έχει βγει το patch?

1918555141_(248).png.c690ead6892f107c69209c9b6585ffc6.png

Δεν νομίζω να έχει ανάγκη το DLSS3 το CP 2077 η 4090, η διαφορά πάντως από DLSS quality με native δεν είναι ορατή στο μάτι πουθενά, βασικά δεν έχουν απολύτως καμίαδιαφορά στην ποιότητα στο setup μου σε 4Κ qdot 55αρα samsung στο 1 μέτρο απλά σε native τρέχει έτσι

1269290063_(247).png.2da727c03434b5a6b34003f43eaa2119.png

• Like 1

Στο requiem είχα δοκιμάσει dlls3,αλλά για κάποιο λόγο μου φαινότανε οτι είχα περισσότερο stuttering μ αυτό κ το γύρισα σε dlss 2...Βέβαια το τέλειωσα πριν βγάλουν το patch που βελτίωνε απότι διάβασα το perfomance...

Άσχετο με dlss quality σε 4κ η κάρτα κωλοβαρούσε,70% χρήσης αν θυμάμαι χωρίς να πιάνω vsync me 5900...Με τα πολλά τα έσκασα για 13900

47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καήκαμε με την Unreal Stuttering..

Καλά ναι όντως αλλά και στο Witcher με το rt update τα ίδια και χειρότερα είδαμε για αυτό και το pc ποια έχει πολλά κουσούρια και ας έχει το καλύτερο hardware . Αναμένω Sony αποκλειστικά για πραγματικό next-gen , και σε κανένα ps5 pro θα είναι ακόμα καλύτερα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, itanium είπε

Mε 12900Κ@5,4ghz πάντα 99%

Στο requiem με dlss?Θυμάμαι σε κάποια σημεία η διαφορά native με dlss ήταν ελάχιστη σε Frames

Επεξ/σία από Matrix7

23 λεπτά πριν, itanium είπε

1918555141_(248).png.c690ead6892f107c69209c9b6585ffc6.png

Δεν νομίζω να έχει ανάγκη το DLSS3 το CP 2077 η 4090, η διαφορά πάντως από DLSS quality με native δεν είναι ορατή στο μάτι πουθενά, βασικά δεν έχουν απολύτως καμίαδιαφορά στην ποιότητα στο setup μου σε 4Κ qdot 55αρα samsung στο 1 μέτρο απλά σε native τρέχει έτσι

1269290063_(247).png.2da727c03434b5a6b34003f43eaa2119.png

τα min γτ ειναι τοσο κατω?

3 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Στο requiem με dlss?

Cp 2077 αναφερόμουν και γενικά σε όσους τίτλους έχω, για το reuiem, callisto και witcher 3 δεν ξέρω και δεν πρόκειται να έχω εμπειρία με αυτά στο rig μου

3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

τα min γτ ειναι τοσο κατω?

Τι να σου πω τα αποτελέσματα που βγάζει το bench είναι στο game δεν έχω δει ποτέ κάτω από 70

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...