Razor333 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Game changer είναι το frame generation. Γι'αυτό το λόγο θα καταλήξει η 7900XTX, απέναντι στην 4070ti και ας έχει και 50% καλύτερο raster, με χειρότερο RT και τα μισά frames στα βαρίδια που δεν τραβάνε τα cpu, η 3070ti θα είναι καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Game changer είναι το frame generation. Και το πρώτο παιχνίδι που το διαπίστωσα είναι το Witcher 3 όπως λέγαμε.. με dlss quality υπάρχει εμφανής διαφορά με FG.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Γι'αυτό το λόγο θα καταλήξει η 7900XTX, απέναντι στην 4070ti και ας έχει και 50% καλύτερο raster, με χειρότερο RT και τα μισά frames στα βαρίδια που δεν τραβάνε τα cpu, η 3070ti θα είναι καλύτερη επιλογή. Θα έχουν κι' αυτοί το FSR 3 που θα κάνει το ίδιο(?) πράγμα. Θα φανεί απ' το πόσο καλά όταν βγει.. 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Και το πρώτο παιχνίδι που το διαπίστωσα είναι το Witcher 3 όπως λέγαμε.. με dlss quality υπάρχει εμφανής διαφορά με FG.. Περίμενε να το δοκιμάσεις στο Spiderman. Εκτόξευση του frame-rate, φλούδα gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Περίμενε να το δοκιμάσεις στο Spiderman. Εκτόξευση του frame-rate, φλούδα gameplay. Το έχω τελειώσει το Spiderman και το δοκίμασα ναι ισχύει αυτό που λες, απλά μου φάνηκε χτυπητή η διαφορά στο w3 enchanced γιατί 1. Δεν είναι αρκετό το framerate για native all goodies on και 2.σε dlss quality είναι αισθητή η διαφορά με native σε ποιότητα εικονας. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Άντε να δούμε στο CP 2077 πως θα είναι που απ΄τα 20FPS θα πρέπει να σε εκτοξεύσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Razor333 είπε Γι'αυτό το λόγο θα καταλήξει η 7900XTX, απέναντι στην 4070ti και ας έχει και 50% καλύτερο raster, με χειρότερο RT και τα μισά frames στα βαρίδια που δεν τραβάνε τα cpu, η 3070ti θα είναι καλύτερη επιλογή. Αυτό ισως ισχύει μέχρι να έρθει η unreal 5 και οι υπολοιπες next gen engine όπου θα έχουν RT GI για παράδειγμα . Μέχρι στιγμής η nvidia ακόμα χρησιμοποιεί τις συνεργασίας που έχει και απλώς βάζει το RT σε παλιά engine όπως στο Witcher 3 η το portal για προφανής λόγους .Ήδη το επόμενο Witcher θα είναι πάνω στην unreal .Το μεγάλο πλεονέκτημα της nvidia είναι το software που έχει και ότι είναι ποιο plug and play τουλάχιστον στην αρχή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, mtifosi είπε Αυτό ισως ισχύει μέχρι να έρθει η unreal 5 και οι υπολοιπες next gen engine όπου θα έχουν RT GI για παράδειγμα . Μέχρι στιγμής η nvidia ακόμα χρησιμοποιεί τις συνεργασίας που έχει και απλώς βάζει το RT σε παλιά engine όπως στο Witcher 3 η το portal για προφανής λόγους .Ήδη το επόμενο Witcher θα είναι πάνω στην unreal .Το μεγάλο πλεονέκτημα της nvidia είναι το software που έχει και ότι είναι ποιο plug and play τουλάχιστον στην αρχή . Καήκαμε με την Unreal Stuttering.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Στο cyberbug έχει βγει το patch? Δεν νομίζω να έχει ανάγκη το DLSS3 το CP 2077 η 4090, η διαφορά πάντως από DLSS quality με native δεν είναι ορατή στο μάτι πουθενά, βασικά δεν έχουν απολύτως καμίαδιαφορά στην ποιότητα στο setup μου σε 4Κ qdot 55αρα samsung στο 1 μέτρο απλά σε native τρέχει έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Στο requiem είχα δοκιμάσει dlls3,αλλά για κάποιο λόγο μου φαινότανε οτι είχα περισσότερο stuttering μ αυτό κ το γύρισα σε dlss 2...Βέβαια το τέλειωσα πριν βγάλουν το patch που βελτίωνε απότι διάβασα το perfomance... Άσχετο με dlss quality σε 4κ η κάρτα κωλοβαρούσε,70% χρήσης αν θυμάμαι χωρίς να πιάνω vsync me 5900...Με τα πολλά τα έσκασα για 13900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καήκαμε με την Unreal Stuttering.. Καλά ναι όντως αλλά και στο Witcher με το rt update τα ίδια και χειρότερα είδαμε για αυτό και το pc ποια έχει πολλά κουσούρια και ας έχει το καλύτερο hardware . Αναμένω Sony αποκλειστικά για πραγματικό next-gen , και σε κανένα ps5 pro θα είναι ακόμα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Mε 12900Κ@5,4ghz πάντα 99% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, itanium είπε Mε 12900Κ@5,4ghz πάντα 99% Στο requiem με dlss?Θυμάμαι σε κάποια σημεία η διαφορά native με dlss ήταν ελάχιστη σε Frames Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από Matrix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, itanium είπε Δεν νομίζω να έχει ανάγκη το DLSS3 το CP 2077 η 4090, η διαφορά πάντως από DLSS quality με native δεν είναι ορατή στο μάτι πουθενά, βασικά δεν έχουν απολύτως καμίαδιαφορά στην ποιότητα στο setup μου σε 4Κ qdot 55αρα samsung στο 1 μέτρο απλά σε native τρέχει έτσι τα min γτ ειναι τοσο κατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Στο requiem με dlss? Cp 2077 αναφερόμουν και γενικά σε όσους τίτλους έχω, για το reuiem, callisto και witcher 3 δεν ξέρω και δεν πρόκειται να έχω εμπειρία με αυτά στο rig μου 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τα min γτ ειναι τοσο κατω? Τι να σου πω τα αποτελέσματα που βγάζει το bench είναι στο game δεν έχω δει ποτέ κάτω από 70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Η manli σαν εταιρια τι λεει ; Εχει κατι ''φθηνες'' σε skroutz και best price 4090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα