Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Και μετά θα γκρινιάζουν ότι αργεί να ξεκινήσει το game 🤣

Και αυτο αλλα και επισης το pso caching στην αρχη ειναι αρκετα "απαιτητικο" για την cpu οποτε δημιουργει σε αρκετους και θεματακια με το να χρησιμοποιησουν τον υπολογιστη τους για αλλα πραγματα, αν δεν εχουν αρκετους πυρηνες/νηματα και παρατηρουνται επισης και φαινομενα slow loading και CTD λογω "o/c της πλακας"..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Πολλά μπορούν να γίνουν, το πρώτο όμως που πρέπει να γίνει χθες είναι να μην κάνουμε preorders. Να βγαίνει πρώτα το παιχνίδι, να βλέπουμε reviews και μετά η αγορά η όχι, όπως γινόταν παλιότερα. Επίσης να βγάζουν όλοι free DEMO, θα πρέπει να το ζητάμε συνέχεια από τους devs.

Μόνο στις κονσόλες κάνω preorder συνήθως (που ακόμα και εκεί είναι επίφοβο αλλά όχι τόσο για τεχνικούς λόγους). Σε pc όποτε έχω κάνει το έχω μετανιώσει. Το stutter protocol δε πιάνεται γιατί ήταν δώρο με την κάρτα.🤣

@acalmΗ πιο ομορφη υλοποιηση κατα την γνωμη μου.

Πανω σε αυτο που συζητατε παιδες κατι μου λεει οτι πρεπει να γυρισει πισω ο θειος απο την καραιβικη μπας και βαλουν μυαλο οι εταιρειες.

3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Και αυτο αλλα και επισης το pso caching στην αρχη ειναι αρκετα "απαιτητικο" για την cpu οποτε δημιουργει σε αρκετους και θεματακια με το να χρησιμοποιησουν τον υπολογιστη τους για αλλα πραγματα, αν δεν εχουν αρκετους πυρηνες/νηματα και παρατηρουνται επισης και φαινομενα slow loading και CTD λογω "o/c της πλακας"..

Στο Monster Hunter Rise βαράει για πλάκα 70-80% ο 3700x για τουλάχιστον 5-10 λεπτάκια κάθε φορά που θα αλλάξεις drivers. Αν το OC σου είναι από τα LIDL θα φας special Black Screen / BSOD.

• Like 1

22 λεπτά πριν, ilos είπε

Η έστω ας κάνει precompile τα αρχικά levels/assets και τα υπόλοιπα on the fly σε downtime - menus/loading screens/cutscenes που αντέχει το σύστημα.

Δες above.🤣

Ε κάπως θα πρέπει να δικαιολογηθεί το 4k60 για την 4090.🤣

Προφανώς άστα να πάνε. Προτιμώ να το παίξω native χωρίς το latency που δίνει το dlss 3 να φορτώσω και 5 10 reshade effects την κανονική έκδοση και τέλος. Η προώθηση του RT με κάτι quake κάτι minecraft και τώρα το portal δεν μου αρέσει. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ilos είπε

Στο Monster Hunter Rise βαράει για πλάκα 70-80% ο 3700x για τουλάχιστον 5-10 λεπτάκια κάθε φορά που θα αλλάξεις drivers. Αν το OC σου είναι από τα LIDL θα φας special Black Screen / BSOD.

Αυτο.. ισχυει και παραπονιουνται πολλοι λολ 

Δεν χωραει αμφιβολια φυσικα οτι προτιμω να περιμενω αν χρειαστει για precompiling απο το να τρωω stutters στη μαπα

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1

23 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Πολλά μπορούν να γίνουν, το πρώτο όμως που πρέπει να γίνει χθες είναι να μην κάνουμε preorders. Να βγαίνει πρώτα το παιχνίδι, να βλέπουμε reviews και μετά η αγορά η όχι, όπως γινόταν παλιότερα. Επίσης να βγάζουν όλοι free DEMO, θα πρέπει να το ζητάμε συνέχεια από τους devs.

Ανάλογα το παιχνίδι. Σε GTA6 & Street Fighter 6, θα κάνω preorder. Γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι (κατά 99%) μάπα το πρώτο 6μηνο. Όμως είναι παιχνίδια με τα οποία θα ασχολούμαι με προοπτική 5ετίας, έστω και περιστασιακά - ενίοτε θα τα λιώνω. Θα έρθει και μπόλικο επιπλέον περιεχόμενο, ξέρω ότι θα βγάλουν τα λεφτά τους.

Pre-order για το Callisto ή το Plague Tale... Θα ασχοληθείς για ένα playthrough και μετά το αφήνεις. Δεν αξίζει.

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Arkin είπε

Προφανώς άστα να πάνε. Προτιμώ να το παίξω native χωρίς το latency που δίνει το dlss 3 να φορτώσω και 5 10 reshade effects την κανονική έκδοση και τέλος. Η προώθηση της 4090 με κάτι quake κάτι minecraft και τώρα το portal δεν μου αρέσει. 

fixed. RT έχουν όλες οι σύγχρονες κάρτες πλέον, αλλά κατά διαολεμένη σύμπτωση μόνο εκεί παίζει 4k60 just.🤣

Επεξ/σία από ilos

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Βρε βάλτε εκεί shader compilation στο menu..Έχουν τα HZD, τα CoD, το Uncharted 4 στο PC κλπ..Μια χαρά stutter-free είναι..Όποιος έχει unstable OC να το φτιάξει.

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βρε βάλτε εκεί shader compilation στο menu..Έχουν τα HZD, τα CoD, το Uncharted 4 στο PC κλπ..Μια χαρά stutter-free είναι..Όποιος έχει unstable OC να το φτιάξει.

Με τα σημερινά CPU δεν βλέπω λόγο να κάνει κάποιος OC, εκτός από λίγες περιπτώσεις  όλοι οι άλλοι δεν θα δουν κάτι χειροπιαστό σε Gaming.

1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε

Με τα σημερινά CPU δεν βλέπω λόγο να κάνει κάποιος OC, εκτός από λίγες περιπτώσεις  όλοι οι άλλοι δεν θα δουν κάτι χειροπιαστό σε Gaming.

Το OC τα τελευταία χρόνια είναι ανούσιο γενικότερα εκτός κι αν τρέχεις benchmarks, πιο πολύ για το ψυχολογικό του ''Να πάρω το 100% του HW μου'' γίνεται η όλη ιστορία παρά κάτι άλλο.

• Like 2

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το OC τα τελευταία χρόνια είναι ανούσιο γενικότερα εκτός κι αν τρέχεις benchmarks, πιο πολύ για το ψυχολογικό του ''Να πάρω το 100% του HW μου'' γίνεται η όλη ιστορία παρά κάτι άλλο.

Εγώ πλέον ούτε για αυτό τον λόγο δεν ασχολούμαι με το OC, απλά ένα καλό tweaking και μέχρι εκεί.

4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Εγώ πλέον ούτε για αυτό τον λόγο δεν ασχολούμαι με το OC, απλά ένα καλό tweaking και μέχρι εκεί.

Και 'γω όλα stock ή PBO τώρα στον 5900Χ που είναι auto-OC ουσιαστικά και XMP. Δεν θέλω άγχη για crashes και αστάθειες όταν παίζω. Ούτε παίζω με FPS counter κλπ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...