Warlord1981 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα ευρωπαικα Αμαζον εχουν μπολικες GameRock 4090 (non OC) στα ~2270 για οποιον ενδιαφέρεται. Με τρώει το χέρι μου.. αν και έχω πει θα προτιμήσω Gaming OC/ TUF/ Suprim.. Η αλήθεια ειναι πως μονο τις Palit και τις Zotac βρίσκεις πλεον σε στοκ στο Αμαζον 1-2 φορες τη βδομαδα. Asus/giga/msi ουτε για δειγμα εδώ και βδομάδες. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από Warlord1981 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Τα ευρωπαικα Αμαζον εχουν μπολικες GameRock 4090 (non OC) στα ~2270 για οποιον ενδιαφέρεται. Με τρώει το χέρι μου.. αν και έχω πει θα προτιμήσω Gaming OC/ TUF/ Suprim.. Η αλήθεια ειναι πως μονο τις Palit και τις Zotac βρίσκεις πλεον σε στοκ στο Αμαζον 1-2 φορες τη βδομαδα. Asus/giga/msi ουτε για δειγμα εδώ και βδομάδες. Θα ξαναβγάλει άραγε πολλές κάρτες κάποια στιγμή ή από δω και πέρα θα το πάει έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thanosAIAS είπε Θα ξαναβγάλει άραγε πολλές κάρτες κάποια στιγμή ή από δω και πέρα θα το πάει έτσι; 'Ελα ντε αυτό σκέφτομαι και γω. Αν είναι να πάρει ακόμα βδομάδες/μήνες να δω μια asus/giga/msi (κιαν την προλάβω) ε τοτε να χτυπήσω την gamerock.. Έχει ήδη κανα μήνα που κάνω υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsfanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, pirmen56 είπε Πιάνεις τα καρέ που θες με τον 10700 για ομαλό gameplay; Αυτό έχει σημασία, εκτός και αν η βασική σου ενασχόληση είναι το benchmarking. Άσε την 4090 να έχει περίσσευμα ισχύος στα τωρινά games. Γιατί είναι 100% σίγουρο ότι μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια θα δεις τερατουργήματα σε θέμα optimization. Ειδικά στα RTX games. Το Portal που δείχνει 4 τοίχους, στην κυριολεξία, ζητάει 4080 για 60fps με DLSS 3(κάτω από 20 καρέ native). Από εκεί καταλαβαίνεις που το πάει η Nvidia. 14 ώρες πριν, Herald είπε Σε ποιο παιχνιδι συγκεκριμενα σε 4k ειδες μπουκαλα? Εχει σημασια. Σε καποια και εγω με 12900k θα φαω μπουκαλα.. Cyberpunk στο ultra RT preset με dlss στο balanced πως παει? Αν εισαι okay το κομπλε ειναι ο συνδιασμος, μην ασχολείσαι περαιτέρω Ακόμα και σε 4Κ σε κεντρικά σημεία της πόλης που έχει πολύ κόσμο (Cuberpunk) η κάρτα πνίγεται άσχημα. Είμαι κοντά στα 50-70 fps ας πούμε με 55-75% usage GPU. Εκεί πρέπει να κάνω συμβιβασμό να ρίξω κάποιο setting που βαράει CPU. (δε δοκίμασα ακριβώς τα setting που λες, αλλά παρόμοια. Αν προλάβω θα τα δοκιμάσω σήμερα.). Τώρα στα υπόλοιπα μέρη πάει αέρας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αυτό το 50-70 fps σε τέτοιες περιπτώσεις αν με την αλλαγή σε 10900Κ μπορεί να πάει η GPU στο 65-85% fps ώστε να γίνει 70-90 και να έχει νόημα η αλλαγή. Επίσης στο RDR και METRO δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίστοιχο πρόβλημα με το CYBERPUNK είδα στο KINGDOME COME με τις σκιές και ειδικά όταν είναι μέσα σε πόλη. Στο από medium σε high 20-30fps διαφορά λόγω cpu. όλα τα άλλα τέρμα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από tsfanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει με 2424 msi gaming x trio διαθέσιμη. Έχω μια ελπίδα ότι λίγο πριν τις γιορτές θα πέσουν λίγο. edit: στο αΠαίσιο εχει zotac trinity διαθέσιμη στα 2249. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από DiaperCh@nger101 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsfanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Warlord1981 είπε Τα ευρωπαικα Αμαζον εχουν μπολικες GameRock 4090 (non OC) στα ~2270 για οποιον ενδιαφέρεται. Με τρώει το χέρι μου.. αν και έχω πει θα προτιμήσω Gaming OC/ TUF/ Suprim.. Η αλήθεια ειναι πως μονο τις Palit και τις Zotac βρίσκεις πλεον σε στοκ στο Αμαζον 1-2 φορες τη βδομαδα. Asus/giga/msi ουτε για δειγμα εδώ και βδομάδες. Γι αυτό τη χτύπησα και εγώ τώρα καθώς εκτίμησα ότι πριν τα Χριστούγεννα δεν θα έβλεπα πτώση τιμής. Για διαθεσιμότητα δεν ανησυχούσα γενικά έβλεπα διαθέσιμες παντού απλά άλλαζε σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harderos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Manli GeForce 4090 στα 2.081 ευρώ στο foxstore για όποιον θέλει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, tsfanis είπε Ακόμα και σε 4Κ σε κεντρικά σημεία της πόλης που έχει πολύ κόσμο (Cuberpunk) η κάρτα πνίγεται άσχημα. Είμαι κοντά στα 50-70 fps ας πούμε με 55-75% usage GPU. Εκεί πρέπει να κάνω συμβιβασμό να ρίξω κάποιο setting που βαράει CPU. (δε δοκίμασα ακριβώς τα setting που λες, αλλά παρόμοια. Αν προλάβω θα τα δοκιμάσω σήμερα.). Τώρα στα υπόλοιπα μέρη πάει αέρας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, αυτό το 50-70 fps σε τέτοιες περιπτώσεις αν με την αλλαγή σε 10900Κ μπορεί να πάει η GPU στο 65-85% fps ώστε να γίνει 70-90 και να έχει νόημα η αλλαγή. Επίσης στο RDR και METRO δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντίστοιχο πρόβλημα με το CYBERPUNK είδα στο KINGDOME COME με τις σκιές και ειδικά όταν είναι μέσα σε πόλη. Στο από medium σε high 20-30fps διαφορά λόγω cpu. όλα τα άλλα τέρμα. Το kingdom αγνόησε το. Για το cyberpunk ειναι οι μνημες σου, με 10900k και 4400c17 πήγαινε αέρα, κάτω απο 85-90 δεν έπεφτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsfanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Herald είπε Το kingdom αγνόησε το. Για το cyberpunk ειναι οι μνημες σου, με 10900k και 4400c17 πήγαινε αέρα, κάτω απο 85-90 δεν έπεφτε. είμαι με 4000cl18, παίζει τόσο μεγάλη διαφορά από ram??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsfanis είπε είμαι με 4000cl18, παίζει τόσο μεγάλη διαφορά από ram??? Φανταζομαι με xmp εισαι. Αν παρεις διδακτορικο στο mem tuning ναι παιζουν ανετα αυτές οι διαφορες 👀 Το ζητουμενο σου τωρα ποιο ειναι, να δουλεύει η καρτα στο 99%? Γιατι και τα 55 minimum που βγάζεις στο πιο βαρυ παιχνιδι που κυκλοφορεί εμενα μου φαίνεται ok. Τωρα αν σε τρώει η τσεπη σου, πηγαινε σε 13600k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, tsfanis είπε είμαι με 4000cl18, παίζει τόσο μεγάλη διαφορά από ram??? Εάν ξέρεις τι κάνεις στις ραμς στα σεταρισματα ,ναι παίρνεις αρκετά. Αλλά ετοιμάσου να σπάσεις πολλές μέρες τις μπάλες σου ώστε να βρεις απόλυτη σταθερότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsfanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Herald είπε Φανταζομαι με xmp εισαι. Αν παρεις διδακτορικο στο mem tuning ναι παιζουν ανετα αυτές οι διαφορες 👀 Το ζητουμενο σου τωρα ποιο ειναι, να δουλεύει η καρτα στο 99%? Γιατι και τα 55 minimum που βγάζεις στο πιο βαρυ παιχνιδι που κυκλοφορεί εμενα μου φαίνεται ok. Τωρα αν σε τρώει η τσεπη σου, πηγαινε σε 13600k Ναι με XMP. Δεν υπάρχει χρόνος για πολύ tweaking οπότε plug n play φάση. Το ζητούμενο είναι να πάω από 55-75% usage GPU σε κάτι καλύτερο 65-85% στα δύσκολα σημεία ας πούμε όχι τρελές απαιτήσεις. 😏 Τώρα εδώ μέσα και ποιον δεν τον τρώει η τσέπη του αφού όλοι έχουμε το μικρόβιο...😁 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Εάν ξέρεις τι κάνεις στις ραμς στα σεταρισματα ,ναι παίρνεις αρκετά. Αλλά ετοιμάσου να σπάσεις πολλές μέρες τις μπάλες σου ώστε να βρεις απόλυτη σταθερότητα. Κάποτε το έκανα ... τώρα πια τις σπάω σε άλλα θέματα τις μπάλες μου αναγκαστικά οπότε.... 🤣 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, tsfanis είπε Ναι με XMP. Δεν υπάρχει χρόνος για πολύ tweaking οπότε plug n play φάση. Το ζητούμενο είναι να πάω από 55-75% usage GPU σε κάτι καλύτερο 65-85% στα δύσκολα σημεία ας πούμε όχι τρελές απαιτήσεις. 😏 Τώρα εδώ μέσα και ποιον δεν τον τρώει η τσέπη του αφού όλοι έχουμε το μικρόβιο...😁 Κάποτε το έκανα ... τώρα πια τις σπάω σε άλλα θέματα τις μπάλες μου αναγκαστικά οπότε.... 🤣 😂 Οπότε η μονη λύση που βλεπω ειναι 13600k + ddr4 mobo και κρατας τις μνημες σου. Η μεταβαση σε 10900 / 11900 δεν θα σου δώσει κάτι της προκοπής. Αλλωστε ο λογος που ο 10900 ηταν άπιαστος σε gaming ειναι ο imc τους που επιανε 4400+ σε μνήμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 DLSS 3 Updates: Need for Speed Unbound (out now with DLSS 3) Warhammer 40,000 Darktide (out now with DLSS 3 and ray tracing) Portal with RTX (launches Dec. 8th with DLSS 3 and full ray tracing) Jurassic World Evolution 2 (updates to DLSS 3 on Dec. 8th) The Witcher 3: Wild Hunt (updates to DLSS 3 and ray tracing on Dec. 14th) NVIDIA is also confirming DLSS2 updates for 5 games. The Marvel’s Midnight Suns has just received a dedicated Game Ready driver with graphics optimizations. DLSS 2 Updates: Firefighting Simulator (out now with DLSS 2) Marvel’s Midnight Suns (launching Dec. 2nd with DLSS 2 and ray tracing Choo-Choo Charles (launches Dec 9th with DLSS 2) Blacktail (launches Dec. 15th with DLSS 2) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Need for Speed Unbound Εδώ στον συγκλονιστικό αυτό τίτλο στόχος είναι ας πούμε τα 300fps....ψιλοάχρηστοι οι τίτλοι με DLSS 3 μέχρι στιγμής 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα