Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Η εβαλαν λαθος καλωδιο στην συσκευασία, πιασε το αυγο και κουρευτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, morehp είπε Η εβαλαν λαθος καλωδιο στην συσκευασία, πιασε το αυγο και κουρευτο . Τι αυγά τι πουλιά δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, morehp είπε Η εβαλαν λαθος καλωδιο στην συσκευασία, πιασε το αυγο και κουρευτο . Τραγικοί όπως και να έχει. Τα λεφτά όμως μια χαρά τα τσίμπησαν άμεσα χωρίς κανένα λαθος Έξω όσοι παρέλαβαν καλώδια μια χαρά δούλεψαν. Και άμεση παράδοση και τα καλώδια σωστά.Ουτε μια αναφορά δεν διάβασα να υπάρχει κάποιο θέμα με τα καλώδια της cablemod. Αλλά ποιος τους γ@μει τους Έλληνες και ας πληρώνουν. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από azazil1190 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 μπορεί να μην τους αρέσουν οι 4090 δράκοι ή τα asus thor psu 🤣.....πάντως δικαιολογία δεν υπάρχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, Pantaz είπε Που το είχες δει αυτό έχεις κάποιο link φίλε μου; Αν βγαλεις ακρη...το μονο που καταλαβα ειναι πως καποια στιγμη αλλαξαν spec αλλα ηδη υπηρχαν στην αγορα τροφοδοτικα με το προηγούμενο spec... https://videocardz.com/newz/asus-china-is-giving-away-16-pin-pcie-gen5-power-cable-for-rog-thor-and-thor-ii-psus https://www.tomshardware.com/news/asus-offering-16-pin-cables-rog-psus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά είναι δυνατόν εταιρεία σαν τη cablemod να μου ζητάει φωτογραφία απόδειξης του Τρφοδοτικου μου; Από που και ως που; Τι σχέση έχει το Τρφοδοτικο με το καλώδιο; Η να μου λένε μήπως δεν κούμπωσα σωστά τα καλώδια πάνω στο psu? Σαν να με πιάσει η γυναίκα μου με άλλη και να της πω δεν είναι αυτό που νομίζεις! Κουραφέξαλα! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Pantaz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Pantaz είπε Παιδιά είναι δυνατόν εταιρεία σαν τη cablemod να μου ζητάει φωτογραφία απόδειξης του Τρφοδοτικου μου; Από που και ως που; Τι σχέση έχει το Τρφοδοτικο με το καλώδιο; Η να μου λένε μήπως δεν κούμπωσα σωστά τα καλώδια πάνω στο psu? Σαν να με πιάσει η γυναίκα μου με άλλη και να της πω δεν είναι αυτό που νομίζεις! Κουραφέξαλα! Μαλλον για να βεβαιωθούν οτι πηρες το σωστο καλώδιο. Και καλύτερα γραψε στο reddit. Απαντανε αμεσως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asotos33 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Εγω που εχω 3 καλωδια...1 της Corsair,1 της cablemod και ενα της nvidia ποιο απο τα 3 να κουμπωσω? 😂🤣😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Herald είπε Μαλλον για να βεβαιωθούν οτι πηρες το σωστο καλώδιο. δεν γίνεται να σου ζητούν απόδειξη του τροφοδοτικού σου από την ώρα που το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι μέσα στα προβλεπόμενα που έδινε η ίδια η cablemod για το συγκεκριμένο καλώδιο που παράγγειλε ο Pantaz.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, BabisTs είπε δεν γίνεται να σου ζητούν απόδειξη του τροφοδοτικού σου από την ώρα που το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι μέσα στα προβλεπόμενα που έδινε η ίδια η cablemod για το συγκεκριμένο καλώδιο που παράγγειλε ο Pantaz.... Ναι αλλά που ξέρει η cablemod ότι όντως πήρες για το σωστό τροφοδοτικό; Αυτό εννοώ, μπορεί ο Pantaz να έχει ξερώ γώ της Evga τροφοδοτικο ή κάποιο άλλο μοντέλο της asus που δεν υποστηρίζεται. Σε όλα τα support τα ίδια κάνουν γενικά, όταν είχε στείλει στην asus για την σάπια την apex με ρωτήσανε τι CPU και τροφοδοτικό έχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Herald είπε Και καλύτερα γραψε στο reddit. Απαντανε αμεσως. Δαγκώνομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Herald είπε Ναι αλλά που ξέρει η cablemod ότι όντως πήρες για το σωστό τροφοδοτικό; Αυτό εννοώ, μπορεί ο Pantaz να έχει ξερώ γώ της Evga τροφοδοτικο ή κάποιο άλλο μοντέλο της asus που δεν υποστηρίζεται. Σε όλα τα support τα ίδια κάνουν γενικά, όταν είχε στείλει στην asus για την σάπια την apex με ρωτήσανε τι CPU και τροφοδοτικό έχω. άλλο να σε ρωτήσουν τι τροφοδοτικό φοράς και άλλο την απόδειξη του τροφοδοτικού......επίσης γιατι ζητάνε και φωτό το καλώδιο που ήδη αυτοί έστειλαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tambas91 είπε Θέλεις να γίνουμε αδέρφια ; Μπορείς απλά να κάνεις μπαμπά σου τον @azazil1190. Συμφέρει περισσότερο από ότι έχω δει Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, BabisTs είπε άλλο να σε ρωτήσουν τι τροφοδοτικό φοράς και άλλο την απόδειξη του τροφοδοτικού......επίσης γιατι ζητάνε και φωτό το καλώδιο που ήδη αυτοί έστειλαν? Ναι ετσί που το θέτεις οκ, νόμιζα το πρόβλημα είναι που ρώτησαν γενικά. Για την απόδειξη συμφωνώ, αλλά ίσως για να γλυτώσουν από άμπαλους που πετάξουν κανά μοντέλο στη τύχη σου λένε δείξε την απόδειξη,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα