Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πάντως πάλι έλλειψη παντού στις 4090. Ειδικα Αμαζον που καθημερινά κοιτάω ούτε για δείγμα μέρες τωρα. Ουτε καν Ζοτακ. Άντε παλι τα ιδια.

• Απαντ. 30k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2378

• Arkin

1978

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, itanium είπε

Το αυτονόητο είπε ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεχάσει αυτά που ξέρει επειδή υπάρχουν άσχετοι και τρομαγμένοι

Ναι αλλά διαβάζω αναφορές ότι υπάρχουν προβληματικά connectors στη μεριά της GPU - πχ. Asus Tuf που έχει βάλει τον connector ανάποδα. Δηλαδή δεν μιλάμε πλέον για ασχετοσύνη, αν δεν μπορεί να μπεί σωστά το καλώδιο γιατί δεν είναι σωστά φτιαγμένος ο connectoras στο PCB, φέξε μου.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Herald είπε

Ναι αλλά διαβάζω αναφορές ότι υπάρχουν προβληματικά connectors στη μεριά της GPU - πχ. Asus Tuf που έχει βάλει τον connector ανάποδα.

Δεν διαβάζω ποτέ  τι γράφει ο καθένας εδώ και εκεί, εαν δεν έχεις την κάρτα το σύστημα και δεν ξέρεις τι μλκ μπορεί να έκανε ο κάτοχος οτι και να πούμε είναι παραφιλολογία, το να δεις ένα λιωμένο κονέκτορα είναι το σύμπτωμα και φυσικά και όχι η αιτία καρμπόν η ΙΔΙΑ περίπτωση εδώ για όποιον φυσικά έχει το υπόβαθρο το τεχνικό να το αντιληφθεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Warlord1981 είπε

Δεχονται τιμολόγιο;

Ε.Ε. είναι, στείλε ένα μήνυμα στο support.

Επεξ/σία από Armoral
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απ'ότι φαίνεται,4080 θα είναι κοντά σε raster με 7900ΧΤΧ,win some lose some,στο RDR2 είναι μπροστά με 99 vs 93 fps.Τα extra 200-300(msrp) πάνε στο RT.Iδωμεν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 1000$(Street price) θα ήταν μπόμπα. Θα δούμε και οι 7900 που θα παίξουν βέβαια(Street price). Το ευρώ με το δολάριο είναι 1:1 τώρα και δεν δικαιολογούνται οι αλητείες τους.

Τα 1200$ με 24% ΦΠΑ είναι 1488 ευρώ, οτιδήποτε παραπάνω είναι καπέλο του καταστήματος.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Warlord1981 είπε

Δεχονται τιμολόγιο;

Εγώ προσπαθώ να πάρω με τιμολόγιο 3 μέρες τώρα και μου τα 'χουνε κάνει αερόστατα. Για να στείλουν Ελλάδα θέλουν αποκλειστικά και μόνο Ελληνικό ΑΦΜ. Εγώ έχω το ΑΦΜ της εταιρίας που συνεργάζομαι, η οποία έχει έδρα στη Ρουμανία.

Για να κάνω VAT free αγορά απ' αυτούς πρέπει η κάρτα να πάει στη Ρουμανία!

Υπόψιν ότι αυτό το πρόβλημα δεν το είχα με Amazon.de, Amazon.fr & Azerty.nl.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...