azazil1190 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Westbaum είπε Παιδιά,ξέμεινα από λιπαντικό.Έχει κανείς να μου δανείσει?😢 https://www.tomshardware.com/news/corsairs-psu-expert-jonny-guru-weighs-in-on-nvidia-connector-gate Έτσι και τα @@ μέσα που λεμε😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 30-35% πανω απο την 3080ti . Ακλαφτη θα φυγει ακομα και η απλη 7900 θα την περναει σε raster. Aν σκάσει η 4080 στην ίδια τιμή με την XTX (αν λέω) και η είναι 15% πάνω σε raster η 2η, δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Aν σκάσει η 4080 στην ίδια τιμή με την XTX (αν λέω) και η είναι 15% πάνω σε raster η 2η, δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή ποια ίδια βρε συ , 1700 είναι η φθηνότερη με τις πιο αξιοπρεπείς 4080 να κοστίζουν 1800 ευρώ. Η 7900xt είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα κοστίζει πάνω από 1400 στην ίδια τιμή 4080 (και δεν ειχα την καρτα που εχω τωρα προφανως ) θα διάλεγα αλλά αυτό ετσι και αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί , η διαφορά θα είναι πάνω από 400αρικο Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από noFEARgr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, noFEARgr είπε ποια ίδια βρε συ , 1700 είναι η φθηνότερη με τις πιο αξιοπρεπείς 4080 να κοστίζουν 1800 ευρώ. Η 7900xt είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα κοστίζει πάνω από 1400 στην ίδια τιμή 4080 (και δεν ειχα την καρτα που εχω τωρα προφανως ) θα διάλεγα αλλά αυτό ετσι και αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί , η διαφορά θα είναι πάνω από 400αρικο Δεν νομιζω να μεινει για καιρο πανω απο τα 1500 η 4080,ποσο μαλλον τα 1800 που συζηταμε. Απλα προσπαθει να ξεφορτωθεί στοκ ο πετσινος, δεν βγαζουν νοημα αυτές οι τιμές. Δεν ειναι halo product να πεις βαλτο και 5k αμα λάχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Ήρθε και η δεύτερη για το pc του μικρού μου. Είμαι στο τσακ να με χωρίσει η γυναίκα απλά. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ήρθε και η δεύτερη για το pc του μικρού μου. Είμαι στο τσακ να με χωρίσει η γυναίκα απλά. Αγόρασε μία και στην γυναίκα σου. Problem solved. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Razor333 είπε Αγόρασε μία και στην γυναίκα σου. Problem solved. Της έχω πάρει gaming laptop για την δουλειά και καλα😆 με 3070. Θα πάρει ρούχα μπολικα μου την ετοιμάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ήρθε και η δεύτερη για το pc του μικρού μου. Είμαι στο τσακ να με χωρίσει η γυναίκα απλά. Καλορίζικη. Όταν παίζετε και οι δύο ταυτόχρονα τα φώτα θα αναβοσβήνουν λίγο να ξέρεις . Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ήρθε και η δεύτερη για το pc του μικρού μου. Είμαι στο τσακ να με χωρίσει η γυναίκα απλά. Εγώ γιατι δεν είχα τέτοιο μπαμπά!!!??? Ενα μηχανάκι και αυτό το πλήρωσα με δουλειά το καλοκαίρι 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 https://videocardz.com/press-release/gigabyte-introduces-geforce-rtx-4080-aorus-aero-gaming-and-eagle-series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ήρθε και η δεύτερη για το pc του μικρού μου. Είμαι στο τσακ να με χωρίσει η γυναίκα απλά. Το παιδί θα ζητήσει να έχεις εσύ την αποκλειστική επιμέλεια, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ήρθε και η δεύτερη για το pc του μικρού μου. Είμαι στο τσακ να με χωρίσει η γυναίκα απλά. Καλορίζικες boy.....ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για τον μικρό! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Corsairs JohnnyGuru: 12VHPWR melting problem is caused by connectors not properly plugged in 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Το αυτονόητο είπε ο άνθρωπος δεν μπορεί να ξεχάσει αυτά που ξέρει επειδή υπάρχουν άσχετοι και τρομαγμένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstav Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 ψάχνω τον πατέρα μου...τον Αζάζιλ Αζάζογλού ...μήπως τον είδατε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα