Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, csaris είπε

Tι να σου πω αν δεν ειναι προβλημα πας στη νεα γενια για να εχεις να ασχολεισαι και νιωθεις ψυχολογικα καλα οτι πηρες την 4090 και την κουμπωσες στην πιο γρηγορη πλατφορμα.

Πρακτικα τωρα σε 4κ διαφορα θα ειναι μηδενικη.... Μιλαω μονο για παιχνιδια και οχι για benchmarks.

Σκέψου ότι είμαι στα 1440p με μια msi mag247qrf-qd...

Benchmarks δεν με ενδιαφέρουν!από παιχνίδια μόνο modern warfare 2 αυτή τη περίοδο κ warzone 2 όταν βγεί...165hz είναι η οθόνη κ μαξαρουν πάντα τα fps...πριν είχα 3090 κ πάλι τα ίδια!

Ψυχολογική θα είναι η διαφορά όπως είπες...σκεφτόμουν κ για οθόνη 4κ αλλά στις 27" θα καταλάβω διάφορα??

Μεγαλύτερη δεν θέλω!θα τυφλωθω!έχω 65 4κ 120hz αλλά δεν θέλω να παίζω με controller.προτιμω keyboard k mouse...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Και τι θα κάνουν θα την έχουν με 150-200 ευρώ διαφορά από μια 4090 στην Ευρώπη ;

οχι η 4090 θα σταθεροποιηθει στα 2500ε λογω μειωσης παραγωγης(σχεδον eol,αφου η πρασινη θα ασχοληθει με τους επαγγελματιες) και οτι capacity μεινει θα μοιραστει σε 4080(πολυ περιορισμενο) και ολες τις αλλες.Οταν πουληθει το αμπερ θα αρχισει να βγαζει 4080σουπερ,4070τι,4090τι και αλλες 20 καρτες με 3% διαφορα στην αποδοση η καθε μια με την επομενη.

DirectStorage 1.1 Now Available

Optimized Drivers Available Now

''GPU decompression is supported on all DirectX 12 + Shader Model 6.0 GPUs. However, one of the benefits of DirectStorage 1.1 is that GPU hardware vendors can provide additional optimizations for their hardware, called metacommands. For more information about support for these metacommands from our partners, see the links below. As always, we recommend updating to the latest drivers for your gaming hardware for the best performance.''

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ahdootwolfson.com/blog/nvidia-geforce-rtx-4090-graphics-cards-overheating-class-action-investigation/

Τα Αμερικανάκια δείχνουν το δρόμο🤑

O Jensen είναι απασχολημένος.Δεν ασχολείται με καλώδια και λοιπές μαλακίες.

Επεξ/σία από Westbaum

9 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Σκέψου ότι είμαι στα 1440p με μια msi mag247qrf-qd...

Benchmarks δεν με ενδιαφέρουν!από παιχνίδια μόνο modern warfare 2 αυτή τη περίοδο κ warzone 2 όταν βγεί...165hz είναι η οθόνη κ μαξαρουν πάντα τα fps...πριν είχα 3090 κ πάλι τα ίδια!

Ψυχολογική θα είναι η διαφορά όπως είπες...σκεφτόμουν κ για οθόνη 4κ αλλά στις 27" θα καταλάβω διάφορα??

Μεγαλύτερη δεν θέλω!θα τυφλωθω!έχω 65 4κ 120hz αλλά δεν θέλω να παίζω με controller.προτιμω keyboard k mouse...

Τουλάχιστο 32 για 4k. Υπερβολικά μικρά πιξελ στις 27.

8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

DirectStorage 1.1 Now Available

Optimized Drivers Available Now

''GPU decompression is supported on all DirectX 12 + Shader Model 6.0 GPUs. However, one of the benefits of DirectStorage 1.1 is that GPU hardware vendors can provide additional optimizations for their hardware, called metacommands. For more information about support for these metacommands from our partners, see the links below. As always, we recommend updating to the latest drivers for your gaming hardware for the best performance.''

Λες να απαλλαγούμε απο το stutter επιτελους? 

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

η 4070 με λιγότερα cuda cores από 4070ti και με 12 GB απλή G6 (not X)

αυτη η καρτα θα ειναι στα 1000ε+

αλλωστε ακομη και σημερα υπαρχουν 3070ti που πωλουνται πανω απο 1000ε

εχει ενδιαφερον αν θα μπορεσει το 7900 να κρατησει msrp στα ραφια.

• Like 2

Παιδιά όποιον σκέφτεται για atx 3.0 psu έχει το amazon.de το thermaltake gf3 1200w στα 225€...είναι out of stock προς το παρόν γιατί τώρα βγήκε μάλλον αλλά η τιμή είναι πολύ καλή νομίζω...κ μάλλον πως θα έρθει πριν από τα καλώδια της cablemod....

https://www.amazon.de/dp/B0BF5Y2NXJ/ref=pe_27091401_487024491_TE_item

• Like 3

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλα 1200 Ελλαντα..

Ου μην και παραπανω.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα με τα καλώδια στην 4090 και οχι μονο λυνεται σε μεγαλο βαθμό με μια εκτυπωση απο 3d printer

8qPAeR7boduBwJZY.jpg

Επεξ/σία από alldaynews
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...