Πέτρος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Aφού είπαμε ρε, χάλασε η 3090 Όξω ρε απατεώνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pantaz είπε Παιδιά να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβολου; Γιατί τέτοια σύγχυση για το κομμάτι αυτό; Εμφανίστηκαν 10 άνθρωποι που ανέβασαν αυτό το θέμα με τις κάρτες που έχουν! Υπάρχουν άλλοι τόσοι που έχουν πάρει 4090 και δεν έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο! Ανάμεσα σ αυτούς είμαι και εγώ! Η καρτα η δικιά μου για παράδειγμα έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά από τη μέρα που ήρθε στα χέρια μου με συνδεδεμένο τον ανταπτορα της nvidia πάνω! Για να έχουνε σωστά συμπεράσματα θα έπρεπε ο κάθε καταναλωτής που ανεβάζει φωτογραφίες από καμμένα καλώδια να δείχνει σε τι κουτί και σε τι καταστάσεις δούλευε την καρτα του! Ένα γνωστό ρητό αναφέρει πως από αυτά που σου λένε μην πιστεύεις τίποτα και από αυτά που βλέπεις τα μισά! Τέτοιο damage control ούτε να σε πλήρωνε ο πέτσινος, well done. Σοβαρά τώρα, και 1 στις 1000 να το παθαίνει, είναι ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Τι σημασία έχει που δε το έπαθε η δική σου; Δεν είναι ότι κολλάει κανένα παιχνίδι ή βγάζει σκουπιδάκια στην οθόνη. Μιλάμε πως ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από malakudi 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acalm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, sarpan είπε Στέλνουν Ελλάδα με 19,00 μεταφορικά όντως, πλέον έχει option ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Βασικα οτιδηποτε πανω απο το failure rate του εκαστοτε προιοντος ειναι προβλημα εστω και αν περιοριζεται σε χαμηλα αναλογικα ποσοστα.. Και φυσικα απομενει να γινει 100% βεβαιο οτι το προβλημα βρισκεται στον ανταπτορα και δεν το προκαλει καποιο εγγενες θεμα με τον κονεκτορα στο pcb γιατι εκει θα μιλαμε για πραγματικο θεμα και πολυ σοβαρο, κατι που βεβαια δεν εχει προκυψει ακομη απο πουθενα.. Ειναι απαραδεκτο απλα να επιβαλεις ουσιαστικα στους AIBs το 12VHPWR και να μην εχεις κανει το απαραιτητο thorough testing σε ολα τα περιφερειακα και τα καλωδια πριν προχωρησεις σε μαζικη παραγωγη, για ενα προιον που στοιχιζει τοσα λεφτα και δεν απευθυνεται μονο σε gamers φυσικα, τουναντιον θα ελεγα.. Backlash θα εχει ολο αυτο, το ποσο ειναι κατι που απομενει να δουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Pantaz είπε δεν έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο .... ακόμη αλλά και πάλι είναι σαν να έχεις το μάτι αναμμένο στη κουζίνα χωρίς να το επιβλέπεις. Προσωπικά εφόσον θα έδινα 2Κ θα έκανα ότι κάνουν τόσα παιδιά εδώ και δε θα τσιγκουνευόμουν ν'αγοράσω έναν ποιοτικό αντάπτορα 12πιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Pantaz είπε Παιδιά να κάνω και εγώ λίγο το δικηγόρο του διαβολου; Γιατί τέτοια σύγχυση για το κομμάτι αυτό; Εμφανίστηκαν 10 άνθρωποι που ανέβασαν αυτό το θέμα με τις κάρτες που έχουν! Υπάρχουν άλλοι τόσοι που έχουν πάρει 4090 και δεν έχει δημιουργηθεί κάτι τέτοιο! Ανάμεσα σ αυτούς είμαι και εγώ! Η καρτα η δικιά μου για παράδειγμα έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά από τη μέρα που ήρθε στα χέρια μου με συνδεδεμένο τον ανταπτορα της nvidia πάνω! Για να έχουνε σωστά συμπεράσματα θα έπρεπε ο κάθε καταναλωτής που ανεβάζει φωτογραφίες από καμμένα καλώδια να δείχνει σε τι κουτί και σε τι καταστάσεις δούλευε την καρτα του! Ένα γνωστό ρητό αναφέρει πως από αυτά που σου λένε μην πιστεύεις τίποτα και από αυτά που βλέπεις τα μισά! Δεν ξέρεις αν και πότε θα σου συμβεί. Καλά κάνουν και το διατηρούν και προτείνουν λύσεις. Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agen2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Jts είπε Στείλει και από το EU shop Αυτό είναι το billing adress,μου το χε βγάλει και μένα, για συνέχισε να δεις στο shipping αν θα βγάλει greece. Γιατί εμένα δεν μου έβγαλε και με email που τους έστειλα με παρεπεμψαν στο global. Και από εκεί πήρα και για 3090ti και 4090. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Agen2004 είπε Αυτό είναι το billing adress,μου το χε βγάλει και μένα, για συνέχισε να δεις στο shipping αν θα βγάλει greece. Γιατί εμένα δεν μου έβγαλε και με email που τους έστειλα με παρεπεμψαν στο global. Και από εκεί πήρα και για 3090ti και 4090. προσφατα το πρόσθεσαν, παλαιότερα δεν υπήρχε καν η επιλογή για Ελλαδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε .... ακόμη αλλά και πάλι είναι σαν να έχεις το μάτι αναμμένο στη κουζίνα χωρίς να το επιβλέπεις. Προσωπικά εφόσον θα έδινα 2Κ θα έκανα ότι κάνουν τόσα παιδιά εδώ και δε θα τσιγκουνευόμουν ν'αγοράσω έναν ποιοτικό αντάπτορα 12πιν Και μεχρι να βγει στην κυκλοφορια,μεχρι να μας ερθει τι κανουμε οεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, billeiros είπε Και μεχρι να βγει στην κυκλοφορια,μεχρι να μας ερθει τι κανουμε οεο? Προσευχές Μπιλ και δεν την σκίζεις στα Μπεντς. Τραγική κατάσταση να έχεις κάρτα και να μην μπορείς να την δουλέψεις όπως θες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acalm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://eustore.cablemod.com/configurator/?load=95fa705235f0 αγορά κανονικά για ελλάδα. (τώρα το πότε θα ρθεί είναι άλλο θέμα..) Θα το προσθέσαν πρόσφατα γιατί και πρίν 2-3 χρόνια, και πριν απο λίγες βδομάδες στο EU δεν υπήρχε option. Επιτέλους, δε μπορούσα να τη βλέπω την αηδία με τα 4 καλώδια 🤣 Spoiler Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από acalm 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 ''We tested the 4090 Founders Edition at 50% to 120% power limits'' https://www.tomshardware.com/news/improving-nvidia-rtx-4090-efficiency-through-power-limiting 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, kostiger είπε ''We tested the 4090 Founders Edition at 50% to 120% power limits'' https://www.tomshardware.com/news/improving-nvidia-rtx-4090-efficiency-through-power-limiting Γιατί οι δοκιμές γίνονται με το powrlimit; το UV/OC δεν λειτουργεί σε αυτήν την κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Agen2004 είπε Αυτό είναι το billing adress,μου το χε βγάλει και μένα, για συνέχισε να δεις στο shipping αν θα βγάλει greece. μια χαρά στέλνει Ελλάδα το cablemod.eu Spoiler Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γιατι πηρες και εσυ ρε Μπαμπη το 4x8 pin? Θα πας να το βαλεις στο Thor και θα καλύψεις μια τριαδα πανω και αλλο ενα slot απο κατω τζαμπα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα