Westbaum Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Εγώ σκέφτομαι μέχρι να έρθει το cablemod να βλέπω μόνο youtube και να κλαίγομαι στο insomnia για τον κωλοαντάπτορα.😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Ήθελα συγκεκριμένα ρολόγια εάν μπορείς να τρέξεις να δω διαφορές στα των cpu. Μέχρι 3045 πυρήνα και +1100 μνήμη. Να δω πόσο δίνει ένας πιο γρήγορος cpu Με +230 core (3045 στα 1100mv) +1100 mem, αλλά νέους drivers. 600W pl Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Με +230 core (3045 στα 1100mv) +1100 mem, αλλά νέους drivers. 600W pl Κομπλέ ! Ευχαριστώ! Άρα 4φπς πάνω στα ίδια ρολόγια από ότι βγάζω με τον 5950 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από azazil1190 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Westbaum είπε Εγώ σκέφτομαι μέχρι να έρθει το cablemod να βλέπω μόνο youtube και να κλαίγομαι στο insomnia για τον κωλοαντάπτορα.😭 Τουλάχιστον αυτό που μπορώ να πώ είναι οτι τα τσίτωσα και τα 2 καλώδια (Corsair/CableMod) με 0 ζημιά (μέχρι στιγμής). Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από Spartan117 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Westbaum είπε Εγώ σκέφτομαι μέχρι να έρθει το cablemod να βλέπω μόνο youtube και να κλαίγομαι στο insomnia για τον κωλοαντάπτορα.😭 Ρε συ στέλνει Ελλάδα η cable? Γιατί μέσα στο store της που μπήκα δεν έχει Ελλάδα ,άσχετα εάν είμαστε Ευρώπη 😆 Γελάω με το ότι θεωρούμαστε Ευρώπη αλλά τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Αν δεν κανεις ταρζανιλικια με το καλωδιο και να το σπας αριστερα δεξια, φρονω οτι εισαι safe. Τωρα αν καποιος το μπαινοβγαζει συχνα κ αντι να το κραταει απο τη φισα το ξεσκιζει απο τα καλωδια οκ...εγω το τοποθετησα με φροντιδα και προδερμ και δεν ασχολουμαι για την ωρα.Μου θυμιζει φαση iphone που το χαν στην κωλοτσεπη,καθονταν πανω του και κλαιγονταν οτι λυγισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Αν δεν κανεις ταρζανιλικια με το καλωδιο και να το σπας αριστερα δεξια, φρονω οτι εισαι safe. Τωρα αν καποιος το μπαινοβγαζει συχνα κ αντι να το κραταει απο τη φισα το ξεσκιζει απο τα καλωδια οκ...εγω το τοποθετησα με φροντιδα και προδερμ και δεν ασχολουμαι για την ωρα.Μου θυμιζει φαση iphone που το χαν στην κωλοτσεπη,καθονταν πανω του και κλαιγονταν οτι λυγισε. Πάλι καλά που λύγιζε το μήλο και δεν τους μπήκε πουθενά 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ρε συ στέλνει Ελλάδα η cable? Γιατί μέσα στο store της που μπήκα δεν έχει Ελλάδα ,άσχετα εάν είμαστε Ευρώπη 😆 Γελάω με το ότι θεωρούμαστε Ευρώπη αλλά τεσπα Κάνει πλέον, αλλά το 19€ μεταφορικά είναι fixed και για ένα καλώδιο είναι κάπως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 https://www.amazon.es/s?k=thermaltake+toughpower+gf3+1200w&crid=HQWTLXDMNVP9&sprefix=%2Caps%2C488&ref=nb_sb_ss_recent_2_0_recent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Jts είπε Κάνει πλέον, αλλά το 19€ μεταφορικά είναι fixed και για ένα καλώδιο είναι κάπως. Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οπότε θα τα δωσω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Matrix7 είπε Εσύ πάλι που το βρήκες της Corsair? Παράγγειλα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο της Corsair εδώ Κύπρο που είμαι. Μου είπε τα περιμένουν..τώρα το πότε ακριβώς κανείς δε ξέρει 😄 Της Cablemod πιστεύετε ειναι πιo safe; Αν ειναι να ακυρώσω το Corsair. Modmesh ή Modflex παίρνετε; Εντωμεταξυ ακομα 4090 δεν έχω 😆 αλλα μεστον μηνα σίγουρα θα χτυπήσω αν βρω καλή τιμή στο άμαζον. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από Warlord1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 https://www.tomshardware.com/news/geforce-rtx-graphics-cards-from-gigabyte-and-msi-pictured Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο οπότε θα τα δωσω Και γω καγκουριστικο κιόλας χρώμα έτσι για σπάσιμο στη nvidia Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν χρειαζεται να ειναι 4x8 pin που το παιρνετε. Και το 3x8 μια χαρα κανει και γλυτωνετε και μια εξοδο απο το τροφοδοτικο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westbaum Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Παράγγειλα απο τον επίσημο αντιπρόσωπο της Corsair εδώ Κύπρο που είμαι. Μου είπε τα περιμένουν..τώρα το πότε ακριβώς κανείς δε ξέρει 😄 Της Cablemod πιστεύετε ειναι πιo safe; Αν ειναι να ακυρώσω το Corsair. Modmesh ή Modflex παίρνετε; Εντωμεταξυ ακομα 4090 δεν έχω 😆 αλλα μεστον μηνα σίγουρα θα χτυπήσω αν βρω καλή τιμή στο άμαζον. Κράτησε της Corsair είναι πολύ καλό απ'ότι διαβάζω και έχει dedicated cable για κάθε pin.To πρόβλημα είναι ο adaptor της Nvidia που τον έκανε εξωτερική ανάθεση σε τρίτη εταιρία και χρησιμοποίησε ύποπτα υλικά και σύνδεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα