Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 4000 Series(Ada Lovelace)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Herald είπε

Μαλλον πνεει τα λοισθια η 3090 οποτε πάω για αναγκαστική αλλαγη 😂

Αν μένουν κατω απο 400w σε στοκ κομπλε. Strix δεν βρισκω στοκ πουθενα παντως

Προς ώρας δύσκολα να βρεις στριξ.

Δεν παίζει.

Από Ιανουάριο πιστεύω θα υπάρξουν κομμάτια.

Καλύτερα για αρχή να βρούμε σωστά καλώδια γιατί ο ανταπτορας της nvidia είναι για κλαματα όπως όλα δείχνουν και δεν είναι για να ρισκάρεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2341

• Arkin

1934

• BlurayMoviesGreece

1823

• Herald

1556

1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Προς ώρας δύσκολα να βρεις στριξ.

Δεν παίζει.

Από Ιανουάριο πιστεύω θα υπάρξουν κομμάτια.

Καλύτερα για αρχή να βρούμε σωστά καλώδια γιατί ο ανταπτορας της nvidia είναι για κλαματα όπως όλα δείχνουν και δεν είναι για να ρισκάρεις 

Ουτε καλώδια δεν βρισκεις 😂

Εχει βγαλει η bequiet για το τροφοδοτικό μου αλλα αντι για καλωδια, εβγαλε απλα ανακοινωση. Ποτε θα τα δούμε τρεχα γύρευε 

• Sad 1

Δείτε το αν και μαπας ο jay 

Έκανε τεστακι εάν είναι το Μπεντ ο λόγος αλλά όπως όλα δείχνουν είναι να μην σου κάτσει το λαχείο,φυσικά και έχει κάνει μαλακία στην μελέτη -κατασκευη του συγκεκριμένου ανταπτορα η nvidia

10 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Τί της έκανες, μίλα!

Δεν εχω καταλαβαει το πρόβλημα, νομιζα ειναι vram αλλα τεσταρα στα +1800 και είναι ενταξει. Μπορει να ειναι και software issue, ολα ξεκίνησαν με την εγκαταστήση hdmi audio για να δινει ηχο στην c2. Θα τρεξω δοκιμές σημερα και ο θεος βοηθος. 

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Δεν εχω καταλαβαει το πρόβλημα, νομιζα ειναι vram αλλα τεσταρα στα +1800 και είναι ενταξει. Μπορει να ειναι και software issue, ολα ξεκίνησαν με την εγκαταστήση hdmi audio για να δινει ηχο στην c2. Θα τρεξω δοκιμές σημερα και ο θεος βοηθος. 

Άσε ρε...ευκαιρία ψάχνεις να πας σε 4090...ου ρε!

38 λεπτά πριν, Herald είπε

Μαλλον πνεει τα λοισθια η 3090 οποτε πάω για αναγκαστική αλλαγη 😂

Jennifer Lawrence Reaction GIF

Πωπω ατυχια και εσυ ρε παιδι μου.. Ευτυχως που εχουν βγει οι 4090 να κανεις την αναβαθμιση 

Ασεεεε ρεεε 😆🤣

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Βλέπω συνέχεια να flamάρουν τον jay εδώ μέσα διάφορα green/red/blue team fanboys (δεν αναφέρομαι σε σένα, απλά το γράφω με αφορμή το post σου) και μου κάνει εντύπωση που έχουν μούτρα να κράξουν. Τουλάχιστον προσπαθεί να κάνει expose τις μαλακίες των διαφόρων μονοπωλίων που πλουτίζουν στις πλάτες μας, σε αντίθεση με τους γλείφτες δωρητές νεφρών που δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν, ούτε καν στα φορουμ.

Το ότι δεν είναι ο πιο άρτιος τεχνικά ή ότι έχει πει μαλακίες ανά καιρούς δε λέει κάτι (εφόσον τις παραδέχεται). Καταπιάνεται με όλα τα φλέγοντα θέματα, έχει συνεισφέρει πολλές φορές στο ξεκαθάρισμα προβληματικών καταστάσεων και κάνει διασκεδαστικά videos.

• Like 1

1 λεπτό πριν, bebius είπε

Βλέπω συνέχεια να flamάρουν τον jay εδώ μέσα διάφορα green/red/blue team fanboys (δεν αναφέρομαι σε σένα, απλά το γράφω με αφορμή το post σου) και μου κάνει εντύπωση που έχουν μούτρα να κράξουν. Τουλάχιστον προσπαθεί να κάνει expose τις μαλακίες των διαφόρων μονοπωλίων που πλουτίζουν στις πλάτες μας, σε αντίθεση με τους γλείφτες δωρητές νεφρών που δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν, ούτε καν στα φορουμ.

Το ότι δεν είναι ο πιο άρτιος τεχνικά ή ότι έχει πει μαλακίες ανά καιρούς δε λέει κάτι (εφόσον τις παραδέχεται). Καταπιάνεται με όλα τα φλέγοντα θέματα, έχει συνεισφέρει πολλές φορές στο ξεκαθάρισμα προβληματικών καταστάσεων και κάνει διασκεδαστικά videos.

Δεν ειναι αυτο βασικα, το προβλημα ειναι οτι εχει καταντησει μαιντανος λιγο με τον click bait χαρακτηρα που εχει αποκτησει εδω και λιγο καιρο.. Αυτο το "θα σας τα χωσω σε ολους και καλα δεν μασαω" δεν νομιζω οτι πειθει κανενα γιατι λαικιζει χωρις λογο.. Οταν θες να παρουσιασεις κατι, καλο θα ειναι να το κανεις με σοβαροτητα και χωρις πολλες φανφαρες και αν μπορεις κιολας με οσο το δυνατον περισσοτερα επιχειρηματα και οχι αναμασηματα..

• Like 4

5 λεπτά πριν, bebius είπε

Έχω ξαναπεί τις μαλακίες της κάθε nvidia ,amd , intel κτλ τις λέμε .

Και όταν έχουμε σκάσει έναν σκασμό λεφτά για hw περιμένουμε πιο σωστή αντιμετώπιση η έστω μια λύση.

Ο jay έκανε το πείραμα του παραπάνω και βγήκαν κάποια πορίσματα,κατ εμέ σωστά έπραξε και έκανε το παραπάνω βίντεο και δεν βλέπω κάπου να κάνει κάτι λάθος με αυτό.

Στο ρέζουμε είναι λαχείο μιας και οι ανταπτορες είναι για κλαματα .

Με σωστό καλώδιο απευθείας από psu μειώνεις κατά πολύ την ατυχή στιγμή 

• Like 1

39 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έκανε τεστακι εάν είναι το Μπεντ ο λόγος αλλά όπως όλα δείχνουν είναι να μην σου κάτσει το λαχείο,φυσικά και έχει κάνει μαλακία στην μελέτη -κατασκευη του συγκεκριμένου ανταπτορα η nvidia

Το καλύτερο παιδί ο Jay! Μην μου τον κακολογείτε!

41 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

1600 dollars κάρτα και έναν ανταπτορα της προκοπής δε μπορεί να δώσει η Nvidia..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...