Agen2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Βγήκε ο Hardware unbox και είπε για την TUF Oc ότι είναι 480 με slider 108%. Σε άλλα review είχα δει 450 με 133% μπορεί κάποιος που την έχει πάρει, να επιβεβαιώσει ποιο από τα δύο είναι σωστό? Όχι ότι παίζει ρόλο αλλά για κάρτα 2000+ θέλω όλο το πακέτο. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Agen2004 είπε Βγήκε ο Hardware unbox και είπε για την TUF Oc ότι είναι 480 με slider 108%. Σε άλλα review είχα δει 450 με 133% μπορεί κάποιος που την έχει πάρει, να επιβεβαιώσει ποιο από τα δύο είναι σωστό? Όχι ότι παίζει ρόλο αλλά για κάρτα 2000+ θέλω όλο το πακέτο. Ευχαριστώ Μπορεις να το εξηγησεις καλυτερα αυτο που θες να μαθεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πειραματίζομαι με custom curve για OC (Speed Way σε loop) Το max που μπορώ να δώσω απο τάση στην FE είναι 1.1 vcore, λογικά σε νερό θα βαράει ~3.1GHz (2-3 steps πιό πάνω). Φαίνεται καλό κομμάτι μου έπεσε, όχι τίποτα τρελό αλλα και core και mem παίρνουν αρκετό OC. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από Spartan117 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μπορεις να το εξηγησεις καλυτερα αυτο που θες να μαθεις? Θέλει να δει εάν με τερμα pl slider 133% η Καρτα μπορεί να τραβήξει 600w η έστω κοντά σε αυτά 580 πχ Αυτό θα το δούμε σε βαρύ gpu bench τυπου pr η ts/ts extreme. Μόνο το gpuz μπορεί να πιάσει το σωστό peak μετά από τα παραπάνω Μπεντς. Board power. Στο ινφο64 πάντα διαβάζει λιγότερα watts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Aκου εχω 5 oled. H μια απο αυτες ειναι μοντελο του 2016. Oλες εχουν χρησιμοποιηθει σαν μονιτορ υπολογιστη. Σε καμια απο αυτες δεν μου αφησε αποτυπωμα το riva tunner. Tωρα εσενα μπορει να σου εκατσε πιο ευαισθητο πανελ απο καποια περιεργη παρτιδα.. Και εγω ρε συ αυτο σου γραφω απο το 2016 εχω oled και εχω αλλαξει 3 πανελ αλλα δεν ισχυει αυτο που λες.. Υπαρχουν δεκαδες τεστ που τουλαχιστον μεχρι το 2017 τα πανελ εμφανιζαν burn in και μαλιστα τo rtings εχει κανει και σχετικα τεστ. Τα παλια πανελ ειχαν τουλαχιστον μεχρι το 17 αν εκανες εκτεταμενη χρηση.. Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εκανες εκτεταμενη χρηση και με συγκεκριμενες πατερνες και χρωματα.. Ισως σε εσωσε οτι την χρησιμοποιουσες πιο λιγο ή δεν την χρησιμοποιουσες καθολου και σαν τηλεοραση δεν μιλαω μονο για το afterburner. Μεχρι και τεχνολογια για τα logo εβαλαν μετα το 2018 για αυτο το σκοπο.. OLED panels such as the C7 do have the possibility of experiencing burn in. You can see our investigation into this here. https://www.rtings.com/tv/learn/real-life-oled-burn-in-test Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Aκου εχω 5 oled. H μια απο αυτες ειναι μοντελο του 2016. Oλες εχουν χρησιμοποιηθει σαν μονιτορ υπολογιστη. Σε καμια απο αυτες δεν μου αφησε αποτυπωμα το riva tunner. Tωρα εσενα μπορει να σου εκατσε πιο ευαισθητο πανελ απο καποια περιεργη παρτιδα.. καλά το ότι εσένα δε σου έκατσε burn in δε λέει κάτι... τα παλαιότερα μοντέλα είχαν τρελό θέμα και εγώ έχω πάρει turbox laptop και δεν έχει πάθει τίποτα, αυτό δε πάει να πει ότι δεν είναι μάπα κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Πειραματίζομαι με custom curve για OC (Speed Way σε loop) Το max που μπορώ να δώσω απο τάση στην FE είναι 1.1 vcore, λογικά σε νερό θα βαράει ~3.1GHz (2-3 steps πιό πάνω). Φαίνεται καλό κομμάτι μου έπεσε, όχι τίποτα τρελό αλλα και core και mem παίρνουν αρκετό OC. Εαν δεν δουμε ενα μεγαλο δειγμα απο 4090 δεν μπορουμε να ξερουμε αλλα σιγουρα δειχνει να σου εχει κατσει καλο κομματι ρε συ.. Δες το βιντεακι που ανεβασα με τον Derbauer μετα θελει μοντα voltage και power 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Θέλει να δει εάν με τερμα pl slider 133% η Καρτα μπορεί να τραβήξει 600w η έστω κοντά σε αυτά 580 πχ Αυτό θα το δούμε σε βαρύ gpu bench τυπου pr η ts/ts extreme. Μόνο το gpuz μπορεί να πιάσει το σωστό peak μετά από τα παραπάνω Μπεντς. Board power. Στο ινφο64 πάντα διαβάζει λιγότερα watts. Δεν εχω βρει καποιον τροπο να την κανω να τραβηξει 600 watt ακομα. Στο furmark μεχρι 555 εφτασε.. 27 λεπτά πριν, Tambas91 είπε καλά το ότι εσένα δε σου έκατσε burn in δε λέει κάτι... τα παλαιότερα μοντέλα είχαν τρελό θέμα και εγώ έχω πάρει turbox laptop και δεν έχει πάθει τίποτα, αυτό δε πάει να πει ότι δεν είναι μάπα κιόλας Καταλαβαινεις τι εγραψα? Το riva tunner δεν μου εχει αφησει σταμπα ποτε. Εχω και μοντελο του 2016 οπως εγραψα και entry level. Οταν οι oled εβγαιναν ακομα κυρτες.. 34 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Και εγω ρε συ αυτο σου γραφω απο το 2016 εχω oled και εχω αλλαξει 3 πανελ αλλα δεν ισχυει αυτο που λες.. Υπαρχουν δεκαδες τεστ που τουλαχιστον μεχρι το 2017 τα πανελ εμφανιζαν burn in και μαλιστα τo rtings εχει κανει και σχετικα τεστ. Τα παλια πανελ ειχαν τουλαχιστον μεχρι το 17 αν εκανες εκτεταμενη χρηση.. Το πιο πιθανο ειναι οτι δεν εκανες εκτεταμενη χρηση και με συγκεκριμενες πατερνες και χρωματα.. Ισως σε εσωσε οτι την χρησιμοποιουσες πιο λιγο ή δεν την χρησιμοποιουσες καθολου και σαν τηλεοραση δεν μιλαω μονο για το afterburner. Μεχρι και τεχνολογια για τα logo εβαλαν μετα το 2018 για αυτο το σκοπο.. OLED panels such as the C7 do have the possibility of experiencing burn in. You can see our investigation into this here. https://www.rtings.com/tv/learn/real-life-oled-burn-in-test Σου εχει αφησει το riva tunner σταμπα?? Σε ρωταω ξανα.. Η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη νμζ.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Κοιτα εδω να δεις τι γινεται οταν βαζεις σε καποιο cap. Αυτο ειναι το Jurassic Evolution 2 με cap και η καρτα ουτε που εχει ιδρωσει.. Εχω βγαλει το screenshot σε μια περιοχη με εντονο foliage.. Oλα max τα γραφικα.. Off Topic σχόλιο. Spoiler JP Fan? Λιώνω συχνά το 1ο ( είναι παιδικό όνειρο came true το παιχνίδι αυτό να φτιάχνεις το δικό σου πάρκο 🦕 ). To 2 πώς σου φαίνεται; Δεν το έχω πιάσει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Πειραματίζομαι με custom curve για OC (Speed Way σε loop) Το max που μπορώ να δώσω απο τάση στην FE είναι 1.1 vcore, λογικά σε νερό θα βαράει ~3.1GHz (2-3 steps πιό πάνω). Φαίνεται καλό κομμάτι μου έπεσε, όχι τίποτα τρελό αλλα και core και mem παίρνουν αρκετό OC. πότε δεν σου επεσε καλο κομματι εσενα ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σου εχει αφησει το riva tunner σταμπα?? Σε ρωταω ξανα.. Η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη νμζ.. Εγω καταλαβα τι ρωτησες. Του ειπα οτιδηποτε πριν το 2018 δυνητικα μπορουσε να του δημιουργησει προβλημα με burn in, οπως εχει αφησει στο μοντελο 2017 το δικο μου και πολλων αλλων (και αρα και το afterburner που ρωτησε αν δεν φοβασαι που το εχεις συνεχεια ανοιχτο) ΑΛΛΑ οτιδηποτε μετα το 2018 δεν εχει θεμα αρα και το δικο του πανελ. Δεν υπαρχει burn in μονο για afterburner οτιδηποτε σαν hud πλεον αφηνει δυσκολα burn in στα τελευταια μοντελα αυτο εξηγω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 13 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Off Topic σχόλιο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου JP Fan? Λιώνω συχνά το 1ο ( είναι παιδικό όνειρο came true το παιχνίδι αυτό να φτιάχνεις το δικό σου πάρκο 🦕 ). To 2 πώς σου φαίνεται; Δεν το έχω πιάσει ακόμα Spoiler Δεν το εχω προχωρησει πολυ γιατι εχω ενα καρο παιχνιδια που δεν εχω παιξει ακομα αλλα τρεχει πολυ ωραια και τα γραφικα του επισης μου αρεσουν στο λιγο που το εχω παιξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν εχω βρει καποιον τροπο να την κανω να τραβηξει 600 watt ακομα. Στο furmark μεχρι 555 εφτασε.. Καταλαβαινεις τι εγραψα? Το riva tunner δεν μου εχει αφησει σταμπα ποτε. Εχω και μοντελο του 2016 οπως εγραψα και entry level. Οταν οι oled εβγαιναν ακομα κυρτες.. Σου εχει αφησει το riva tunner σταμπα?? Σε ρωταω ξανα.. Η ερωτηση μου ειναι συγκεκριμενη νμζ.. Ρε φίλε τι σημασία έχει ποιο είναι το πρόγραμμα; ότι νάνε, άστο Ρίβα τούνερ ένα 6 ωρο ανοιχτό για κάνα μήνα να δω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε Ρε φίλε τι σημασία έχει ποιο είναι το πρόγραμμα; ότι νάνε, άστο Ρίβα τούνερ ένα 6 ωρο ανοιχτό για κάνα μήνα να δω κάτι Να πας να δουλεψεις στο Rtings να το κανεις εσυ το τεστ και να μας πεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Να πας να δουλεψεις στο Rtings να το κανεις εσυ το τεστ και να μας πεις.. Όχι πήγαινε εσυ μπρο να του πεις ότι η δικιά σου δεν έβγαλε πρόβλημα να γελάσουν και τα τσιμέντα…. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα