noFEARgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 https://www.alternate.de/Grafikkarten/NVIDIA-Grafikkarten/RTX-4090 και εδώ είναι η phantom @Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Pantaz είπε Στελνει Ελλάδα; Όλη η μαγεία εκεί φίλε μου! Στα διαμάντια! Στέλνει ναί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Παω να δοκιμάσω Warzone 'THE DESTROYER' DX12 [ διάβασα ότι βελτιώνονται τα lows από κάποιους ] Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε Ήξερα απο πρίν οτι θα την είχα περίπου day 1 οποτε παρήγγειλα και απο cablemod (60 λίρες...) και απο το UK corsair shop (20 λίρες) https://www.corsair.com/uk/en/Categories/Products/Accessories-|-Parts/PC-Components/Power-Supplies/600W-PCIe-5-0-12VHPWR-Type-4-PSU-Power-Cable/p/CP-8920284 Και όποιο έρθει πρώτο κρατάω. Νίκησε η Corsair Και εγω απο day one εχω μπει και notify me αλλα καμια ειδοποιηση στο EU store.. Μαλλον το uk store μπορει να εδωσε κατι οπως το US που εβαλε δυο batches ηδη.. sigh Θα το βαλουν καποια στιγμη που θα παει; Γιατι ειναι αφαντο και σε resellers.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Και εγω απο day one εχω μπει και notify me αλλα καμια ειδοποιηση στο EU store.. Μαλλον το uk store μπορει να εδωσε κατι οπως το US που εβαλε δυο batches ηδη.. sigh Θα το βαλουν καποια στιγμη που θα παει; Γιατι ειναι αφαντο και σε resellers.. Ήταν σε stock για καμία ώρα στο UK store, ήμουν τυχερός απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) BTW το Cyberpunk 2077 έχει λέει κάποιο bug/glitch (Map corruption) κάπου ειδα χθες ότι έχει γίνει reported και θα διορθωθεί σε hotfix https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/y236ot/comment/is0ptep/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Και εγω απο day one εχω μπει και notify me αλλα καμια ειδοποιηση στο EU store.. Μαλλον το uk store μπορει να εδωσε κατι οπως το US που εβαλε δυο batches ηδη.. sigh Θα το βαλουν καποια στιγμη που θα παει; Γιατι ειναι αφαντο και σε resellers.. Μπάλες και το UK notify ειχα αλλά πρέπει απλά να είσαι τυχερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μεχρι να ερθει το notify θα εχουν μπει αυτοι που κανουν refresh και παπαλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Οι μόνες υλοποιήσεις που με άγγιξαν στις 4090 είναι η Vulcan OC-V και η giga gaming oc σαν 3η θέση βαζω την fe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Herald είπε Στέλνει ναί Από ποια χώρα έρχονται οι κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Herald είπε https://www.ldlc.com/en/product/PB00520596.html Eδώ έχει την phantom, ίδια κάρτα με την gamerock. Χωρίς τα διαμάντια βέβαια Στέλνει Ελλάδα αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μεχρι να ερθει το notify θα εχουν μπει αυτοι που κανουν refresh και παπαλα.. US παντως ανετα προλαβαινα απο οταν μου ηρθε (αν ημουν εκει λεμε τωρα) 4 λεπτά πριν, morehp είπε Μπάλες και το UK notify ειχα αλλά πρέπει απλά να είσαι τυχερός Δεν φτανει που μας τα χρεωνουν οχι οπως η Seasonic τζαμπε δεν εχουν και στοκ.. Κλασσικη Corsair.. 1 λεπτό πριν, Pantaz είπε Από ποια χώρα έρχονται οι κάρτες; Γαλλια 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Στέλνει Ελλάδα αυτό; Στελνει ναι εχω αγορασει αλλα πραγματα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Armoral είπε Στέλνει Ελλάδα αυτό; Στέλνουν ναί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε US παντως ανετα προλαβαινα απο οταν μου ηρθε (αν ημουν εκει λεμε τωρα) Δεν φτανει που μας τα χρεωνουν οχι οπως η Seasonic τζαμπε δεν εχουν και στοκ.. Κλασσικη Corsair.. Γαλλια Στελνει ναι εχω αγορασει αλλα πραγματα.. Είχα δοκιμάσει μέσα στην τρέλα με το σκάψιμο και δε δεχόταν τη διεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα