Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, NoDsl είπε $1600*24%*3% περιπου 2050€. Να μη βαλει και ενα 300αρακι κερδος; Τι κανει; Σουβλακια ψηνει; Αγορά απ' έξω και να πάνε να κουρευτούν εδώ οι ''έξυπνοι'' με τα 2500άρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Έλα @Herald, εδώ είσαι https://www.notebooksbilliger.de/palit+rtx4090+gamerock+24gb+grafikkarte+782728 Tην έχω βάλει στο στόχαστρο εδώ και μέρες αλλά περιμένω να δώ temps. Λόγω μικρού μεγέθους (σε σχέση με άλλες 4090, αλλιώς αλίμονο, και αυτή θωρηκτό είναι) φοβάμαι μην με πρίζει στο θόρυβο για να κρατήσει τους 70c. Βαριέμαι να ξανακάνω deshroud. ΠΣΚΔ θα είμαι Γερμανία, οπότε μπορεί να επιστρέψω με κανά δώρο στη βαλίτσα μου 2η παπάτζα του linus, έχει βάλει στον αυτόματο το system tester και από ότι φαίνεται, δεν την παλεύει. Το 1ο το ανέβασα μερικές σελίδες πιο πίσω στο cyberpunk, τώρα έχουμε και ετούτο εδώ το διαμάντι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoDsl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αγορά απ' έξω και να πάνε να κουρευτούν εδώ οι ''έξυπνοι'' με τα 2500άρια. Αν εξαιρεσεις τη δυνατοτητα τιμολογιου και τις τιμες on launch, κατα ενα παραδοξο τροπο εχω δει καλες τιμες τον τελευταιο χρονο απο Ελλαδα. π.χ στα ~450€ που ειχε παιξει περιπου πριν κανα μηνα η €3060Τι στην κοζμο, δεν εχω δει τετοια τιμη στα γνωστα ευρωπαικα μεγαλομαγαζα. Ακομα και η αρενωπη 3070 απο τους κιτρινιαριδες ηταν πολυ καλη τιμη, μεχρι και προσφατα. on other news, οι γερμανοι ειναι φιλοι μας για 4080 https://www.nvidia.com/de-de/geforce/graphics-cards/40-series/rtx-4080 στα 1100 η μικρη FE... επεσα εξω απο τα ημισκουμπριακα μαθηματικα που εκανα κανα μηνα πριν... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από NoDsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, NoDsl said: on other news, οι γερμανοι ειναι φιλοι μας για 4080 https://www.nvidia.com/de-de/geforce/graphics-cards/40-series/rtx-4080 στα 1100 η μικρη FE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 44 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μόλις έπαιξα παραγγελία tuf online και εγώ.Την απλή ,όχι την oc Αύριο παραλαβή από κατάστημα. Ελπίζω να είναι καλή μην την πατήσουμε Ελα μολις τα καταφερα και εγω. Πηρα την oc εγω,θα την στειλουν αυριο μου ειπαν.. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 NVIDIA GeForce Game Ready 522.25 WHQL - VideoCardz.com Βγήκαν και οι νέοι drivers 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ελα μολις τα καταφερα και εγω. Πηρα την oc εγω,θα την στειλουν αυριο μου ειπαν.. Μεγειες ρε καλοπαιχνιδη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Μεγειες ρε καλοπαιχνιδη! Ευχαριστω αγορινα αν και θα περασει καιρος μεχρι να την βαλω στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 650 κάτω η Strix στο notebooksbilliger.de σε σύγκριση με Plaisio.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexandrosKle Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Herald είπε Tην έχω βάλει στο στόχαστρο εδώ και μέρες αλλά περιμένω να δώ temps. Λόγω μικρού μεγέθους (σε σχέση με άλλες 4090, αλλιώς αλίμονο, και αυτή θωρηκτό είναι) φοβάμαι μην με πρίζει στο θόρυβο για να κρατήσει τους 70c. Βαριέμαι να ξανακάνω deshroud. ΠΣΚΔ θα είμαι Γερμανία, οπότε μπορεί να επιστρέψω με κανά δώρο στη βαλίτσα μου 2η παπάτζα του linus, έχει βάλει στον αυτόματο το system tester και από ότι φαίνεται, δεν την παλεύει. Το 1ο το ανέβασα μερικές σελίδες πιο πίσω στο cyberpunk, τώρα έχουμε και ετούτο εδώ το διαμάντι Εδώ είσαι Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από AlexandrosKle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Eυτυχως που δεν πηρα την Strix.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά τελικά απο όσο φαίνεται μέχρι στιγμής ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση της 4090? asus strix η gigabyte? Βλεπω οτι αυτες οι δύο μπορουν να χτυπησουν μεχρι 600w power limit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Μόλις έπαιξα παραγγελία tuf online και εγώ.Την απλή ,όχι την oc Αύριο παραλαβή από κατάστημα. Ελπίζω να είναι καλή μην την πατήσουμε 1 λεπτό πριν, sazistas είπε Παιδιά τελικά απο όσο φαίνεται μέχρι στιγμής ποια είναι η καλύτερη υλοποίηση της 4090? asus strix η gigabyte? Βλεπω οτι αυτες οι δύο μπορουν να χτυπησουν μεχρι 600w power limit. Nαι αλλα απο performance κολοκυθια καπαμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Εφυγε παραγγελια απο NBB Gigabyte Gaming OC στα 2189.. Another one bites the dust 😜 Και 4 χρονια εγγυηση 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Κλασικά Strix και Gigabyte έχουν τα καλύτερα thermal pads. Και βέβαια η Zotac τα χειρότερα. Καλοκαίρι μέσα σε PC case θα πιάνει 100άρες η Zotac. 🤩 5 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eυτυχως που δεν πηρα την Strix.. ??? Τις καλύτερες θερμοκρασίες έχει. 32.6db και 1350rpm fan με 62C είναι σούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα