Pantaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Στην Ελλαδα ειμαστε για ποια συνεπεια μου μιλας τωρα. Αυτο θα επρεπε να το ειχες λαβει υποψην σου πριν παραγγειλεις.. Να λάβω υπόψην τι ακριβώς ρε συ; Όταν λέμε κάτι είναι αυτό και τέλος! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ επαγγελματίας είσαι! 2 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Απ' το you κύριοι πάντως...Παραγγέλνεις,μόλις έρθει ειδοποιούμε,πληρώνεις,στέλνουμε...Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλ?Αν θες σόνυ κ καλά day one το syncom έχει suprim,γράφει παραλαβή 15-10 Δεν θέλω Msi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Pantaz είπε Να λάβω υπόψην τι ακριβώς ρε συ; Όταν λέμε κάτι είναι αυτό και τέλος! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ επαγγελματίας είσαι! Καλά,σαυτό δε νομίζω να φταίει μαγαζί...Όταν κ οι δύο λένε το ίδιο ακριβώς μάλλον η Giga τους καθυστέρησε,ο προμηθευτής τεσπα.Αλλα κ εγώ χρήματα δε θα έδινα για προπαραγγελια,δε θυμάσαι τι έγινε στις ampere,περίμενε κόσμος επί μηνες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Pantaz είπε Να λάβω υπόψην τι ακριβώς ρε συ; Όταν λέμε κάτι είναι αυτό και τέλος! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ επαγγελματίας είσαι! Δεν φταινε αυτοι,οι προμηθευτες κανουνε τα νταραβερια.. Εαν δεν βλεπεις σε ενα προιον να σου γραφει διαθεσιμο και να παρεις και τηλ να το επιβεβαιωσεις ολα ειναι στον αερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Δεν φταινε αυτοι,οι προμηθευτες κανουνε τα νταραβερια.. Εαν δεν βλεπεις σε ενα προιον να σου γραφει διαθεσιμο και να παρεις και τηλ να το επιβεβαιωσεις ολα ειναι στον αερα.. Αυτό με εκνεύρισε αλλά πάνω στην κ…α να πάρω την καρτα τον εμπιστεύτηκα! Πάντως μόνο το πλαίσιο θα έχει διαθέσιμες κάρτες! Λόγω τιμών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pantaz είπε Αυτό με εκνεύρισε αλλά πάνω στην κ…α να πάρω την καρτα τον εμπιστεύτηκα! Πάντως μόνο το πλαίσιο θα έχει διαθέσιμες κάρτες! Λόγω τιμών! Υπομονη ρε συ και ψαξε τωρα να βρεις κατι που θα σε συμφερει. Εγω σου λεω οτι μερικες καρτες ουτε το Πλαισιο δεν θα τις εχει day one.. Οπως π.χ την Asus που παρηγγειλα εγω.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Υπομονη ρε συ και ψαξε τωρα να βρεις κατι που θα σε συμφερει. Εγω σου λεω οτι μερικες καρτες ουτε το Πλαισιο δεν θα τις εχει day one.. Οπως π.χ την Asus που παρηγγειλα εγω.. Εσυ τι ενημέρωση έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Υπομονη ρε συ και ψαξε τωρα να βρεις κατι που θα σε συμφερει. Εγω σου λεω οτι μερικες καρτες ουτε το Πλαισιο δεν θα τις εχει day one.. Οπως π.χ την Asus που παρηγγειλα εγω.. Από πλαίσιο;Πόσο πήγε,10χίλιαρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pantaz είπε Εσυ τι ενημέρωση έχεις; Εγω δεν ρωτησα καν,δεν με καιει και τοσο. Αλλα ολα δειχνουν οτι πολλα μοντελα θα ερθουν τελος του μηνα.. 2 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Από πλαίσιο;Πόσο πήγε,10χίλιαρο; Εβαλα υποθηκη το σπιτι.. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
this.is.elia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Επιστημονική ανάλυση μεγεθών: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler You.gr Διαθέσιμες ή κατόπιν παραγγελίας Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Ευκαιρία. Πουλάς αμάξι, βγάζεις κάρτα απεριορίστων διαδρομών για ένα χρόνο και τσιμπάς καρτόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δε καταλαβαίνω τα σχόλια περί "Ελλήνων επαγγελματιών" και προιόν υπό παραγγελία το θέλω τώρα....ρε πρώτη φορά αγοράζετε on line? Παράγονται οι κάρτες πουθενά στην Ελλάδα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.....Συνέλθετε λίγο ορισμένοι Δηλαδή εάν ενημερώσει το εργοστάσιο είτε η μεταφορική για καθυστέρηση τι θα κάνει το κατάστημα πίπες στον πελάτη επειδή χτυπιέται σαν παιδάκι??? Στο caseking όπου ψωνίζω σε ενημερώνουν με mail, και φυσικά αλλάζουν και οι ημερομηνίες παράδοσης, αν δε σου αρέσει ακυρώνεις.....και οι Γερμανοί είναι απατεώνες.....άσχημο πράγμα να ζεις μέσα σε μια φούσκα στο μικρόκοσμο σου και να μη καταλαβαίνεις Χριστό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Grisos είπε Ευκαιρία. Πουλάς αμάξι, βγάζεις κάρτα απεριορίστων διαδρομών για ένα χρόνο και τσιμπάς καρτόνι. Η απλά μένεις με το σύστημα που έχεις που είναι άψογο. 5 λεπτά πριν, itanium είπε Δε καταλαβαίνω τα σχόλια περί "Ελλήνων επαγγελματιών" και προιόν υπό παραγγελία το θέλω τώρα....ρε πρώτη φορά αγοράζετε on line? Παράγονται οι κάρτες πουθενά στην Ελλάδα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.....Συνέλθετε λίγο ορισμένοι Δηλαδή εάν ενημερώσει το εργοστάσιο είτε η μεταφορική για καθυστέρηση τι θα κάνει το κατάστημα πίπες στον πελάτη επειδή χτυπιέται σαν παιδάκι??? Στο caseking όπου ψωνίζω σε ενημερώνουν με mail, και φυσικά αλλάζουν και οι ημερομηνίες παράδοσης, αν δε σου αρέσει ακυρώνεις.....και οι Γερμανοί είναι απατεώνες.....άσχημο πράγμα να ζεις μέσα σε μια φούσκα στο μικρόκοσμο σου και να μη καταλαβαίνεις Χριστό... Όταν είσαι επαγγελματίας και παίρνεις τα χρήματα του πελάτη, ναι πρέπει να είσαι άψογος σε ότι υπόσχεσαι και στους χρόνους παράδοσης. Αλλιώς πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Τι λενε μωρε μονο ~20% πιο γρηγορη απο την 3090ti?Λιγο δεν ειναι ρε παιδια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα