BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2slot και ομορφούλα ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, BabisTs είπε 2slot και ομορφούλα ....... Τα αλλα που είναι στον αέρα είναι σαν τούβλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Pantaz είπε Μας αναστάτωσες ρε Μπαμπη βραδιάτικα!😂 Εξαντλημένο γράφει κιόλας τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Έχει κ το Πλαίσιο αν ενδιαφέρεσαι,μόνο 2999.Αλλά υπ όψιν στις υδρόψυκτες,στις waterforce τουλάχιστον για κάποιο περίεργο λόγο έβαζαν μικρότερο pl..Κ πάλι βλέπω master 1000w τροφοδοτικό,waterforce (π είναι κούκλα κατά τη γνώμη μου) 850w... Στις evga ήταν κανόνικο,η msi δεν ξέρω τι σκοπό εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Έχει κ το Πλαίσιο αν ενδιαφέρεσαι,μόνο 2999.Αλλά υπ όψιν στις υδρόψυκτες,στις waterforce τουλάχιστον για κάποιο περίεργο λόγο έβαζαν μικρότερο pl..Κ πάλι βλέπω master 1000w τροφοδοτικό,waterforce (π είναι κούκλα κατά τη γνώμη μου) 850w... Στις evga ήταν κανόνικο,η msi δεν ξέρω τι σκοπό εχει Βλέπω περίεργα πράγματα με τις τιμές πάντως στο msystems η trio πιο ακριβή από master? Και η suprim η απλή με την υδροψυξη διαφορά 70€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Pantaz είπε Τα αλλα που είναι στον αέρα είναι σαν τούβλα! 2slot...ομορφούλα και 240ρι aio....fixed.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Σε αυτά τα λεφτά πόσες νομίζεται θα φέρουν; 2-3 κομμάτια κ εξαντλήθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Σιγά μην έφυγαν...Το απόγευμα τις ανέβασαν κ έγραφε εξαντλημένο...Μάλλον για listing πρόκειται 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε 2slot...ομορφούλα και 240ρι aio....fixed.... Κάτι λέγαμε για υδρόψυκτες! Αυτή η aorus θα πρέπει να σπέρνει! Αχχχχχχ….Για κακό μου την ακύρωσε την προπαραγγελια ο άλλος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Pantaz είπε Κάτι λέγαμε για υδρόψυκτες! Αυτή η aorus θα πρέπει να σπέρνει! Αχχχχχχ….Για κακό μου την ακύρωσε την προπαραγγελια ο άλλος! Στην ακυρωσαν εσενα κιολας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Στην ακυρωσαν εσενα κιολας? Ναι δυστυχώς με πήρε τηλέφωνο και είπε πως θα πάει 10 μέρες πίσω! Ζήτησα τα χρήματα μου πίσω εννοείται! Και τώρα πάμε πάλι από την αρχή! Στις πρώτες μέρες δεν θα υπάρξει τίποτα θα πέσουμε όλοι σαν αρπακτικά! Και οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Pantaz είπε Ναι δυστυχώς με πήρε τηλέφωνο και είπε πως θα πάει 10 μέρες πίσω! Ζήτησα τα χρήματα μου πίσω εννοείται! Και τώρα πάμε πάλι από την αρχή! Στις πρώτες μέρες δεν θα υπάρξει τίποτα θα πέσουμε όλοι σαν αρπακτικά! Και οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Μα καλα για 10 μερες ακυρωσες την παραγγελια? Ψυχωση εχετε παθει με την καρτα μου φαινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον τις σάρωσε κάποιος σκαλπερ, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, optimus prime είπε Μα καλα για 10 μερες ακυρωσες την παραγγελια? Ψυχωση εχετε παθει με την καρτα μου φαινεται.. Όταν μου ζητάς χρήματα και μάλιστα παρά πολλά για τη σημερινή εποχή και μου λες day one θα την έχω στα χέρια μου και μετά το αλλάζεις τι θέλεις να κάνω δηλαδή; Δεν είναι θέμα ψύχωσης….Έχει να κάνει με το θέμα συνέπεια! Έτσι πηγαίνουν αυτά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Pantaz είπε Όταν μου ζητάς χρήματα και μάλιστα παρά πολλά για τη σημερινή εποχή και μου λες day one θα την έχω στα χέρια μου και μετά το αλλάζεις τι θέλεις να κάνω δηλαδή; Δεν είναι θέμα ψύχωσης….Έχει να κάνει με το θέμα συνέπεια! Έτσι πηγαίνουν αυτά! Στην Ελλαδα ειμαστε για ποια συνεπεια μου μιλας τωρα. Αυτο θα επρεπε να το ειχες λαβει υποψην σου πριν παραγγειλεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Pantaz είπε Όταν μου ζητάς χρήματα και μάλιστα παρά πολλά για τη σημερινή εποχή και μου λες day one θα την έχω στα χέρια μου και μετά το αλλάζεις τι θέλεις να κάνω δηλαδή; Δεν είναι θέμα ψύχωσης….Έχει να κάνει με το θέμα συνέπεια! Έτσι πηγαίνουν αυτά! Απ' το you κύριοι πάντως...Παραγγέλνεις,μόλις έρθει ειδοποιούμε,πληρώνεις,στέλνουμε...Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλ?Αν θες σόνυ κ καλά day one το syncom έχει suprim,γράφει παραλαβή 15-10 1 λεπτό πριν, Matrix7 είπε Απ' το you κύριοι πάντως...Παραγγέλνεις,μόλις έρθει ειδοποιούμε,πληρώνεις,στέλνουμε...Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλ?Αν θες σόνυ κ καλά day one το syncom έχει suprim,γράφει παραλαβή 15-10.Day three τεσπα😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα