kostiger Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 20 λεπτά πριν, icenex είπε Κωστα τελικα εμενα ειναι η οθονη τσαμπα κατηγορησα τους οδηγους..Πραγματικα για μια στιγμη νομιζα οτι χανω το μυαλο μου αφου λεω επαιζε μια χαρα η οθονη.Αυτο που με εκανε να σκεφτω οτι φταινε οι οδηγοι ειναι οτι οταν το γυριζα στα 60hz η οθονη επαιζε κομπλε χωρις να βλεπω κατι.Σημερα ομως παρατηρω οτι ακομη και στα 60hz κανει τσαλιμακια η οθονη και λογικα μερα με την μερα κανει degrate το πανελ μεχρι να παραδωσει πνευμα.Απο οτι φαινεται εχω την τελεια δικαιολογια για να παρω οθονη γιατι μεχρι σημερα η γυναικα μου μου ελεγε τι την θες την οθονη αφου εχει κ δεν παιζεις τοσο.. Oυδεν κακον αμιγες καλου αδερφε..😈😁 1
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Απλα τραγικο ,συνεχεια και αλλο προβλημα με καθε driver ,καταντησε αηδια 576.15 silent hill 2 + πτωση αποδοσης σε ολα σχεδον τα games ενδεικτικα bmw benchmark 576.15 60fps 572.83 64fps silent hill 576.15 109fps 572.83 113 fps Μενω με τον 572.83 που δεν μου παρουσιαζει κατι στα games που παιζω και αν ποτε βγαλουν κανα driver της προκοπης βλεπουμε. Επεξ/σία 23 Απριλίου από akoinonitos 3 1
aetos1988 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, icenex είπε Κωστα τελικα εμενα ειναι η οθονη τσαμπα κατηγορησα τους οδηγους..Πραγματικα για μια στιγμη νομιζα οτι χανω το μυαλο μου αφου λεω επαιζε μια χαρα η οθονη οταν την ανοιξα χθες κ γυρισα 2 ωρες μετα και την ειδα να κανει flickering.Αυτο που με εκανε να σκεφτω οτι φταινε οι οδηγοι ειναι οτι οταν το γυριζα στα 60hz η οθονη επαιζε κομπλε χωρις να βλεπω κατι.Σημερα ομως παρατηρω οτι ακομη και στα 60hz κανει τσαλιμακια η οθονη και λογικα μερα με την μερα κανει degrate το πανελ μεχρι να παραδωσει πνευμα.Απο οτι φαινεται εχω την τελεια δικαιολογια για να παρω οθονη γιατι μεχρι σημερα η γυναικα μου μου ελεγε τι την θες την οθονη αφου εχει κ δεν παιζεις τοσο.. Ελεύθερη μετάφραση __ η γυναικα μου μου ελεγε τι την θες την οθονη αφου δεν σε αφήνω να παίξεις πολύ 😇 3
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, icenex είπε Κωστα τελικα εμενα ειναι η οθονη τσαμπα κατηγορησα τους οδηγους..Πραγματικα για μια στιγμη νομιζα οτι χανω το μυαλο μου αφου λεω επαιζε μια χαρα η οθονη οταν την ανοιξα χθες κ γυρισα 2 ωρες μετα και την ειδα να κανει flickering.Αυτο που με εκανε να σκεφτω οτι φταινε οι οδηγοι ειναι οτι οταν το γυριζα στα 60hz η οθονη επαιζε κομπλε χωρις να βλεπω κατι.Σημερα ομως παρατηρω οτι ακομη και στα 60hz κανει τσαλιμακια η οθονη και λογικα μερα με την μερα κανει degrate το πανελ μεχρι να παραδωσει πνευμα.Απο οτι φαινεται εχω την τελεια δικαιολογια για να παρω οθονη γιατι μεχρι σημερα η γυναικα μου μου ελεγε τι την θες την οθονη αφου εχει κ δεν παιζεις τοσο.. Πες την αληθεια , την χαλασες μονος σου για να εχεις δικαιολογια Επεξ/σία 23 Απριλίου από akoinonitos 3
aetos1988 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Να ''τολμήσω'' να βάλω τον hotfix driver; Τώρα έχω τον 576.02
akoinonitos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 17 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Να ''τολμήσω'' να βάλω τον hotfix driver; Τώρα έχω τον 576.02 αν σου αρεσει το flickering βαλτο 1
aetos1988 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αν σου αρεσει το flickering βαλτο Καλύτερα να περιμένω τον καινούργιο επίσημο driver 😉 2
tmaestros Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Νομιζω οτι η nvidia τα εκανε θαλασσα με τους καινούριους οδηγούς....στο stalker 2 βγαζει παντου τετραγωνα και ακανόνιστα σχήματα.Περασα τους προηγουμενους οδηγους και ολα οκ! 2 1
AndVal Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Τσέκαρα τα κιτ που τοποθετείς την κάρτα εκτός μητρικής. Αν το midi κουτί μου παίρνει τέτοια, θα θέματα με παρεμβολές στο καλώδιο αυτό, τι θα πρέπει να προσέξω; Τώρα έχω ξεσυνδέσει τους SATA σκληρούς και τα front USB/AUDIO για να χωρέσει η 4080 συν το θέμα αερισμού του κουτιού και οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα