Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Saloufas είπε

image.png.aeebd2b18272afe40da362a7c8adb44d.png

68-70 που λέει δεν έχω δει ποτέ, με +170 core και boost 2900+ έχω δει max 65 και έχω 3x140cm fans από κάτω που την βαράνε συν ότι το δικό μου μοντέλο είναι "slim" δεν έχει γομάροψήκτρα.

που λεει 68-70 ρε ? 60.9 βλεπω σου δειχνει 

• Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2029

• BlurayMoviesGreece

1836

• Herald

1556

Δημοσ.

Σε αυτό που λέει ο @BlurayMoviesGreece αναφέρομαι ρε, ότι πέρα απο Aero και Strix όλες οι άλλες έχουν 68-70 σε stress test, δεν έχω δει ποτέ 68-70 ούτε σε stress ούτε σε παιχνίδια.

1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Aν σε stress test 30 λεπτων η Aero ειχε μεγιστη θερμοκρασια 65 βαθμους, τοτε  εγω που εχω 3x120mm στα 2cm να τη χτυπανε επι μονιμου βασης, εχω με το ζορι 60.
Δεν εχουν ολες 65 σε stress test, περα απο τη Strix και την Aero οι υπολοιπες ειναι στους 68-70.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Σε αυτό που λέει ο @BlurayMoviesGreece αναφέρομαι ρε, ότι πέρα απο Aero και Strix όλες οι άλλες έχουν 68-70 σε stress test, δεν έχω δει ποτέ 68-70 ούτε σε stress ούτε σε παιχνίδια.

o blue νομιζει οτι ολες οι καρτες ειναι ιδιες ,εχουν το ιδιο fancurve τα ιδια watt και τα ιδια ρολογια και οτι μπορει να συγκρινει απο ασχετα reviews.

Πχ εγω ειμαι με Bios απο colorful που ειναι απο τα μεγαλυτερα σε Power limit , δες το πρωτο ss που ανεβασα και δες αυτο που εβαλα τα ιδια watt με εσενα 

spacer.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα την κάρτα αλλά εκεί που είναι οι σκληροί καλύπτεται εν μέρη ο ένας ανεμιστήρας. Θα υπάρξει θέμα;IMG_20250417_205853_028.jpg.297e12a5096aad34397ae79d0f0fabe9.jpg

Ακόμα το τροφοδοτικό δεν έχει 3 φις για vga αλλά 2 οπότε θα πρέπει να πάρω άλλο.

Τώρα εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/38950707/Be-Quiet-System-Power-10-550W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html

Το ίδιο σε 750w εχει 4 φις οπότε θα είναι αρκετό; Προτείνεται κάτι άλλο σε watt, bronze - gold κτλ;

Επεξ/σία από AndVal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Saloufas είπε

Το 68-70 που ειπα αφορα reviews που δοκιμαζουν ολες τις καρτες επι ισους ορους σε stock settings και stock fan curves.
Oταν μιλαμε για διαφορετικα συστηματα, διαφορετικα cases, o ενας εχει κανει UV, ο αλλος εχει κανει OC/UV, ο τριτος εχει βαλει αλλο bios και ο 4ος εχει το pc στο μπαλκονι δεν μπορεις να συγκρινεις τιποτα.

8 ώρες πριν, akoinonitos είπε

o blue νομιζει οτι ολες οι καρτες ειναι ιδιες ,εχουν το ιδιο fancurve τα ιδια watt και τα ιδια ρολογια και οτι μπορει να συγκρινει απο ασχετα reviews.

Πχ εγω ειμαι με Bios απο colorful που ειναι απο τα μεγαλυτερα σε Power limit , δες το πρωτο ss που ανεβασα και δες αυτο που εβαλα τα ιδια watt με εσενα 

Εσυ ησουν αυτος που ειπε οτι ολες παιζουν στα ιδια.
Τωρα πως γινεται να ειμαι εγω αυτος νομιζει οτι ολες οι καρτες ειναι ιδιες;
Screenshot_1.jpg
To αστειο της υποθεσης ειναι οτι 2 ατομα μου δειχνετε οτι παιζεται στους 60 και ολη η συζητηση γινεται γιατι σου ειπα οτι εγω παιζω με fanstop δηλαδη 58-59 και δεν με πιστεψες.
Δεν ξερω που διαφωνουμε εγω βλεπω να με επιβεβαιωνεις.
Για τις αλλες δεν ξερω αλλα στην Aero τα fans ανοιγουν στους 60-61c.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Το 68-70 που ειπα αφορα reviews που δοκιμαζουν ολες τις καρτες επι ισους ορους σε stock settings και stock fan curves.
Oταν μιλαμε για διαφορετικα συστηματα, διαφορετικα cases, o ενας εχει κανει UV, ο αλλος εχει κανει OC/UV, ο τριτος εχει βαλει αλλο bios και ο 4ος εχει το pc στο μπαλκονι δεν μπορεις να συγκρινεις τιποτα.

Εσυ ησουν αυτος που ειπε οτι ολες παιζουν στα ιδια.
Τωρα πως γινεται να ειμαι εγω αυτος νομιζει οτι ολες οι καρτες ειναι ιδιες;
Screenshot_1.jpg
To αστειο της υποθεσης ειναι οτι 2 ατομα μου δειχνετε οτι παιζεται στους 60 και ολη η συζητηση γινεται γιατι σου ειπα οτι εγω παιζω με fanstop δηλαδη 58-59 και δεν με πιστεψες.
Δεν ξερω που διαφωνουμε εγω βλεπω να με επιβεβαιωνεις.
Για τις αλλες δεν ξερω αλλα στην Aero τα fans ανοιγουν στους 60-61c.

Η συζητηαη απο αλλου ξεκινησε μην κανεις τον κινεζο:P

Οι περισσοτερες καρτες ειναι ρυθμισμενες να παιζουν εκει πανω κατω με το στοκ fan curve  ,δεν σημαινει ομως οτι στα ιδια watt εχουν ολες τις ιδιες  θερμοκρασιες ουτε κρατανε τα ιδια ρολογια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Η συζητηαη απο αλλου ξεκινησε μην κανεις τον κινεζο:P

Οι περισσοτερες καρτες ειναι ρυθμισμενες να παιζουν εκει πανω κατω με το στοκ fan curve  ,δεν σημαινει ομως οτι στα ιδια watt εχουν ολες τις ιδιες  θερμοκρασιες ουτε κρατανε τα ιδια ρολογια.

Η συζητηση ξεκινησε οταν ειπα οτι οι Nvidia 5070ti εχουν καλυτερη καταναλωση και καλυτερες θερμοκρασιες απο τις 9070xt.
Μετα ειπα οτι εγω παιζω με κλειστα fans στην Aero 4080 που συνεπαγεται οτι εχω κατω απο 61 μιας και τα fans ανοιγουν στους 61.
Tα games που παιζω και η αναλυση που παιζω ειναι γνωστα τα εχω αναφερει πολλες φορες.
Δεν μιλησα για watt, δεν μιλησα για Dying Light, για OC, για UV , για αλλα bios,για clocks κτλ

Επισης διευκρινησα οτι τα systems fans(2200rpm , Airflow 132,4 m³/h, Pressure 3,24 H2O) ειναι τοποθετημενα 1slot αποσταση απο τη gpu και εχουν aggresive fan curves(idle 40% 900rpm, gaming 60% 1300rpm , workload 100% 2200rpm).

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2025 στις 9:17 ΠΜ, AndVal είπε

Δοκίμασε κανείς τους 576.02 να πει άποψη;

Τους έβαλα,το G-sync, με vertical sync off από nvidia control panel δε λειτουργεί ακόμα σε μένα.Έχει tearing.To fg με το reflex,συνεχίζει να χρονίζει στα 171hz.Μαύρες οθόνες και crashes δεν είχα σε κανέναν.Τα πιο πολλά fix,μην πω όλα ,είναι για την 5 σειρά.Θα δείξει...

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, AndVal είπε

Έβαλα την κάρτα αλλά εκεί που είναι οι σκληροί καλύπτεται εν μέρη ο ένας ανεμιστήρας. Θα υπάρξει θέμα;IMG_20250417_205853_028.jpg.297e12a5096aad34397ae79d0f0fabe9.jpg

Ακόμα το τροφοδοτικό δεν έχει 3 φις για vga αλλά 2 οπότε θα πρέπει να πάρω άλλο.

Τώρα εχω αυτο https://www.skroutz.gr/s/38950707/Be-Quiet-System-Power-10-550W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html

Το ίδιο σε 750w εχει 4 φις οπότε θα είναι αρκετό; Προτείνεται κάτι άλλο σε watt, bronze - gold κτλ;

Οχι Bronze φυσικα!

Δεν εχεις προβλημα με την βαση των δισκων.

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά για τις ημέρες!!!

Παιδιά πως αναβαθμίζετε drivers; Αναβάθμιση πάνω στους υπάρχοντες ή πρώτα ξήλωμα με το ddu;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psyber είπε

Χρόνια πολλά για τις ημέρες!!!

Παιδιά πως αναβαθμίζετε drivers; Αναβάθμιση πάνω στους υπάρχοντες ή πρώτα ξήλωμα με το ddu;

Κατευθειαν απο πανω απο nvidia app τις περισσοτερες φορες εχω και καποιο βιντεο να τρεχει ενω γινονται install οι drivers. Καμια 3 χρονια ετσι τους κανω που εχω nvidia πριν το ιδιο με amd παλι. DDU μονο αν αλλαξω απο amd σε nvidia και το αναποδο. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κτήνος η 4080.

Για να χωρέσει έβγαλα τα sata καλώδια (θα κάνω τους σκληρούς εξωτερικούς) αλλά και το βύσμα για τα front USB και Audio ....

Θέλει μεγαλύτερο κουτί αλλά και μητρική από αυτά που έχω.

3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Οχι Bronze φυσικα!

Δεν εχεις προβλημα με την βαση των δισκων.

Τελικά πήρα το be quiet 10 850w gold.

Η βάση των σκληρών κρατά την κάρτα για το sag όπως και τα λαμάκια της κάρτας αλλά κόβει τη μισή ροή αέρα του 3του ανεμιστήρα.

Επεξ/σία από AndVal
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, AndVal είπε

Κτήνος η 4080.

Για να χωρέσει έβγαλα τα sata καλώδια (θα κάνω τους σκληρούς εξωτερικούς) αλλά και το βύσμα για τα front USB και Audio ....

Θέλει μεγαλύτερο κουτί αλλά και μητρική από αυτά που έχω.

Τελικά πήρα το be quiet 10 850w gold.

Η βάση των σκληρών κρατά την κάρτα για το sag όπως και τα λαμάκια της κάρτας αλλά κόβει τη μισή ροή αέρα του 3του ανεμιστήρα.

Τιποτα δεν κοβει δεν θα δεις καμια διαφορα θερμοκρασιας.

Ποιο πολυ για ομορφια θα εβγαζα την βαση παρα κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, AndVal είπε

Αν η gpu ακουμπαει στο hdd cage, βαλε ενα μικρο πλαστικο αντικειμενο στην ακρη για να δημιουργησεις ενα κενο 1-2mm.
Αν σου μπλοκαρει το δεξι fan και το εμποδιζει να γυρισει μπορει να το καψει και να μη δουλευει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Gigabyte 4080 aero o θόρυβος των ανεμιστήρων ανεβοκατεβαίνει ενώ κάνω broswing, ταινίες κτλ, δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό.

Η προηγούμενη κάρτα AMD 6600 δεν έκανε κάτι τέτοιο, μόνο όταν ζοριζόταν πολύ σε games ακουγόταν ο ανεμιστήρας.

Έχω βάλει Drivers 576.02, NVIDIA app, rivatuner και MSI afterburner.

Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

* Δεν έχω κάνει OC ή πειράξει volt, etc

4080a.png

Επεξ/σία από AndVal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...