Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 10/4/2025 στις 12:29 ΜΜ, _Petros_ είπε

O Παναγιωτης εισαι?👋

Ναι. Hellooo!!!! Συγνώμη αν δεν ξέρω ή δεν θυμάμαι ποιός είσαι. :(

Στις 10/4/2025 στις 1:53 ΜΜ, icenex είπε

Και εγω εστησα  σχεδον ολο το συστημα της υπογραφης απο εκει.Συγκεκριμενα ειχα παραγγειλει αν θυμαμαι καλα απο foxstore κ οταν μου ηρθαν στο σπιτι τα πραγματα ειδα οτι ειχα αποδειξη απο goldenbyte και τοτε το εψαξα και ειδα οτι ουσιαστικα ειναι το ιδιο μαγαζι.Ειχα παρει κ ενα ταμπλετ αν θυμαμαι καλα με αποφορολογηση χωρις ιδιαιτερα θεματα.

Φανταζομαι αν γινει καμια στραβη και χρειαστεις εγγυηση το πολυ πολυ απευθυνεσαι στην εταιρεια παραγωγης αντι για το μαγαζι.Ουτως η αλλως απο οσο γνωριζω στο μαγαζι απευθυνεσαι στα πρωτα 2 χρονια μετα μιλας με την μαμα εταιρεια.

Προσφατα στον κολλητο μου που του ειχε καει ο επεξεργαστης (5950x) επικοινωνησε με το καταστημα αλλα επειδη ειχαν περασει 3-4 χρονια του ειπαν να μιλησει απευθειας με την amd.Μιλησε με αυτους του εστειλαν κουριερ να παραλαβει τον επεξεργαστη και τωρα απλα περιμενει να δει αν θα του τον αντικαταστησουν η οχι ή οτι αλλο κανουν σε μια τετοια περιπτωση.

Επέκταση  

Ακριβώς. Πιθανόν αν μίλησε με τον τεχνικό να μίλησε και μαζί μου και να του το πρότεινα.

Στις 10/4/2025 στις 4:25 ΜΜ, akoinonitos είπε

Αρα θεωρητικα η υποστηρηξη σε προιοντα  που εχουν πουλησει εντος εγγυησης  θα συνεχιστει?

Ναι οκ να απευθυνθεις στη εταιρια αλλα ουτε ο χρονος θα ειναι ιδιος αλλα ουτε και το κοστος αποστολης.

Η υποστήριξή συνεχίζεται από την αντιπροσωπεία ή την μαμά εταιρία στο εξωτερικό.

• Like 1
  • Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2029

• BlurayMoviesGreece

1836

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 11/4/2025 στις 12:24 ΜΜ, CreationP είπε

Ναι. Hellooo!!!! Συγνώμη αν δεν ξέρω ή δεν θυμάμαι ποιός είσαι. :(

εχουμε μιλησει πολλες φορες και εχω ερθει απο εκει επισης αρκετες :D

δεν ξερω αν σου θυμισει κατι το περιστατικο:D, ειμαι αυτος που -εκτος των αλλων- σου ειχα δωσει ενα καλωδιο power button απο ενα asus rog pc που ειχε προβλημα στις κολλησεις, και εμφανιστηκα μετα απο 2 μηνες και το ψαχναμε  :D:D:D

περα απο αυτο, να δηλωσω εδω για οσους δε σε ξερουνε πως στα πάντα-ολα εισαι παντα προθυμος και εξυπηρετικοτατος, και με μενα αλλα και με ενα σωρο φιλους μου που εχουν ψωνισει απο κει.
το καλυτερο παιδι, και σιγουρα ασετ για την εταιρεια θα ελεγα💪

Επεξ/σία από _Petros_
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 11/4/2025 στις 1:22 ΜΜ, _Petros_ είπε

εχουμε μιλησει πολλες φορες και εχω ερθει απο εκει επισης αρκετες :D

δεν ξερω αν σου θυμισει κατι το περιστατικο:D, ειμαι αυτος που -εκτος των αλλων- σου ειχα δωσει ενα καλωδιο power button απο ενα asus rog pc που ειχε προβλημα στις κολλησεις, και εμφανιστηκα μετα απο 2 μηνες και το ψαχναμε  :D:D:D

περα απο αυτο, να δηλωσω εδω για οσους δε σε ξερουνε πως στα πάντα-ολα εισαι παντα προθυμος και εξυπηρετικοτατος, και με μενα αλλα και με ενα σωρο φιλους μου που εχουν ψωνισει απο κει.
το καλυτερο παιδι, και σιγουρα ασετ για την εταιρεια θα ελεγα💪

Επέκταση  

Α ναι θυμήθηκα. Ελπίζω να είσαι καλά.

Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ για τα καλά σου λόγια. Εϊναι πολύ σημαντικό να ξέρω ότι έχω καλές σχέσεις με όσους έχω εξυπηρετήσει και με ευχαριστεί πολύ αυτό που λές. ❤️

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα μη ζηλευεις retromaniac :ppPPp

ps. σιδεροκεφαλος και στα νεα ξεκινηματα Παναγιωτη💪

Επεξ/σία από _Petros_
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

NVIDIA GeForce Game Ready 576.02

Download

https://us.download.nvidia.com/Windows/576.02/576.02-desktop-win10-win11-64bit-international-dch-whql.exe

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε κανείς τους 576.02 να πει άποψη;

Εγώ σήμερα θα πάρω μια 4080 (τώρα έχω AMD) ποιους drivers με συμβουλεύεται για σταθερότητα και αποφυγή black screens κτλ;

Επεξ/σία από AndVal
Δημοσ.
  Στις 17/4/2025 στις 6:17 ΠΜ, AndVal είπε

Εγώ σήμερα θα πάρω μια 4080 (τώρα έχω AMD) ποιους drivers με συμβουλεύεται να βάλω;

Τους Nvidia :P 

566.36 μου φαίνονται πιό σταθεροί αλλά (no blue/black/rgb screens), τα latest dll νομίζω δεν παίζουν τόσο καλά με αυτούς... (αλήθεια πως τα γυρνάμε στα original; reinstall game;)

τα είχα αλλάξει πριν με το app και μετά το γύρισα σε 566 και τα είχα αφήσει έτσι...α και τώρα με τους 566 δεν έχω βάλει το app

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 17/4/2025 στις 6:49 ΠΜ, Agent_Orange είπε

Τους Nvidia :P 

566.36 μου φαίνονται πιό σταθεροί αλλά (no blue/black/rgb screens), τα latest dll νομίζω δεν παίζουν τόσο καλά με αυτούς... (αλήθεια πως τα γυρνάμε στα original; reinstall game;)

τα είχα αλλάξει πριν με το app και μετά το γύρισα σε 566 και τα είχα αφήσει έτσι...α και τώρα με τους 566 δεν έχω βάλει το app

Για ποια latest dll λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/4/2025 στις 6:52 ΠΜ, AndVal είπε

Για ποια latest dll λες;

dlss4,καλυτερα βαλε τους καινουριους,εφτιαξαν πολλα bugs.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Με 4070ti έβαλα τους καινούργιους και στη μέση της εγκατάστασης έφαγα black screen. Το έπαθα και με τους προηγούμενους. Έκανα hard reset το PC και μετά είδα ότι είχαν εγκατασταθεί πλήρως κανονικά. Τι να πεις 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 17/4/2025 στις 9:55 ΠΜ, Retromaniac είπε

Με 566.36 ή και μεταγενέστερους, το vrr είναι ,τζόκερ αν θα μου παίξει χωρις stuttering.

Συμφωνα με το change log εφτιαξαν καποια θεματα με τη συμβατοτητα του gsync σε καποια μονιτορς

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

68-70 που λέει δεν έχω δει ποτέ, με +170 core και boost 2900+ έχω δει max 65 και έχω 3x140cm fans από κάτω που την βαράνε συν ότι το δικό μου μοντέλο είναι "slim" δεν έχει γομάροψήκτρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...