Alex21121988 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Αυτά βλέπω στον Inspector. Τελευταίος είναι. Υπάρχουν σίγουρα και άλλοι που βγάζουν Inspector, αυτόν από το Guru3D νομίζω τον κατέβασα. 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2025 στις 5:28 ΜΜ, spi79 είπε Δεν έχω επιλογή με το spiderman,θέλω update στον inspector.Εκεί που λέει size limit τι έβαλες? εμενα μου εβγαζε disabled ,enabled και δυο επιλογες με παιχνιδια, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω διαφορα αξια λογου τωρα που το τσεκαρα για ωρα ,μαλλον η διαφορα ηταν απο αλλαγη απο dlaa σε taa που εκανα ταυτοχρονα τοτε. Το αφησα με τις ρυθμισεις απο το link που εβαλες εσυ προς το παρον. Να πω τημ αληθεια το παιχνιδι παει φλουδα δεν εχει και πολυ σημασια το ψαξιμο Επεξ/σία 9 Απριλίου από akoinonitos 1
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Άντε να βγάλουν ένα application λειτουργικό,να τα έχουν όλα μέσα μαζεμένα ,όμορφα και ωραία..Τώρα πρέπει να ανοίγουμε ένα κάρο προγράμματα και να κάνουμε έρευνα και για τα settings..Θα μου πείτε, εδώ δεν έχει λειτουργικούς drivers...Αρχίζει και χάνει points ο πέτσινος, στο πιο δυνατό του κομμάτι,το software.. Στις 9/4/2025 στις 6:27 ΜΜ, akoinonitos είπε το παιχνιδι παει φλουδα δεν εχει και πολυ σημασια το ψαξιμο Ναι ρε φίλε,μακάρι να ήταν όλα έτσι από day1. Δε θα μίλαγε κανένας,όλοι ευχαριστημένοι θα ήταν.Και ray trace να του βάλεις με ένα 40% μείον στις επιδόσεις πάλι καλά θα έτρεχε.. 2
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου @Arkin την 4080s απο foxstore την ειχες παρει? Απο οτι φαινεται foxstore - golden byte πηγαν να κανουν παρεα στο jmc 1
Arkin Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 7:32 ΜΜ, akoinonitos είπε @Arkin την 4080s απο foxstore την ειχες παρει? Απο οτι φαινεται foxstore - golden byte πηγαν να κανουν παρεα στο jmc Foxstore ναι και τον 5700x3D απο εκει χωρις κανενα προβλημα τοτε. Απο οσο γνωριζω το foxstore ηταν να το παει καθαρα χονδρικη θα εφευγε απο λιανικη αγορα το ειχα διαβασει πριν 2-3 μηνες. Ειχα μιλησει και μαζι τους και ηταν πολυ ευγενικοι και ειχαν πει σε 2 μερες θα εχουμε τον 5700x3D παρολο που ελεγε αμεση διαθεσιμοτητα και σε 2 μερες τον εστειλαν. Τωρα οντως διαβασες οτι δεν καλυπτουν παραγγελιες σαν perishop και jmc?
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 7:42 ΜΜ, Arkin είπε Foxstore ναι και τον 5700x3D απο εκει χωρις κανενα προβλημα τοτε. Απο οσο γνωριζω το foxstore ηταν να το παει καθαρα χονδρικη θα εφευγε απο λιανικη αγορα το ειχα διαβασει πριν 2-3 μηνες. Ειχα μιλησει και μαζι τους και ηταν πολυ ευγενικοι και ειχαν πει σε 2 μερες θα εχουμε τον 5700x3D παρολο που ελεγε αμεση διαθεσιμοτητα και σε 2 μερες τον εστειλαν. Τωρα οντως διαβασες οτι δεν καλυπτουν παραγγελιες σαν perishop και jmc? Το foxstore και το golden byte ηταν το ιδιο μαγαζι με δυο διαφορετικες επωνυμιες ,δοκιμασε να μπεις στην σελιδα τους λεει οτι ελεγε και η σελιδα του jmc και του multicopter οποτε κατα 90% μας χαιρετησαν ,εγω ειχα παρει την 4070 ti s απο το golden byte 1
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 7:32 ΜΜ, akoinonitos είπε Απο οτι φαινεται foxstore - golden byte πηγαν να κανουν παρεα στο jmc Εγώ πάντως, από foxstore αγόρασα την κάρτα το Νοέμβρη🤣.Τι να κάνεις ,συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτά..Υπάρχουν και οι κινέζοι,αν χρειαστούμε κάτι πιστεύω,ο μη γένοιτο..
Arkin Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 7:45 ΜΜ, akoinonitos είπε Το foxstore και το golden byte ηταν το ιδιο μαγαζι με δυο διαφορετικες επωνυμιες ,δοκιμασε να μπεις στην σελιδα τους λεει οτι ελεγε και η σελιδα του jmc και του multicopter οποτε κατα 90% μας χαιρετησαν ,εγω ειχα παρει την 4070 ti s απο το golden byte Ναι το γνωριζω οτι ηταν το ιδιο το GB ηταν skroutz το foxstore ανεξαρτητο. To foxstore δειχνει κανονικα τη σελιδα με ολα τα προϊοντα και το golden byte με γραφει για εργασιες. Στο google το foxstore λεει οριστικα κλειστο για το golden byte δεν γραφει κατι.
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Το fox έλεγε πριν κάτι μήνες,θα το γυρίσει σε χονδρική μόνο,who knows...
Westbaum Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 7:32 ΜΜ, akoinonitos είπε @Arkin την 4080s απο foxstore την ειχες παρει? Απο οτι φαινεται foxstore - golden byte πηγαν να κανουν παρεα στο jmc Οh shit,τώρα το είδα,oριστικά κλειστό😦 Το γκαντέμιασε κι αυτό ο Blu.. 5
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Ισως συνεχισουν με την επωνυμια golden byte για λιανικη και φτιαχνουν την σελιδα??? Αλλα αν ηταν ετσι δεν θα την ειχαν ηδη ετοιμη πριν κλεισουν το foxstore? Και το multicopter και το jmc ,για εργασιες ελεγαν και συντομα κοντα σας αλλα παπαλα.
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάντως στην εξυπηρέτηση ήταν κύριοι..7 μέρες μου είχαν πει,στην έβδομη μου έστειλαν μήνυμα για παραλαβή..Κρίμα γιατί είχαν καλές τιμές.. Επεξ/σία 9 Απριλίου από spi79
akoinonitos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 7:53 ΜΜ, spi79 είπε Πάντως στην εξυπηρέτηση ήταν κύριοι..7 μέρες μου είχαν πει,στην έβδομη μου έστειλαν μήνυμα για παραλαβή.. Αυτα απο φορολογικους ελεγχους κλεινουν. Δεν κλεινουν για την εξυπηρετηση ρε συ 4 1
spi79 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2025 στις 7:55 ΜΜ, akoinonitos είπε Αυτα απο φορολογικους ελεγχους κλεινουν. Δεν κλεινουν για την εξυπηρετηση ρε συ Ναι συμφωνώ,απλά το ανέφερα..Το multicopter ήταν δίπλα μου.Φίλος έσκασε χρήμα για αναβάθμιση,τα παρέλαβε όλα και μετά από κάνα 6μηνο έκλεισε🤣Αν έχεις απόδειξη αγοράς δεν πρέπει να έχεις θέμα λογικά..Επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρία.Ελπίζω βέβαια να είναι έτσι... Edit:Τώρα που το σκέφτομαι,όταν πήγα να παραλάβω κάρτα και να πληρώσω,οι τυπάδες στο fox είχαν τρελό απόθεμα.Πυργάκια είχαν τις κάρτες γραφικών,από 4060 μέχρι 4080s..στο πάτωμα.. Επεξ/σία 9 Απριλίου από spi79 2
Arkin Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2025 στις 7:55 ΜΜ, akoinonitos είπε Αυτα απο φορολογικους ελεγχους κλεινουν. Δεν κλεινουν για την εξυπηρετηση ρε συ Ναι δεν νομιζω να υπαρξει θεμα με το foxstore θα συνεχισει κανονικα δεν εχει παιξει κανονι πουθενα δηλαδη σαν jmc peri που εχασα εκατομμυρια ο κοσμος. Με το multicopter ειχα παρει τον 980 1tb 66 ευρω οταν παντου ειχε 100+ τιμολογιο τελικα εκλεισε μετα που τους επιασαν και η λογιστρια δεν το περασε με ειπε οτι υπαρχει θεμα με το τιμολογιο και δεν το δεχετε η πλατφορμα οποτε το αφησα εξω. Με foxstore ολα καλα πηρα και την επιστροφη φπα πριν κανα μηνα. Επεξ/σία 9 Απριλίου από Arkin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα