Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2029

• BlurayMoviesGreece

1836

• Herald

1556

Δημοσ.
2 hours ago, kostiger said:

Έμαθαν ότι είναι πρώτες στο steam και τρέχουν όλοι να τις πάρουν.. 

Πρώτες γιά Μάρτη, ανέβηκαν οι 3060. Γι' αυτό και πήγαν και οι 3060 12gb  300ε+

Δημοσ.
21 hours ago, kostiger said:

Έμαθαν ότι είναι πρώτες στο steam και τρέχουν όλοι να τις πάρουν.. 

18 hours ago, Coscas said:

Πρώτες γιά Μάρτη, ανέβηκαν οι 3060. Γι' αυτό και πήγαν και οι 3060 12gb  300ε+

Πρίν κανα μήνα που χρειαζόμουν δεύτερη GPU προτίμησα την 3060 αντί της 4060 γιατί 12gb > 8gb (αποψή μου βέβαια).

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, seithan said:

Πρίν κανα μήνα που χρειαζόμουν δεύτερη GPU προτίμησα την 3060 αντί της 4060 γιατί 12gb > 8gb (αποψή μου βέβαια).

Γιά καιρό αμφιταλαντευόμουν μεταξύ 3060 12 gb και 4060. Εβλεπα όμως παντού η 3060 να είναι πιό αργή και να καίει και περισσότερα watts. Οταν είδα την 4060 να πηγαίνει στα 270-280e, την τσίμπησα. Δεν το μετάνοιωσα 

Γελάω και με τους haters. Δεν πρέπει να έχει μισηθεί ποτέ έτσι κάρτα. και παρ' ολ' αυτά, να πηγαίνει Νο1 στο steam

Αβυσσος η ψυχή των haters

Kαι φυσικά, απόψεις μας είναι ολ' αυτά και έχεις κάθε δικαίωμα να προτιμάς τα 12 gb έστω και αν έχει πιό αδύνατο πυρήνα 

Εγώ ας πούμε, δεν είδα πρβλμ με τα 8gb. Αντε στην χειρότερη να τρέξω κάτι στα high αντι στα very high. Πιό πολύ με νοιάζει το dlss

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν την λες και καλη την εφαρμογη της παστας απο το εργοστασιο. Της περασα ptm. Φαινεται να επεσαν τα temps κανα 6αρι βαθμους.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

• Like 13
Δημοσ.
49 minutes ago, Coscas said:

Γιά καιρό αμφιταλαντευόμουν μεταξύ 3060 12 gb και 4060. Εβλεπα όμως παντού η 3060 να είναι πιό αργή και να καίει και περισσότερα watts. Οταν είδα την 4060 να πηγαίνει στα 270-280e, την τσίμπησα. Δεν το μετάνοιωσα 

Γελάω και με τους haters. Δεν πρέπει να έχει μισηθεί ποτέ έτσι κάρτα. και παρ' ολ' αυτά, να πηγαίνει Νο1 στο steam

Αβυσσος η ψυχή των haters

Kαι φυσικά, απόψεις μας είναι ολ' αυτά και έχεις κάθε δικαίωμα να προτιμάς τα 12 gb έστω και αν έχει πιό αδύνατο πυρήνα 

Εγώ ας πούμε, δεν είδα πρβλμ με τα 8gb. Αντε στην χειρότερη να τρέξω κάτι στα high αντι στα very high. Πιό πολύ με νοιάζει το dlss

Ισχύει. Κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις, έτσι είναι. 

45 minutes ago, akoinonitos said:

Δεν την λες και καλη την εφαρμογη της παστας απο το εργοστασιο. Της περασα ptm. Φαινεται να επεσαν τα temps κανα 6αρι βαθμους.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Πως και μπήκες στην διαδικασία να την λύσεις, αφού οι 4080 είναι τέρατα στην ψύξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, seithan είπε

Ισχύει. Κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις, έτσι είναι. 

Πως και μπήκες στην διαδικασία να την λύσεις, αφού οι 4080 είναι τέρατα στην ψύξη.

Για να μεινει στους 65  με undervolt επρεπε να παιζουν στο 50%+ τα φανς και  ηταν ενοχλητικα. Τωρα και τερμα  oc πανω απο 60 δεν παει με 40%  Τα φανς του κουτιου παιζουν χαμηλα  ,δεν ειμαι φαν της πολλης φασαριας.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, akoinonitos said:

δεν ειμαι φαν της πολλης φασαριας.

Ούτε και εγώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται ιδιαίτερα ή τουλάχιστον να μου τραβάει την προσοχή μου από το παιχνίδι. Το voltage και το power-limit στο τέρμα και γύρω στα 2920-2940 OC + (+1000) στις μνήμες. Άντε να πάει 65-67c σε πολύ δύσκολα κομμάτια. Συνήθως είναι είτε γύρω στους 60 είτε κάτω από 60!

Εσένα σου ανέβαζε για κάποιο λόγο θερμοκρασία από ότι κατάλαβα, ίσως δεν είχε καθήσει καλά η πάστα όπως έγραψε (;).

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, seithan είπε

Ούτε και εγώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται ιδιαίτερα ή τουλάχιστον να μου τραβάει την προσοχή μου από το παιχνίδι. Το voltage και το power-limit στο τέρμα και γύρω στα 2920-2940 OC + (+1000) στις μνήμες. Άντε να πάει 65-67c σε πολύ δύσκολα κομμάτια. Συνήθως είναι είτε γύρω στους 60 είτε κάτω από 60!

Εσένα σου ανέβαζε για κάποιο λόγο θερμοκρασία από ότι κατάλαβα, ίσως δεν είχε καθήσει καλά η πάστα όπως έγραψε (;).

Ποια υλοποιηση εχεις και ποσο % δουλευεις τα fans max?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Coscas είπε

Έτσι είναι,αν είσαι ευχαριστημένος και κάνεις τη δουλεία σου, δεν ακούς κανέναν.Eγώ 1660 super είχα ,από τότε που βγήκε μέχρι πριν 5 μήνες...Την απόσβεση την έκανε και με το παραπάνω..Όταν βρήκα ευκαιρία την αναβάθμισα και όλα good

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, akoinonitos said:

Ποια υλοποιηση εχεις και ποσο % δουλευεις τα fans max?

Την Gaming OC της Gigabyte, τα ανεμιστήρια τα έχω όσο πιο χαμηλά γίνεται μέχρι τους 63c (νομίζω δεν πάνε κάτω απο 30%). 

Όπως και να έχει , η ψύκτρες των 4080 είναι γουριούνια. Μου κάνει εντύπωση που σου ανέβαζε θερμοκρασία έχοντας κάνει μάλιστα και UV!

Πόσο πυρήνα σου κρατάει όταν δουλεύει 100% ;

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

Νομίζω αυτό είναι γενικό της gigabyte, τουλάχιστον στις Nvidia.

Κι εμένα σε 4070 κάτω από 30% (1300rpm, δεν έχουν νόημα τα ποσοστά στα fans όταν μιλάμε για διαφορετικές υλοποιήσεις) δεν πάει δυστυχώς, με auto fan speed.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, seithan είπε

Την Gaming OC της Gigabyte, τα ανεμιστήρια τα έχω όσο πιο χαμηλά γίνεται μέχρι τους 63c (νομίζω δεν πάνε κάτω απο 30%). 

Όπως και να έχει , η ψύκτρες των 4080 είναι γουριούνια. Μου κάνει εντύπωση που σου ανέβαζε θερμοκρασία έχοντας κάνει μάλιστα και UV!

Πόσο πυρήνα σου κρατάει όταν δουλεύει 100% ;

Της gainward δεν την λες και μεγαλη ρε ,η  giga σιγουρα ειναι γουρουνακι.

Eδω ειμαι με +120core , +1500 vram, στα φανς εχω max στην καμπυλη τους 60 βαθμους και max 40%  στροφες στο fan control.  Η phoenix εχει max power limit 300watt.

Τα fans παιζουν στο 35 με 38% 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...