Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει χάλασε και η Nvidia... πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι οι drivers της amd έχουν θέματα πάρε nvidia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο😁

• Like 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2029

• BlurayMoviesGreece

1836

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έβγαλα τους 572 και εγκατέστησα εκ νέου τους παλαιότερους 566 του Δεκεμβρίου. Μάλλον λύθηκαν τα προβλήματα αστάθειας - και κρατάει και λίγο υψηλότερο OC (2940 vs 2920).

Επεξ/σία από seithan
  • Like 2
Δημοσ.

Με 572.XXX κανένα θέμα στα παιχνίδια που έχω ασχοληθεί και σε περιβάλλον Desktop με 4070Ti. 

Win 11 23H2 , κλασικό CP μόνο και DDU πάντα.

Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 11:43 ΠΜ, liakinen είπε

Με 572.XXX κανένα θέμα στα παιχνίδια που έχω ασχοληθεί και σε περιβάλλον Desktop με 4070Ti. 

Win 11 23H2 , κλασικό CP μόνο και DDU πάντα.

Το πρόβλημα με τους τελευταίους παίζει να είναι και από συνδιασμό  win 11 24h2

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 1:21 ΜΜ, azazil1190 είπε

Το πρόβλημα με τους τελευταίους παίζει να είναι και από συνδιασμό  win 11 24h2

Εγω δεν εχω δει καποιο θεμα μεχρι στιγμης με 24h2 και τους τελευταιους. Εχετε θεμα σε καποιο συγκεκριμενο game η γενικα?

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 6:04 ΜΜ, akoinonitos είπε

Εγω δεν εχω δει καποιο θεμα μεχρι στιγμης με 24h2 και τους τελευταιους.

Έχεις intela εσύ,μη παίζεις με τον πόνο μας🤪🤣

Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 6:04 ΜΜ, akoinonitos είπε

Εγω δεν εχω δει καποιο θεμα μεχρι στιγμης με 24h2 και τους τελευταιους. Εχετε θεμα σε καποιο συγκεκριμενο game η γενικα?

Σε συγκεκριμένο.

Spiderman 2  μόλις βάλεις fg on.

Τα έχω γράψει χίλιες φορές Χρήστο.

Με το που βάζω τους 566.36 δεν υπάρχει κανένα θέμα.Οπου και να ψάξεις υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για προβλήματα στις 4αρες με τους τελευταίους. Εδώ παιχνίδι πρόσφατο συγκεκριμένα το khazam γράφει ότι στις 5αρες συνιστούν τους τελευταίους και στις 4 και πίσω 566.36

Στις 2/4/2025 στις 7:14 ΜΜ, spi79 είπε

Έχεις intela εσύ,μη παίζεις με τον πόνο μας🤪🤣

Και εγώ στην 4090 ιντελ έχω. Εκτός εάν δημιουργουν θέματα στις 4090 μονο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 2/4/2025 στις 9:07 ΜΜ, azazil1190 είπε

Και εγώ στην 4090 ιντελ έχω. Εκτός εάν δημιουργουν θέματα στις 4090 μονο

Random τότε,δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη...Το ιντερνετ βουίζει από προβλήματα πάντως.Το ότι δεν έχουν κάποιοι θέμα,δε σημαίνει ότι δε θα έχουν άλλοι..Εγώ τη ΄΄βόλεψα΄΄ με -10hz και με αυτά που βλέπω,λέω και ευχαριστώ..Υπόψιν από Νοέμβριο,έχω τερματίσει γύρω στα 10 παιχνίδια..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 9:29 ΜΜ, spi79 είπε

Random τότε,δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη...Το ιντερνετ βουίζει από προβλήματα πάντως.Το ότι δεν έχουν κάποιοι θέμα,δε σημαίνει ότι δε θα έχουν άλλοι..Εγώ τη ΄΄βόλεψα΄΄ με -10hz και με αυτά που βλέπω,λέω και ευχαριστώ..Υπόψιν από Νοέμβριο,έχω τερματίσει γύρω στα 10 παιχνίδια..

Μα δεν είναι ρε συ ότι μου κόβει hz από την οθόνη. Στο spiderman με το που πάει να φορτώσει το κεντρικό μενού ,εάν έχω ανοικτό fg σκάει bsod . Βάζω τους 566.36 βάζω και fg on και το παιχνίδι δουλεύει άψογα. Ξανά βάζω τελευταίους και ξανά bsod εάν αφήσω fg on. Και δεν μιλάμε όταν παίζεις αλλά την ώρα που πάει να φορτώσει το μενού 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 2/4/2025 στις 10:09 ΜΜ, azazil1190 είπε

Μα δεν είναι ρε συ ότι μου κόβει hz από την οθόνη. Στο spiderman με το που πάει να φορτώσει το κεντρικό μενού ,εάν έχω ανοικτό fg σκάει bsod . Βάζω τους 566.36 βάζω και fg on και το παιχνίδι δουλεύει άψογα. Ξανά βάζω τελευταίους και ξανά bsod εάν αφήσω fg on. Και δεν μιλάμε όταν παίζεις αλλά την ώρα που πάει να φορτώσει το μενού 

Όχι,αναφέρομαι στη δικιά μου περίπτωση μόνο.Τα προβλήματα ποικίλουν..Άλλοι έχουν crashes,όπως εσύ,άλλοι με gsync-vsync όπως εγώ,άλλοι black screens,γ@μησέ τα..Εντάξει καλά ήταν,θα πάω να δουλέψω σε λίγο καιρό να δω και κάνα κ@λο και βλέπουμε από χειμώνα..

Επεξ/σία από spi79
  • Haha 1
Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 10:14 ΜΜ, spi79 είπε

Όχι,αναφέρομαι στη δικιά μου περίπτωση μόνο.Τα προβλήματα ποικίλουν..Άλλοι έχουν crashes,όπως εσύ,άλλοι με gsync-vsync όπως εγώ,άλλοι black screens,γ@μησέ τα..Εντάξει καλά ήταν,θα πάω να δουλέψω σε λίγο καιρό να δω και κάνα κ@λο και βλέπουμε από χειμώνα..

Η αλήθεια είναι αυτή.Με τόσους κώλους μαζεμένους ξεχνάς και τα pc k την nvidia κτλ.😁 

• Haha 3
Δημοσ.
  Στις 2/4/2025 στις 9:29 ΜΜ, spi79 είπε

δλδ εσυ αν βαλεις παλαιοτερο driver εχεις σωστα τα hz?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 3/4/2025 στις 7:36 ΠΜ, akoinonitos είπε

δλδ εσυ αν βαλεις παλαιοτερο driver εχεις σωστα τα hz?

Καλημέρα!!!Ναι με τον 566.33 δουλεύουν όλα όπως πρέπει..566.36 μέχρι τώρα είμαι -10Hz.Αυτό δεν είναι όμως κάποιο φοβερό πρόβλημα.Το χειρότερο ήταν ότι μετά τον 566.36, gsync και vsync δεν λειτουργουσαν όπως πρέπει.Πχ με vsync on,το usage έπεφτε στο 80% και είχα 130 περίπου fps.Αν έβαζα vsync off πήγαινε 170 fps, usage 97%+,αλλά τρελό tearing..Όλα αυτά με frame generation on.572.70 τώρα όλα είναι οκ ,εκτός τα μείον 10Hz....

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
  Στις 3/4/2025 στις 8:49 ΠΜ, spi79 είπε

Καλημέρα!!!Ναι με τον 566.33 δουλεύουν όλα όπως πρέπει..566.36 μέχρι τώρα είμαι -10Hz.Αυτό δεν είναι όμως κάποιο φοβερό πρόβλημα.Το χειρότερο ήταν ότι μετά τον 566.36, gsync και vsync δεν λειτουργουσαν όπως πρέπει.Πχ με vsync on,το usage έπεφτε στο 80% και είχα 130 περίπου fps.Αν έβαζα vsync off πήγαινε 170 fps, usage 97%+,αλλά τρελό tearing..Όλα αυτά με frame generation on.572.70 τώρα όλα είναι οκ ,εκτός τα μείον 10Hz....

κατσε ρε ,η οθονη σου ποσα hz ειναι ? Βαζεις απο τον  driver  reflex on?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 3/4/2025 στις 12:28 ΜΜ, akoinonitos είπε

κατσε ρε ,η οθονη σου ποσα hz ειναι ? Βαζεις απο τον  driver  reflex on?

180 είναι η οθόνη.Από driver reflex on,εννοείς το low latency που έχει στο control panel?Στα παιχνίδια πάντως ενεργοποιημένο είναι το reflex όπου υπάρχει.Το Νοέμβριο που πήρα την κάρτα, έπαιζα μόνο με gsync on.To vsync το είχα οff και έπιανα κανονικά 180 fps ή 177 με limit από driver, χωρίς tearing..

Πχ το cyberpunk έχει ακόμα bug.H πρώτη εικόνα είναι vsync on,η δεύτερη off.Αν συνεχίσω να παίζω για λίγη ώρα με vsync on ,πάει και πιο κάτω το gpu usage και τα frames 120🤔

on.PNG

off.PNG

Επεξ/σία από spi79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...