Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύει κανονικά το transformer model και με παλιότερο driver, απλά έχεις λίγο μειωμένη απόδοση όταν το χρησιμοποιείς.

Επίσης πχ αν δεν έχεις τον τελευταίο driver, δεν σε αφήνει να βάλεις δικό σου percentage στο dlss override internal res.

Δημοσ.
13 hours ago, JohnTheReaper89 said:

Και μένα στο veilguard με fg όταν πάει να φορτώσει το game κρασαρει συνέχεια!! Χωρίς fg όλα ρολόι...

okkk...κάθομαι στα αυγα μου λοιπόν...

Θυμάται κανείς ποιός ήταν ο Game ready για Kingdom Come D2?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Απλά όταν βγήκε η Blackwell και το dlss4 ήθελες το initial driver support αν δεν κάνω λάθος,μπορεί π.χ το dlss4 να μην δουλεύει με drivers προ 570👍

Ισως εχεις δικιο

1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

okkk...κάθομαι στα αυγα μου λοιπόν...

Θυμάται κανείς ποιός ήταν ο Game ready για Kingdom Come D2?

572.16

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Μέχρι και οι devs άρχισαν να προτείνουν τους 566.36 για τις 4xxx rtx, if you know you know. 

Σήμερα κατέβασα το demo του khazan να το δω  και όντως στις 4 προτείνουν τους 566.36.

Πάμε γερά nvidia , εμπρός με όπισθεν.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Τελικά ως κάτοχοι RTX 4000 είναι καλό να γυρίσουμε στον driver του Δεκεμβρίου( 566.33);

Αναλογα αν εχεις θεματα η οχι. Αυτες τις μερες ετρεξα λιγο atomic heart επαιξα και το half life 2 rtx και κανενα προβλημα απο οτι φαινεται ειναι σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Ειμαι με 24H2 beta insider. Και το undervolt το προφιλ που ειχα αναφερει οτι παιζει ρολο το DLSS 4 οτι θελει παραπανω ρευμα δεν φαινεται να ισχυει το half life 2 μονιμα ηταν στο τερμα το power limit και μηδεν crash. Οποτε το hogwarts που ειπα οτι θελει παραπανω ρευμα κατι αλλο φταιει που κρασαρει ακομα και στο menu και πρεπει να δημιουργηθηκε μετα το τελευταιο update που πηρε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αναλογα αν εχεις θεματα η οχι. Αυτες τις μερες ετρεξα λιγο atomic heart επαιξα και το half life 2 rtx και κανενα προβλημα απο οτι φαινεται ειναι σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Ειμαι με 24H2 beta insider. Και το undervolt το προφιλ που ειχα αναφερει οτι παιζει ρολο το DLSS 4 οτι θελει παραπανω ρευμα δεν φαινεται να ισχυει το half life 2 μονιμα ηταν στο τερμα το power limit και μηδεν crash. Οποτε το hogwarts που ειπα οτι θελει παραπανω ρευμα κατι αλλο φταιει που κρασαρει ακομα και στο menu και πρεπει να δημιουργηθηκε μετα το τελευταιο update που πηρε. 

Πρόβλημα δεν έχω μέχρι στιγμής. Βέβαια παίζω παλιά παιχνίδια πχ. BF1 & BF5 αλλά κάτι περίεργα κάνει ( αναβοσβήνει η οθόνη μόλις μπαίνει στα Windows). 

Δημοσ.

Από τους  566.33 και μετά έχω χάσει 10hz από την οθόνη,όσο και αν φαίνεται περίεργο😁.Ότι και να κάνω με κλειδώνει στα 170hz από 180hz λολ.Από τους 566.36 και μετά έχασα και το gsync,πάλι λολ.572.70 που έχω τώρα, έχω gsync αλλά μέχρι 171hz η οθόνη.Άντε να βγάλεις συμπέρασμα.Για την ώρα καλά είμαι,δε θα πεθάνουμε για 10hz🤣

• Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spi79 είπε

Από τους  566.33 και μετά έχω χάσει 10hz από την οθόνη,όσο και αν φαίνεται περίεργο😁.Ότι και να κάνω με κλειδώνει στα 170hz από 180hz λολ.Από τους 566.36 και μετά έχασα και το gsync,πάλι λολ.572.70 που έχω τώρα, έχω gsync αλλά μέχρι 171hz η οθόνη.Άντε να βγάλεις συμπέρασμα.Για την ώρα καλά είμαι,δε θα πεθάνουμε για 10hz🤣

Δεν είναι bug,feature είναι 😜

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, spi79 said:

εγω παλι επαθα το αντιθετο, η 4080 στην Odyssey Neo G9 σε PbP mode επιανε μολις 100hz με driver προ Χριστουγεννων, -φοβομουν να κανω update αφου δουλευαν ολα μια χαρα- πλεον με τον τελευταιο παραδοσιακο game driver χωρις το app, τα Experience κλπ. μεσω nVidia custom resolution παντα πιανω 119Hz  σε 4Κ PbP mode

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Odyss3us είπε

εγω παλι επαθα το αντιθετο, η 4080 στην Odyssey Neo G9 σε PbP mode επιανε μολις 100hz με driver προ Χριστουγεννων, -φοβομουν να κανω update αφου δουλευαν ολα μια χαρα- πλεον με τον τελευταιο παραδοσιακο game driver χωρις το app, τα Experience κλπ. πιανω 119Hz  σε 4Κ PbP mode

Τα δικά μου Hz βρε πήρες🤣?Πέρα την πλάκα,μπάχαλο η κατάσταση με τους drivers,δε θυμάμαι κάτι ανάλογο τελευταία χρόνια.Σε ένα μήνα φεύγω για σεζόν,οπότε το pc θα μείνει κλειστό μέχρι Οκτώβρη.Ελπίζω να έχουν διορθωθεί μέχρι τότε..🤪😂

• Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, spi79 said:

Τα δικά μου Hz βρε πήρες🤣?

και με τοκο αποτι φαινεται 😂 μεχρι τον Οκτωβρη που θα επιστρεψεις μπορει να εχει γινει επιστροφη ποιος ξερει.. 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Για Dubai μαζί με τις influencers?💦

Για Κυκλάδες με βλέπω,μαζί με τη γάτα μου🤣

Μη στεναχωριέσαι,μόλις πάω,rtx on,dlss4 on και γίναμε Dubai😁

Επεξ/σία από spi79
  • Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...