Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Μήπως το έχεις overclocking την κάρτα? Μπορεί σε εκατό παιχνίδια να μην κάνει κιχ με το overclocking και να σου βγάλει πρόβλημα στα πέντε επόμενα παιχνίδια👍

Όχι ρε συ . Με στοκ σύστημα έκανα δοκιμές στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με τους 566.36 κ πίσω  με oc όλο το σύστημα δεν έχω κανένα θέμα από την μέρα που έχω τον 14900 κ 4090.

Επίσης με oc όλο το σύστημα το daily που έχω σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω θέμα πέρα του Spiderman με τους τελευταίους.Η μόνη λύση για να παίξει καλά είναι να κλείσω το fg.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, azazil1190 said:

Με τους 566.36 κ πίσω  με oc όλο το σύστημα δεν έχω κανένα θέμα από την μέρα που έχω τον 14900 κ 4090.

Επίσης με oc όλο το σύστημα το daily που έχω σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω θέμα πέρα του Spiderman με τους τελευταίους.Η μόνη λύση για να παίξει καλά είναι να κλείσω το fg.

με 566 συνεχίζει η αστάθεια όταν είναι ανοιχτό το fg;

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, seithan είπε

με 566 συνεχίζει η αστάθεια όταν είναι ανοιχτό το fg;

Όχι ρε συ. Μόνο με όσους βγήκαν για τις 5αρες έχω θέμα. Τουλάχιστον σε δύο από αυτούς που δοκίμασα.

Με τους 566.36 το σύστημα είναι σταθεροτατο(με fg on) όπως ήταν και πριν από αυτούς.

Το περίεργο με τους τελευταίους οδηγούς είναι ότι δεν στο κάνει την ώρα που παίζεις αλλά την ώρα που πάει να φορτώσει το κεντρικό menu του game.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
Just now, azazil1190 said:

Όχι ρε συ. Μόνο με όσους βγήκαν για τις 5αρες έχω θέμα. Τουλάχιστον σε δύο από αυτούς που δοκίμασα.

Με τους 566.36 το σύστημα είναι σταθεροτατο(με fg on) όπως ήταν και πριν από αυτούς.

έχει νόημα τελικά να βάλεις τους 572 (ή πως αριθμούνται) όταν υπάρχει το DLSS Swapper για το DLSS4?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, seithan είπε

έχει νόημα τελικά να βάλεις τους 572 (ή πως αριθμούνται) όταν υπάρχει το DLSS Swapper για το DLSS4?

Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου.Απλα άφησα τους τελευταίους μιας και στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν κανένα θέμα.

Λογικά αυτό που λες θα το έχει δοκιμάσει ο @Arkin

Δημοσ.
10 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ενημέρωση τους drivers chipset;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ενημέρωση τους drivers chipset;

Τα πάντα όλα έχω κάνει.

Και bios k chipset 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Τα πάντα όλα έχω κάνει.

Και bios k chipset 

Και μένα στο veilguard με fg όταν πάει να φορτώσει το game κρασαρει συνέχεια!! Χωρίς fg όλα ρολόι...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, seithan είπε

όταν υπάρχει το DLSS Swapper για το DLSS4?

Kαι αυτό μια που το κατέβασα και το έτρεξα, δεν κατάλαβα να κάνει οτιδήποτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω παίδες , την είδε AMD η nvidia 😁

Επεξ/σία από aetos1988
  • Haha 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Τι να πω παίδες , την είδε AMD η nvidia 😁

Στις σειρές 3 κ 4 κάνει σχέδια.

Στην 5090 δεν έχω κανένα θέμα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα σε όποιο game έπαιξα, spiderman 2 δεν έχω, με 572.83 αλλά αποφεύγω σαν την πανούκλα το v.24H2 😊

Δημοσ.
5 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου.Απλα άφησα τους τελευταίους μιας και στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν κανένα θέμα.

Λογικά αυτό που λες θα το έχει δοκιμάσει ο @Arkin

Δουλευει σωστα αλλα θελει και απο inspector να κουμπωσουμε σε global profile το dlss το καινουργιο αλλιως δεν το πιανει. Αυτο για τα μη υποστηριζομενα παιχνιδια dlss 4. Επισης οι 570+ drivers συγκριτικα με πριν 570 δινουν καλυτερο performance με dlss 4 κυριως με το FG. Αλλιως δεν υπαρχει αυτο το perf boost. 

Ειμαι με 24H2 απο την αρχη που βγηκαν σε beta insider και περα απο τη μια μαυρη οθονη που ειχα αναφερει μετα απο stand by για 10 δευτερα και το reset του control panel δεν ειχα αλλα θεματα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, seithan είπε

E καλα, drivers δεν περνας για το dlss δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, akoinonitos είπε

E καλα, drivers δεν περνας για το dlss δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. 

Απλά όταν βγήκε η Blackwell και το dlss4 ήθελες το initial driver support αν δεν κάνω λάθος,μπορεί π.χ το dlss4 να μην δουλεύει με drivers προ 570👍

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...