Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2021

• BlurayMoviesGreece

1832

• Herald

1556

Δημοσ.

Έχοντας αϋπνίες και παίζοντας με το steel nomad στο 3d mark ,μιας και η παλιότερη έκδοση που είχα δεν το είχε ,χτύπησα τρελό bug.Bρηκα ένα σημείο που από το oc της vram ήμουν στο όριο της σταθερότητας ,δηλαδή είχε αρχίσει να πετάει artifacts αλλα έτρεχε και τελείωσε το τεστ κανονικά.Εβγαλε σκορ 800-900 πόντους πάνω από το συνηθισμένο που έδινε η κάρτα με full oc.Γενικα αυτό παίζει στο συγκεκριμένο bench?το έχει παρατηρήσει κ άλλος?

Screenshot 2025-03-25 034340.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, niko13 είπε

Έχοντας αϋπνίες και παίζοντας με το steel nomad στο 3d mark ,μιας και η παλιότερη έκδοση που είχα δεν το είχε ,χτύπησα τρελό bug.Bρηκα ένα σημείο που από το oc της vram ήμουν στο όριο της σταθερότητας ,δηλαδή είχε αρχίσει να πετάει artifacts αλλα έτρεχε και τελείωσε το τεστ κανονικά.Εβγαλε σκορ 800-900 πόντους πάνω από το συνηθισμένο που έδινε η κάρτα με full oc.Γενικα αυτό παίζει στο συγκεκριμένο bench?το έχει παρατηρήσει κ άλλος?

Screenshot 2025-03-25 034340.png

Ναι συμβαινει και λογικα θα το σβησουν. 

• Like 1
Δημοσ.

@akoinonitos Χρήστο με τι drivers είσαι ρε? Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου…είμαι ακόμα με τους 2ους για 5αρες που βγήκαν μέσα Φλεβάρη και φοβάμαι να ακουμπήσω με αυτά που διαβάζω.( θα δω μετά σπίτι)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

@akoinonitos Χρήστο με τι drivers είσαι ρε? Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου…είμαι ακόμα με τους 2ους για 5αρες που βγήκαν μέσα Φλεβάρη και φοβάμαι να ακουμπήσω με αυτά που διαβάζω.( θα δω μετά σπίτι)

Βαλε ρε συ τους τελευταιους. Εγω βαζω καθε νεο που βγαινει μονο με εναν ειχα αναφερει οτι μια φορα μετα απο sleep ειχα για 10 δευτερα μαυρη οθονη με γυρισε εργοστασιακες ρυθμισεις το control panel απο εκει και περα τιποτα αλλο. Βαλε τους τελευταιους κανονικα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω και εγώ τι είδα με τους .83 στην 4090.(*Στην 5090 δουλεύουν άψογα)

Τους πέρασα κανονικά ,βάζω Spiderman 2 κομπλέ ούτε bsod όπως με τους προηγούμενους,λέω όλα καλά έστρωσαν.Παιζω καμιά ώρα χωρίς κανένα θέμα και κάποια στιγμή βαρέθηκα και έκλεισα pc.

Την επόμενη μέρα λέω για κάτσε να συνεχίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ξεκινάει και μόλις πάει να μπει στο μενού του spiderman τρώει bsod. Λέω θα ξαναπροσπαθήσω χωρίς fg on και από εκείνη την ώρα δουλεύει μια χαρά. Με το fg υπάρχει θεμα στον συγκεκριμένο τίτλο η ο συνδιασμός fg,οδηγών και game.

Με τους 566.36 δεν είχα κανένα θέμα σε κανένα παιχνίδι.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Με τους τελευταιου ειμαι ρε ,δεν  εχω δει καποιο προβλημα ως τωρα αν και δεν εχω να κατσει να παιξω ωρες 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, azazil1190 said:

Να πω και εγώ τι είδα με τους .83 στην 4090.(*Στην 5090 δουλεύουν άψογα)

Τους πέρασα κανονικά ,βάζω Spiderman 2 κομπλέ ούτε bsod όπως με τους προηγούμενους,λέω όλα καλά έστρωσαν.Παιζω καμιά ώρα χωρίς κανένα θέμα και κάποια στιγμή βαρέθηκα και έκλεισα pc.

Την επόμενη μέρα λέω για κάτσε να συνεχίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ξεκινάει και μόλις πάει να μπει στο μενού του spiderman τρώει bsod. Λέω θα ξαναπροσπαθήσω χωρίς fg on και από εκείνη την ώρα δουλεύει μια χαρά. Με το fg υπάρχει θεμα στον συγκεκριμένο τίτλο η ο συνδιασμός fg,οδηγών και game.

Με τους 566.36 δεν είχα κανένα θέμα σε κανένα παιχνίδι.

στο Spiderman2 και εγώ κρασάρω (όχι BSOD, αλλά το nvlddmkm.sys), συνέχεια, ότι σέττινγκς και να βάλω στην 4080 - ακόμα και low! Άϊ σιχτίρια! Καλά να πάθω με τους 572.xx..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, seithan είπε

στο Spiderman2 και εγώ κρασάρω (όχι BSOD, αλλά το nvlddmkm.sys), συνέχεια, ότι σέττινγκς και να βάλω στην 4080 - ακόμα και low! Άϊ σιχτίρια! Καλά να πάθω με τους 572.xx..

Μια χαρά λαμπρά και εσύ😆 

Χωρίς fg on είναι οκ πάντως.

Με τους 566.36 όπως και να το βάλω δουλεύει μια χαρά.

• Like 2
Δημοσ.
36 minutes ago, azazil1190 said:

Μια χαρά λαμπρά και εσύ😆 

Σου λέω όλα low + oc off. Αλλά βαρέθηκα να βγάλω - βάλω.

Δημοσ.
53 minutes ago, azazil1190 said:

Μια χαρά λαμπρά και εσύ😆 

Η φαση ειναι οτι τσαντιστηκα με τους drivers της AMD - θυμασαι το χαλι τον Αυγουστο / Σεπτεμβριο - και λεω παω 4080, ε και τωρα εχουμε απο δω θεματακια...

Μαλλον φταιω εγω ρε σεις, χρυσο ακουμπαω, σκ@τ@ γινεται 😅

Του χρονου θα παρω Intel...👻

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Η φαση ειναι οτι τσαντιστηκα με τους drivers της AMD - θυμασαι το χαλι τον Αυγουστο / Σεπτεμβριο - και λεω παω 4080, ε και τωρα εχουμε απο δω θεματακια...

Μαλλον φταιω εγω ρε σεις, χρυσο ακουμπαω, σκ@τ@ γινεται 😅

Του χρονου θα παρω Intel...👻

Οποτε βγαινει νεος driver τον κατεβαζω και τον περναω απο πανω μεσω του App.
Σε κανεναν δεν ειχα προβλημα και παιζω τουλαχιστον 6-12 ωρες τη μερα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οποτε βγαινει νεος driver τον κατεβαζω και τον περναω απο πανω μεσω του App.
Σε κανεναν δεν ειχα προβλημα και παιζω τουλαχιστον 6-12 ωρες τη μερα.

Στο spiderman 2 έχουν θέματα όλοι οι οδηγοί μετά τους 566.36 .

Δοκίμασα και με όλο το σύστημα στοκ και ξανά τα ίδια.Μονο σε αυτό το παιχνίδι έχουν τέτοια συμπεριφορά.

Με το που βάλω τους .36 δεν κάνει κιχ.απλα άφησα τους τελευταίους γιατί βαρέθηκα να περάσω με ddu κτλ. Έτσι και αλλιώς παίζω στο δικό μου σύστημα  το συγκεκριμένο παιχνίδι.Το έβαλα στου μικρού ώστε να δοκιμάσω συμπεριφορά των νέων.

Σε cod k Fortnite που παίζει ο μικρός δεν έχουν κανένα θέμα . Μάλλον θέλει και αυτό το σύστημα μια 5090 για να νιώσει καλά.😆

https://wccftech.com/nvidia-gpu-driver-572-xx-is-reportedly-causing-serious-problems-for-rtx-40/

• Haha 1
Δημοσ.

Και εγώ που παίζω witcher 3 αυτόν τον καιρό ξεκίνησα να έχω θέματα με τους τελευταίους drivers. Κόλλαγε το παιχνίδι και με πέταγε αρχική οθόνη. Γύρισα 566 όπως είπαν κάποια παιδιά εδώ και δεν έχω προβλήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Στο spiderman 2 έχουν θέματα όλοι οι οδηγοί μετά τους 566.36 .

Δοκίμασα και με όλο το σύστημα στοκ και ξανά τα ίδια.Μονο σε αυτό το παιχνίδι έχουν τέτοια συμπεριφορά.

Με το που βάλω τους .36 δεν κάνει κιχ.απλα άφησα τους τελευταίους γιατί βαρέθηκα να περάσω με ddu κτλ. Έτσι και αλλιώς παίζω στο δικό μου σύστημα  το συγκεκριμένο παιχνίδι.Το έβαλα στου μικρού ώστε να δοκιμάσω συμπεριφορά των νέων.

Σε cod k Fortnite που παίζει ο μικρός δεν έχουν κανένα θέμα . Μάλλον θέλει και αυτό το σύστημα μια 5090 για να νιώσει καλά.😆

https://wccftech.com/nvidia-gpu-driver-572-xx-is-reportedly-causing-serious-problems-for-rtx-40/

Μήπως το έχεις overclocking την κάρτα? Μπορεί σε εκατό παιχνίδια να μην κάνει κιχ με το overclocking και να σου βγάλει πρόβλημα στα πέντε επόμενα παιχνίδια👍

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...