Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spi79 είπε

Σφαγή γίνεται με τους drivers γενικά

Είναι και κάτι κακομοίρηδες με Ampere που έβαλαν τους νέους drivers (αυτούς εννοώ από RTX 5000 και μετά, ανεξαρτήτως έκδοσης) και έχουν καμιά 500αριά προβλήματα. 🤣

Που πας ρε Καραμήτρο...

Προσωπικά, έχω μείνει με τους απροβλημάτιστους 566.36 από Δεκ 2024 και άφησα τα πειραματόζωα να ασχολούνται με τα καραγκιοζιλίκια της NV. Και ας μου λείψει το DLSS 4 για λίγο. Θα κάνω υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Τα νέα Windows με τους νεότερους drivers έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις παλαιότερες κάρτες. Νόμιζα για λίγο καιρό ότι είχε πρόβλημα το PC μου με 2070s μέχρι που διάβαζα από όλους εδώ για black screens, etc. Ποιος ξέρει που οφείλεται το πρόβλημα... πάντως δε ξέρει η Nvidia.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Προσωπικά, έχω μείνει με τους απροβλημάτιστους 566.36 από Δεκ 2024 και άφησα τα πειραματόζωα να ασχολούνται με τα καραγκιοζιλίκια της NV. Και ας μου λείψει το DLSS 4 για λίγο. Θα κάνω υπομονή

Και εγώ αυτούς είχα μέχρι που παίξανε προχθές σωστά οι 572.70.Με dlss swapper πάντως έχεις τα πάντα και dlss4 και τα καινούρια FG,RR.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aki είπε

Τα νέα Windows με τους νεότερους drivers έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις παλαιότερες κάρτες. Νόμιζα για λίγο καιρό ότι είχε πρόβλημα το PC μου με 2070s μέχρι που διάβαζα από όλους εδώ για black screens, etc. Ποιος ξέρει που οφείλεται το πρόβλημα... πάντως δε ξέρει η Nvidia.

Παιζει να φταιει και η 24Η2 σιγουρα παντως το μεγαλο θεμα το εχουν οι 5000 σειρα απο 4000 πολυ λιγοτερο. Κυριως σε stand by εμφανιζονται δεν ξυπναει σωστα ο driver. Σε gaming ειναι rock solid οπως και να εχει και που θα παει ας στρωθουν εκει να βρουν τι συμβαινει αυτες οι 5000 πολυ στραβα μπηκαν 2 μηνες στο τρεξιμο. 

Μόλις τώρα, spi79 είπε

Και εγώ αυτούς είχα μέχρι που παίξανε προχθές σωστά οι 572.70.Με dlss swapper πάντως έχεις τα πάντα και dlss4 και τα καινούρια FG,RR.

Μετραει ασχημα το dlss 4+το νεο FG που δινει μεχρι 20% boost και το dlss swapper κανει τρομερη δουλεια με ενα κλικ τα εχεις ολα σε οποιο παιχνιδι υποστηριζει dlss. 

• Like 1
Δημοσ.
On 07/03/2025 at 11:32, spi79 said:

Καλημέρα σε όλους.Συμφωνώ ότι πρέπει να είμαστε πιο χαλαροί και κόσμιοι,ισχύει ότι ξεφύγαμε!!Μεγάλα παιδιά είμαστε,τελείωσε το θέμα.Απλά το ότι δε γράφω,δε σημαίνει ότι δε παρακολουθώ,το τι γίνεται στα forums.Με insomnia,thelab,outofspecs, έχω μεγαλώσει διαβάζοντας🙂. Ήμουνα νιος και γέρασα,που λένε😜

Σιγά τα ωά ρε παίδες! Τι γράψαμε; Κοσμιώτατοι ήμασταν. Εχετε δεί τι γράφουν σε άλλα φόρουμς;

Εκτος άν μπήκε η "ελίτ", η task force δλδς 😄 και έγραψε τπτ που εγώ δεν πρόλαβα να το δώ, γιατί βγήκα  

Αντε! Ξαναβγαίνω! Ραντεβού τον επόμενο μήνα που πάλι η 4060 θα είναι Νο1! 🙂(και να "ξαναπλακωθούμε". Χα χα!)

Οσο γιά τους drivers που λέτε, εγώ δεν είδα τπτ με τους 572.42

Αν και δεν τρέχω και τπτ αυτόν τον καιρό. Κάτι World of Tanks αραιά και κάτι τεστάκια σε RDR2 και Odyssey 

Ισως να παίζει ρόλο ότι έχω ακόμα τα win 10. Στα 11 τα έκανε; 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Παιζει να φταιει και η 24Η2 σιγουρα παντως το μεγαλο θεμα το εχουν οι 5000 σειρα απο 4000 πολυ λιγοτερο. Κυριως σε stand by εμφανιζονται δεν ξυπναει σωστα ο driver. Σε gaming ειναι rock solid οπως και να εχει και που θα παει ας στρωθουν εκει να βρουν τι συμβαινει αυτες οι 5000 πολυ στραβα μπηκαν 2 μηνες στο τρεξιμο. 

Μετραει ασχημα το dlss 4+το νεο FG που δινει μεχρι 20% boost και το dlss swapper κανει τρομερη δουλεια με ενα κλικ τα εχεις ολα σε οποιο παιχνιδι υποστηριζει dlss. 

Η 24h2 πως να φταιει?  Μια χαρα επαιζε με παλιοτερους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μετραει ασχημα το dlss 4+το νεο FG που δινει μεχρι 20% boost και το dlss swapper κανει τρομερη δουλεια με ενα κλικ τα εχεις ολα σε οποιο παιχνιδι υποστηριζει dlss

Έτσι.Και εγώ βάζω παντού dlss4 και μετά αρχίζω τα μαγειρέματα με διάφορες εκδόσεις FG,όποια μου κάνει οπτικά

3 λεπτά πριν, Coscas είπε

Στα 11 τα έκανε

Ναι, ότι μ@λ@κιά γινόταν, σε 11 23Η2

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοιτα την αρχη την καναμε. Δεν τον ταϊσα οταν ειχε 1600 η 4080 εκει εμειναν στο ραφι ουτε ταϊσα την amd με την 7900xtx. Ουτε θα τον ταϊσω τωρα δινοντας 200 300 400 για να παω σε 5080 και να παρω ενα μιζερο 8%. Απλα downgrade δεν κανεις ποτε ουτε θα ηταν μαγκια να πουλησω 4080s και να παρω 9070xt ακομα και να κρατησω τσεπη 200 ευρω γιατι ειναι downgrade σαν συνολο. Αν με εβγαζε η amd 9080xt στο 1000αρικο και ηταν ενα 20% πανω απο 4080s και ειχα ιδιο PT/RT εκει ναι θα τα εσκαγα ευχαριστως. Οποιος εχει 4070 ακομα και 4070ti αξιζει να παει σε 9070xt θα παρει απο 50-60% αν εχει 4070 μεχρι 30% αν εχει 4070ti σε raster. Δεν υπαρχει κατεστημενο ουτε η amd ειναι η αγια που νοιαζετε για μας το ειδαμε απο τα cpu που ενω η intel ηταν ο καρχαριας εγινε το αρνακι ριχνοντας τιμες ενω η amd βαραει αλυπητα 500αρια και 600αρια στα top οτι εκανε η intel ολα τα χρονια δηλαδη. Αυτος που δινει 1600 για 5080 και 1300 για 5070ti αυτος στηριζει το κατεστημενο η ακομα και καποιος που θα δωσει 1000αρικο για 9070xt και αυτη κακη κινηση. 

Αρα απο τη μια θες η AMD να του πάρει τα σώβρακα αλλά απο την άλλη θες να παραμείνεις με την πράσινη κάρτα γιατί είναι καλύτερη σε όλα και να βγάλουν άλλοι το φίδι απ την τρύπα για εσένα (για να πάρεις πιο φθηνά 5080!;!)… επαναστάτης του πληκτρολογίου με λίγα λόγια και εκ του ασφαλούς 😋

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Έφαγα ήττα περιμένοντας τις 5000, άφησα 4080 super και 4070 ti Super και τελικά είναι τόσο προβληματικές που συγκρίνονται με τις FX series του 2004. Τότε όχι μόνο δεν καινοτόμησαν αλλά αφαίρεσαν χαρακτηριστικά και για παραλληλισμό στα data center ετοιμάζουν έκδοση Blackwell Ultra (όπως το FX-Ultra refresh του 2004).

Όμως το χειρότερο είναι η ανθεκτικότητα που θυμίζει τις Fermi. Είχα 470 και 480 που κάηκαν στα 3 χρόνια.

Επεξ/σία από aki
  • Like 2
Δημοσ.

Σε 34 ημέρες έχει κυκλοφορήσει 5 εκδόσεις WHQL gaming drivers, δεν θυμάμαι ξανά τέτοια πανωλεθρία στο Μιλάνο με Nvidia Drivers. Δεν έχω περάσει κανέναν και εγώ έχω μείνει με 566.36.

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Αρα απο τη μια θες η AMD να του πάρει τα σώβρακα αλλά απο την άλλη θες να παραμείνεις με την πράσινη κάρτα γιατί είναι καλύτερη σε όλα και να βγάλουν άλλοι το φίδι απ την τρύπα για εσένα (για να πάρεις πιο φθηνά 5080!;!)… επαναστάτης του πληκτρολογίου με λίγα λόγια και εκ του ασφαλούς 😋

Να της παρει τα σωβρακα στην κατηγορια που ειναι η 9070xt αυτη τη στιγμη προφανως δεν ηθελε να κοντραρει τις μεγαλυτερες ας εδινε 9080xt να καναμε και εμεις τη μεταβαση αλλα downgrade δεν κανεις κανεις δεν θα το εκανε αυτο. Δεν θα υπαρξει κανενας που θα κανει downgrade η εστω sidegrade στα ιδια λεφτα. Δεν εχει και νοημα δηλαδη. Απλα η amd θελησε να παιξει σε αυτο το μηκος επιδοσεων ενω θα μπορουσε ανετα να παει και παραπανω να κοντραρει 5080 και 4090 για να εχουμε και εμεις επιλογες. 

Δημοσ.

Πάντως όταν ανοίγω ένα παιχνίδι μέσα από το Nvidia app, προσπαθεί να μου το ανοίξει ΜΕΣΩ του steam. Όλα τα παιχνίδια είναι εκτός steam και έτσι δε τρέχουν μέσω Nvidia (γκουχ γκουχ). Καμία ιδέα πως να το φτιάξω αυτό?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

το γ@... και ψοφησε ,ελεος

Mλκ μου δλδ αυτο συζητουσα το μεσημερι, σε δυο εβδομαδες εχει δωσει 2 WHQL και 2 hotfix rofl

1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Σε 34 ημέρες έχει κυκλοφορήσει 5 εκδόσεις WHQL gaming drivers, δεν θυμάμαι ξανά τέτοια πανωλεθρία στο Μιλάνο με Nvidia Drivers. Δεν έχω περάσει κανέναν και εγώ έχω μείνει με 566.36.

Κατι παρομοιο εγραφα τωρα λολ

• Like 2
Δημοσ.

Τουλάχιστον εμείς με 4000 σειρά,βολευόμαστε με παλιούς οδηγούς.Αυτοί πού περιμένουν τόσο καιρό τις 5αρες και όταν τις παίρνουν σκάνε μαύρες οθόνες....🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...