Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, spi79 said:

χαχαχαχα,που τον βρήκατε αυτόν τον θεούλη???

Πες ρε μεγάλε τι κατάλαβες! Χα χα!

38 minutes ago, spi79 said:

Τι λέει ο ποιητής εδώ,ο οποίος κατηγορεί και άλλους εδώ μέσα για ''ακαταλαβίστικη γλώσσα'' ....

Κάνεις και edit και δεν σε προλαβαίνω...χα χα!

Ούτε αυτό το κατάλαβες; Αντε να το εξηγήσω άν και θα κατηγορηθώ ότι έχω πολύ χρόνο...

Αυτοί που παίρνουν τις gpu με 1500-3500e, το παίζουν ελίτ εδώ μέσα. Και νομίζουν ότι εμείς οι υπόλοιποι, δεν έχουμε λεφτά να τις πάρουμε

Και η πλειοψηφία , είναι αυτοί που αγόρασαν την 4060 και ανάλογες budget κάρτες. Οκ; Κατανοητό;

Επεξ/σία από Coscas
  • Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2011

• BlurayMoviesGreece

1830

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, spi79 είπε

Αυτό σημαίνει είτε πριν χρόνια, είτε και πρίν πολλά χρόνια

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/riva-tnt2-ultra.c1302

Κάτι τέτοιο εννοείς μάλλον??

Release Date
Mar 15th, 1999
Generation
TNT2
Predecessor
Riva
Successor
GeForce 256
Production
End-of-life
Launch Price
299 USD
Bus Interface
AGP 4x
17 λεπτά πριν, Coscas είπε

Αυτοί που παίρνουν τις gpu με 1500-3500e, το παίζουν ελίτ εδώ μέσα. Και νομίζουν ότι εμείς οι υπόλοιποι, δεν έχουμε λεφτά να τις πάρουμε

Άρα,πάρε και εσύ μια 4090(αφού έχεις χρήμα),πόσταρέ την και θα λυθεί η παρεξήγηση...

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
2 minutes ago, spi79 said:

https://www.techpowerup.com/gpu-specs/riva-tnt2-ultra.c1302

Κάτι τέτοιο εννοείς μάλλον??

Release Date
Mar 15th, 1999
Generation
TNT2
Predecessor
Riva
Successor
GeForce 256
Production
End-of-life
Launch Price
299 USD
Bus Interface
AGP 4x

Καλό! Καλή προσπάθεια. Είχα τέτοια κάρτα back to 90's

Μίλαγα όμως γιά 4850 και αργότερα 1050 Τi

Οθόνη είχα μιά 1680x1050 Ok; Κατανοητό;

9 minutes ago, spi79 said:

Άρα,πάρε και εσύ μια 4090(αφού έχεις χρήμα),πόσταρέ την και θα λυθεί η παρεξήγηση...

Α χα χα! Αρα, δίκιο είχα. Only money matters... Εγραψα όμως ότι κάποιοι δεν αξιολογούμε να δώσουμε money γιά gpu

Και ποιά παρεξήγηση; Δεν υπάρχει καμμιά παρεξήγηση

Δημοσ.
17 hours ago, DEADLAZARUS said:

olympian settings

🤣 έπος φράση 

Κατοχυρώνεται στον DeadLazarus στο πάνθεον του insomnia slanging μαζί με το γνωστό ' πανωλεθρία στο Μιλάνο '

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coscas είπε

Οθόνη είχα μιά 1680x1050 Ok

Ακόμα έχω τέτοια οθόνη φυλαγμένη ..Απλά θέλω να σου δείξω,να λες τη γνώμη σου,αλλά μη προσβάλλεις άλλα άτομα,τα οποία ούτε ξέρεις,ούτε καν παρακολουθείς,πόσο έχουν βοηθήσει άλλους..

Δημοσ.
1 minute ago, spi79 said:

Ακόμα έχω τέτοια οθόνη φυλαγμένη ..Απλά θέλω να σου δείξω,να λες τη γνώμη σου,αλλά μη προσβάλλεις άλλα άτομα,τα οποία ούτε ξέρεις,ούτε καν παρακολουθείς,πόσο έχουν βοηθήσει άλλους..

Οταν μπαίνουν και βάζουν κοροϊδευτικά γελάκια και ειρωνεύονται (ούτε εσύ ξέρεις τι έχει προηγηθεί χρονια πρίν εδώ μέσα , καθως είσαι νέος στο φόρουμ), εγώ προσβάλλω; Και με ποιόν τρόπο δλδ προσβάλλω; Δεν είδα να μου σβηστεί κανένα ποστ (άν και αυτα τώρα που γράφουμε λογικά θα σβηστούν)

Ξέρω πολύ καλά ποιοί βοηθάνε. Και αυτά τα άτομα, δεν ειρωνεύονται όσους θέλουν να πάρουν ή έχουν 4060. Την οποία προτείνουν κιόλας

Κι' εγώ βοηθαω 

Η "ελίτ", μπαίνεις να ζητήσεις γνώμη γιά gpu μέχρι 300e και σε πάνε σε 500άρια και 600άρια

Το θέμα είναι το vfm

Πάω τώρα γιατί αύριο δουλεύω και θα κατηγορηθώ ότι έχω χρόνο να απαντάω (το ακούσαμε κι΄αυτό)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Coscas είπε

Αφού είχες γράψει

20 λεπτά πριν, spi79 είπε

Ο νοών νοείτω..

2 λεπτά πριν, Coscas είπε

Οταν μπαίνουν και βάζουν κοροϊδευτικά γελάκια και ειρωνεύονται (ούτε εσύ ξέρεις τι έχει προηγηθεί χρονια πρίν εδώ μέσα , καθως είσαι νέος στο φόρουμ)

Το ότι δε γράφω,δε σημαίνει ότι είμαι νέος στο forum.Καλό βράδυ να έχεις😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...