Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 minutes ago, akoinonitos said:

Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων των καρτων ειναι απο ετοιμα συστηματα , 3060 παλια  και  4060 μετα  ειναι η καρτα  που επιλεγουν τα περισσοτερα κατατστημα να βαλουν στα pre build που πουλανε σε ποιο mainstream συστηματα + τα internet καφε. 

Δεν σημαινει οτι ειναι μια καλη καρτα. 

Για το steam μιλάμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, akoinonitos said:

και εγω για το steam μιλαω

43 minutes ago, akoinonitos said:

απο ετοιμα συστηματα , 

να βαλουν στα pre build που πουλανε σε ποιο mainstream συστηματα 

τα internet καφε. 

Θα με τρελάνεις ρε φίλος; Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε (άσε που γράφεις και σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνω: "τα περισσοτερα κατατστημα", "σε ποιο mainstream") 

Τι σχέση έχουν τα prebuild και τα ιντερνετ καφε με το steam;

Ο,τι νά' ναι...

Επεξ/σία από Coscas
  • Haha 2
Δημοσ.
2 hours ago, Coscas said:

Θα με τρελάνεις ρε φίλος; Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε (άσε που γράφεις και σε γλώσσα που δεν καταλαβαίνω: "τα περισσοτερα κατατστημα", "σε ποιο mainstream") 

Τι σχέση έχουν τα prebuild και τα ιντερνετ καφε με το steam;

Ο,τι νάναι...

Συγνωμη για την γλωσσα εχω δυσλεξια ,εχεις δικιο μαλλον εγω καταλαβα λαθος. Συγνωμη και παλι. 

• Haha 11
Δημοσ.
9 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Συγνωμη για την γλωσσα εχω δυσλεξια ,εχεις δικιο μαλλον εγω καταλαβα λαθος. Συγνωμη και παλι. 

4060 και τα μυαλά στο μπλέντερ. Η καλύτερη κάρτα όλων των εποχών, πρώτη στο steam, πρώτη στα supermarket, παίζει τα πάντα όλα@olympian settings@666hz. Τέλος. Τέλος είπα. Είμαι τρελός και λέω ό,τι θέλω.

• Haha 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε μαθητής μου της έκτης δημοτικού κυριολεκτικά προχθές να μου δείξει το pre-build που πήρε και πετούσε από την χαρά του που είχε 4060 8GB μέσα, "κύριε έχω σαραντάρα κάρτα γραφικών". 

Σαν εκπαιδευτικός δεν είναι δουλειά μου να κόβω την χαρά των παιδιών, τον έκανα high five, τον συμβούλεψα RT off και το έληξα εκεί, τι α κανς. 😬

Επεξ/σία από iazriel
  • Haha 29
Δημοσ.
3 hours ago, iazriel said:

Ήρθε κυριολεκτικά μαθητής μου της έκτης δημοτικού προχθές να μου δείξει το pre-build που πήρε και πετούσε από την χαρά του που είχε 4060 8GB μέσα, "κύριε έχω σαρανταρα κάρτα γραφικών". 

Σαν εκπαιδευτικός δεν είναι δουλειά μου να κόβω την χαρά των παιδιών, τον έκανα high five, τον συμβούλεψα RT off και το έληξα εκεί, τι α κανς. 😬

Σαν μεγαλύτερος επίσης πρέπει να του διδάξεις την σκοτεινή πλευρά του O/C!

• Haha 1
Δημοσ.

Ετρεξα χθές ένα 3d mark port royal με DLSS4 με την 4090 και πραγματικά ήταν εντυπωσιακό τόσο από fps όπου ήταν στα 200+ ενώ χωρις στα 60 και η ποιότητα wow δεν κατάλαβα τίποτα σε διαφορά σε σχέση με native

1 λεπτό πριν, seithan είπε

Σε παιδάκι δημοτικού πώς ακριβώς "Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια σοβαρή εταιρία όπου ονομαζόταν ATI και έβγαζε την 9800ΧΤΧ, μετά παντρεύτηκε ένα πριγκιπόπουλο όπου το έλεγαν amd και την κατάντησε 50άρα με 200 κιλά και μούρη σαν ελβετικό τυρι, και οι gamers έμειναν με το μαγιόξυλο στο χέρι"

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, seithan είπε

Αυτά τα αφήνω στον @BabisTs και τον @azazil1190, σεμνά και ταπεινά που έλεγε και μια ψυχή κάποτε...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!!Δοκίμασα τους 572.70, και μαγικά,ότι προβλήματα είχα από 566.36 και μετέπειτα εξαφανιστήκανε.Δοκίμασα stalker,dragon age,cyberpunk,horizon ,όλα τρέχουν κομπλέ.Ελπίζω να λειτουργούν σωστά για όλους..Αφήνω και ένα cyberpunk για δείγμα..

Screenshot 2025-03-06 154058.jpg

Επεξ/σία από spi79
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 hours ago, iazriel said:

Ήρθε μαθητής μου της έκτης δημοτικού κυριολεκτικά προχθές να μου δείξει το pre-build που πήρε και πετούσε από την χαρά του που είχε 4060 8GB μέσα, "κύριε έχω σαραντάρα κάρτα γραφικών". 

Ενώ αν σου έλεγε οτι ο μπαμπάς του πήρε 6600, θα ήταν οκ υποθέτω...

Αν και κόβω ότι ο μπαμπάς, σκέφτηκε την ΔΕΗ (μιάς και την πληρώνει ο ίδιος και όχι κάποιος άλλος) και του πήρε την 4060...😄

Κανείς δεν λέει ότι είναι η καλύτερη κάρτα που παραμιλάνε μερικοί. Είναι η δημοφιλέστερη. Αλλο το' να , αλλο τ' άλλο 

Και αυτό το κέρδισε με το χαμηλό tdp, το εύρος τιμής στα 300e (έφτασε και 250 με 270e) και τα dlss4 και fg

Γιατί να του κόψεις τη χαρα; Ποιο νέο game δεν το τρέχει; Και ποιό κορυφαίο αριστούργημα του παρελθόντος (Rdr2, Odyssey, Ghost of Tsushima και άλλα δεκάδες καλύτερα games από τα "καινούργια"), δεν το τρέχει ακόμα και στα 2k;

Και η πραγματικότητα (και η πλειοψηφία), είναι εκει έξω. Οχι εδώ σε άτομα που δίνουν 1500-3500e γιά gpu. 

Και το πιό άσχημο είναι που νομίζουν ότι κάποιοι δεν έχουν τα λεφτά να τις πάρουν και το παίζουν "ελιτ"

Μήπως κάποιοι, δεν αξιολογούν να δώσουν πάνω από κάποιο ποσό γιά κάρτα; Μήπως λέω...

Πριν από τον κορονοϊό, το σκαλπινγκ και το mining, εγώ πχ δεν έδινα πάνω από 140-180e γιά καρτα

Είδα όμως ότι τεχνηέντως ανέβασαν την budget τιμή, δεν την κατέβασαν αφού πέρασε η "κρίση" τιμών και έδωσα τα 280 γιά 4060

Τώρα, να δώσω 500 και 600...θα το θεωρούσα μεγαλύτερη νίκη τους. Αν και κανονικά θα επρεπε να τους μποϋκοτάρουμε 

Τέσπα...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Coscas είπε

Ενώ αν σου έλεγε οτι ο μπαμπάς του πήρε 6600, θα ήταν οκ υποθέτω...

Αν και κόβω ότι ο μπαμπάς, σκέφτηκε την ΔΕΗ (μιάς και την πληρώνει ο ίδιος και όχι κάποιος άλλος) και του πήρε την 4060...😄

Κανείς δεν λέει ότι είναι η καλύτερη κάρτα που παραμιλάνε μερικοί. Είναι η δημοφιλέστερη. Αλλο το' να , αλλο τ' άλλο 

Και αυτό το κέρδισε με το χαμηλό tdp, το εύρος τιμής στα 300e (έφτασε και 250 με 270e) και τα dlss4 και fg

Γιατί να του κόψεις τη χαρα; Ποιο νέο game δεν το τρέχει; Και ποιό κορυφαίο αριστούργημα του παρελθόντος (Rdr2, Odyssey, Ghost of Tsushima και άλλα δεκάδες καλύτερα games από τα "καινούργια"), δεν το τρέχει ακόμα και στα 2k;

Και η πραγματικότητα (και η πλειοψηφία), είναι εκει έξω. Οχι εδώ σε άτομα που δίνουν 1500-3500e γιά gpu. 

Και το πιό άσχημο είναι που νομίζουν ότι κάποιοι δεν έχουν τα λεφτά να τις πάρουν και το παίζουν "ελιτ"

Μήπως κάποιοι, δεν αξιολογούν να δώσουν πάνω από κάποιο ποσό γιά κάρτα; Μήπως λέω...

Πριν από τον κορονοϊό, το σκαλπινγκ και το mining, εγώ πχ δεν έδινα πάνω από 140-180e γιά καρτα

Είδα όμως ότι τεχνηέντως ανέβασαν την budget τιμή, δεν την κατέβασαν αφού πέρασε η "κρίση" τιμών και έδωσα τα 280 γιά 4060

Τώρα, να δώσω 500 και 600...θα το θεωρούσα μεγαλύτερη νίκη τους. Αν και κανονικά θα επρεπε να τους μποϋκοτάρουμε 

Τέσπα...

Μεγάλε τον ελεύθερο σου χρόνο να είχα να γράφω τέτοια κατεβατά και τι άλλο... 😂

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Coscas είπε

720p παίζεις?Αν ναι όλα οκ..

5 ώρες πριν, Coscas είπε

Τι λέει ο ποιητής εδώ,ο οποίος κατηγορεί και άλλους εδώ μέσα για ''ακαταλαβίστικη γλώσσα'' ....

• Haha 2
Δημοσ.
40 minutes ago, iazriel said:

Μεγάλε τον ελεύθερο σου χρόνο να είχα να γράφω τέτοια κατεβατά και τι άλλο... 😂

Γιά ένα πόστ; Πόσο χρόνο λες να μου έφαγε; Ενα πόστ ολη μέρα είχα. Οχι τις δεκάδες που έχουν άλλοι. Και δες και τις ώρες. Εργάζομαι αγαπητέ. Αλλα μάλλον δε σε συνέφερε η απάντησή μου και "περί άλλων τυρβαζεις". Κάτι έπρεπε να βρείς να πείς. Ο,τι μπορεί ο καθένας...

18 minutes ago, spi79 said:

720p παίζεις?Αν ναι όλα οκ..

Αλλος από δώ....Πού βρίσκονται ρε όλοι αυτοί; Απίστευτοι είστε! Τι 720p ρε μεγάλε; Γιά εποχές πριν κορονοϊό έγραψα. Αυτό σημαίνει είτε πριν χρόνια, είτε και πρίν πολλά χρόνια. Εσύ τι κατάλαβες; Χα χα! Γιά τώρα; Α χα χα!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Coscas είπε

Γιά εποχές πριν κορονοϊό έγραψα. Αυτό σημαίνει είτε πριν χρόνια, είτε και πρίν πολλά χρόνια

χαχαχαχα,που τον βρήκατε αυτόν τον θεούλη???

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...