Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Λογικά μεθαύριο θα βγει κι άλλος για την 5070.

όπως το πάνε μέχρι να βρουν τι φταίει κάθε 2 μέρες θα βγάζουν driver's .

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, ICE-T said:

όπως το πάνε μέχρι να βρουν τι φταίει κάθε 2 μέρες θα βγάζουν driver's .

εεε...εχουνε χρονο ,αφου οι καρτες δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα🤣

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Aris-leme είπε

Aνάθεμα κι αν ξέρουν τί μετράνε εκεί. Μιλάμε για 85% αύξηση...πούλησε, δηλαδή, από Ιανουάριο μέχρι Φεβρουάριο σχεδόν ότι είχε πουλήσει τόσο καιρό, από τότε που βγήκε.

Εγώ ακόμα με 6700ΧΤ είμαι για το steam, να σημειωθεί...κοντά 6 μήνες από τότς που πήρα την 7900ΧΤ.

Δε βαριέσαι, όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dsi44 είπε

εεε...εχουνε χρονο ,αφου οι καρτες δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα🤣

Επηρεάζουν και τίς 4000 σειρά αυτές οι παπαριές με τα black screen και game crashes, αυτό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Coscas είπε

Και να σκεφτείς ότι εμένα δεν μου έχουν ακόμα ζητήσει να την δηλώσω...

Πρέπει πάντως να είναι η 1η φορά στα χρονικά, που μιά τόσο "μισητή" κάρτα, είναι ταυτόχρονα... η δημοφιλέστερη 

Δεν θα το έλεγα , η πιο μισητή είναι με διαφορά η RTX 3050 😜

Δημοσ.
19 hours ago, aetos1988 said:

Δεν θα το έλεγα , η πιο μισητή είναι με διαφορά η RTX 3050 😜

Γιά σένα που είσαι νορμάλ άτομο. Δες τις ειρωνείες από άλλους εδώ μέσα και θα καταλάβεις. Αθεράπευτοι

21 hours ago, Πέτρος said:

Aνάθεμα κι αν ξέρουν τί μετράνε εκεί. Μιλάμε για 85% αύξηση...πούλησε, δηλαδή, από Ιανουάριο μέχρι Φεβρουάριο σχεδόν ότι είχε πουλήσει τόσο καιρό, από τότε που βγήκε.

Εγώ ακόμα με 6700ΧΤ είμαι για το steam, να σημειωθεί...κοντά 6 μήνες από τότς που πήρα την 7900ΧΤ.

Δε βαριέσαι, όλα καλά.

Ε ναι...Ολες τις άλλες φορές με τις 1060, 3060 κλπ, μέτραγαν σωστά. Τώρα μετράνε λάθος. Οκ

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Coscas είπε

Γιά σένα που είσαι νορμάλ άτομο. Δες τις ειρωνείες από άλλους εδώ μέσα και θα καταλάβεις. Αθεράπευτοι

Ε ναι...Ολες τις άλλες φορές με τις 1060, 3060 κλπ, μέτραγαν σωστά. Τώρα μετράνε λάθος. Οκ

Έγραψα ποτέ ότι μέτραγαν σωστά?

Αν εσένα σου φαίνεται λογικό να διπλασιάσει σχεδόν τις πωλήσεις της σε ένα μήνα (μετρώντας από τότε που κυκλοφόρησε), ενώ έχει 2-3 μήνες που σταμάτησε να παράγεται, πάσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Πέτρος said:

Έγραψα ποτέ ότι μέτραγαν σωστά?

Αν εσένα σου φαίνεται λογικό να διπλασιάσει σχεδόν τις πωλήσεις της σε ένα μήνα (μετρώντας από τότε που κυκλοφόρησε), ενώ έχει 2-3 μήνες που σταμάτησε να παράγεται, πάσο.

Μήπως επειδή είχαν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν την παραγωγή των 4060, έφυγε όλο το στοκ; Λέω τώρα...

Επεξ/σία από Coscas
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Coscas είπε

Μήπως επειδή είχαν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν την παραγωγή των 4060, έφυγε όλο το στοκ; Λέω τώρα...

Ότι συγκινήθηκε ο κόσμος επειδή δεν θα μπορούσε να ξαναβρεί αυτά τα αριστουργήματα? Και είχε σε στοκ η κάρτα από Γενάρη μέχρι Φλεβάρη ότι είχε από τότε που βγήκε μέχρι το Γενάρη? Και έφυγε όλο αυτό?

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Πέτρος said:

Ότι συγκινήθηκε ο κόσμος επειδή δεν θα μπορούσε να ξαναβρεί αυτά τα αριστουργήματα? Και είχε σε στοκ η κάρτα από Γενάρη μέχρι Φλεβάρη ότι είχε από τότε που βγήκε μέχρι το Γενάρη? Και έφυγε όλο αυτό?

Ε τι να κάνουμε. Δεν σε ρώτησαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2025 στις 6:19 ΜΜ, Coscas είπε

Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων των καρτων ειναι απο ετοιμα συστηματα , 3060 παλια  και  4060 μετα  ειναι η καρτα  που επιλεγουν τα περισσοτερα καταστηματα να βαλουν στα pre build που πουλανε σε πιο mainstream συστηματα + τα internet καφε. 

Δεν σημαινει οτι ειναι μια καλη καρτα. 

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...