ICE-T Δημοσ. Δευτέρα στις 07:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:52 μμ Μόλις τώρα, Thresh είπε Λογικά μεθαύριο θα βγει κι άλλος για την 5070. όπως το πάνε μέχρι να βρουν τι φταίει κάθε 2 μέρες θα βγάζουν driver's . 1
dsi44 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:04 μμ 10 minutes ago, ICE-T said: όπως το πάνε μέχρι να βρουν τι φταίει κάθε 2 μέρες θα βγάζουν driver's . εεε...εχουνε χρονο ,αφου οι καρτες δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα🤣
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ 9 ώρες πριν, Aris-leme είπε https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-4060-becomes-the-most-popular-gpu-among-steam-players Aνάθεμα κι αν ξέρουν τί μετράνε εκεί. Μιλάμε για 85% αύξηση...πούλησε, δηλαδή, από Ιανουάριο μέχρι Φεβρουάριο σχεδόν ότι είχε πουλήσει τόσο καιρό, από τότε που βγήκε. Εγώ ακόμα με 6700ΧΤ είμαι για το steam, να σημειωθεί...κοντά 6 μήνες από τότς που πήρα την 7900ΧΤ. Δε βαριέσαι, όλα καλά. 1
ICE-T Δημοσ. Δευτέρα στις 09:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:06 μμ 1 ώρα πριν, dsi44 είπε εεε...εχουνε χρονο ,αφου οι καρτες δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα🤣 Επηρεάζουν και τίς 4000 σειρά αυτές οι παπαριές με τα black screen και game crashes, αυτό είναι το πρόβλημα.
aetos1988 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:17 μμ 2 ώρες πριν, Coscas είπε Και να σκεφτείς ότι εμένα δεν μου έχουν ακόμα ζητήσει να την δηλώσω... Πρέπει πάντως να είναι η 1η φορά στα χρονικά, που μιά τόσο "μισητή" κάρτα, είναι ταυτόχρονα... η δημοφιλέστερη Δεν θα το έλεγα , η πιο μισητή είναι με διαφορά η RTX 3050 😜
Coscas Δημοσ. χθες στις 05:48 μμ Δημοσ. χθες στις 05:48 μμ 19 hours ago, aetos1988 said: Δεν θα το έλεγα , η πιο μισητή είναι με διαφορά η RTX 3050 😜 Γιά σένα που είσαι νορμάλ άτομο. Δες τις ειρωνείες από άλλους εδώ μέσα και θα καταλάβεις. Αθεράπευτοι 21 hours ago, Πέτρος said: Aνάθεμα κι αν ξέρουν τί μετράνε εκεί. Μιλάμε για 85% αύξηση...πούλησε, δηλαδή, από Ιανουάριο μέχρι Φεβρουάριο σχεδόν ότι είχε πουλήσει τόσο καιρό, από τότε που βγήκε. Εγώ ακόμα με 6700ΧΤ είμαι για το steam, να σημειωθεί...κοντά 6 μήνες από τότς που πήρα την 7900ΧΤ. Δε βαριέσαι, όλα καλά. Ε ναι...Ολες τις άλλες φορές με τις 1060, 3060 κλπ, μέτραγαν σωστά. Τώρα μετράνε λάθος. Οκ
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 06:15 μμ Δημοσ. χθες στις 06:15 μμ 26 λεπτά πριν, Coscas είπε Γιά σένα που είσαι νορμάλ άτομο. Δες τις ειρωνείες από άλλους εδώ μέσα και θα καταλάβεις. Αθεράπευτοι Ε ναι...Ολες τις άλλες φορές με τις 1060, 3060 κλπ, μέτραγαν σωστά. Τώρα μετράνε λάθος. Οκ Έγραψα ποτέ ότι μέτραγαν σωστά? Αν εσένα σου φαίνεται λογικό να διπλασιάσει σχεδόν τις πωλήσεις της σε ένα μήνα (μετρώντας από τότε που κυκλοφόρησε), ενώ έχει 2-3 μήνες που σταμάτησε να παράγεται, πάσο.
Coscas Δημοσ. χθες στις 06:19 μμ Δημοσ. χθες στις 06:19 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Πέτρος said: Έγραψα ποτέ ότι μέτραγαν σωστά? Αν εσένα σου φαίνεται λογικό να διπλασιάσει σχεδόν τις πωλήσεις της σε ένα μήνα (μετρώντας από τότε που κυκλοφόρησε), ενώ έχει 2-3 μήνες που σταμάτησε να παράγεται, πάσο. Μήπως επειδή είχαν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν την παραγωγή των 4060, έφυγε όλο το στοκ; Λέω τώρα... Επεξ/σία χθες στις 06:20 μμ από Coscas 1
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 06:30 μμ Δημοσ. χθες στις 06:30 μμ 9 λεπτά πριν, Coscas είπε Μήπως επειδή είχαν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν την παραγωγή των 4060, έφυγε όλο το στοκ; Λέω τώρα... Ότι συγκινήθηκε ο κόσμος επειδή δεν θα μπορούσε να ξαναβρεί αυτά τα αριστουργήματα? Και είχε σε στοκ η κάρτα από Γενάρη μέχρι Φλεβάρη ότι είχε από τότε που βγήκε μέχρι το Γενάρη? Και έφυγε όλο αυτό? 1
Coscas Δημοσ. χθες στις 06:34 μμ Δημοσ. χθες στις 06:34 μμ 3 minutes ago, Πέτρος said: Ότι συγκινήθηκε ο κόσμος επειδή δεν θα μπορούσε να ξαναβρεί αυτά τα αριστουργήματα? Και είχε σε στοκ η κάρτα από Γενάρη μέχρι Φλεβάρη ότι είχε από τότε που βγήκε μέχρι το Γενάρη? Και έφυγε όλο αυτό? Ε τι να κάνουμε. Δεν σε ρώτησαν
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 06:38 μμ Δημοσ. χθες στις 06:38 μμ 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Ε τι να κάνουμε. Δεν σε ρώτησαν Καλέ ναι, τί το συζητάμε? 1 5
spi79 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μια χαρά τα κανόνισε η γαμ@εταιρία.Πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου πήρα φέτος 4070super.Τιμή 597ε. Τιμή τώρα 750ε!! 1
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 16 hours ago, Πέτρος said: Καλέ ναι, τί το συζητάμε? Οχιιιιι...να το συζητήσετε...να το συζητήσετε! 🤩 Αφου θες....σε βλέπω εγω... 1
xartemporas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-4060-becomes-the-most-popular-gpu-among-steam-players
akoinonitos Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Δημοσ. πριν από 57 λεπτά (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2025 στις 6:19 ΜΜ, Coscas είπε Μήπως επειδή είχαν ανακοινώσει ότι θα σταματήσουν την παραγωγή των 4060, έφυγε όλο το στοκ; Λέω τώρα... Το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων των καρτων ειναι απο ετοιμα συστηματα , 3060 παλια και 4060 μετα ειναι η καρτα που επιλεγουν τα περισσοτερα καταστηματα να βαλουν στα pre build που πουλανε σε πιο mainstream συστηματα + τα internet καφε. Δεν σημαινει οτι ειναι μια καλη καρτα. Επεξ/σία πριν από 13 λεπτά από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα