Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimpsar είπε

Και εγώ στα ίδια παιδιά. Ενώ πίστευα όλα οκ παρατηρώ ότι αναφέρετε πιο πάνω. Και με μαύρη οθόνη και με κρας σε desktop και όντως το  G sync να μην δουλεύει σωστά , έλεος δλδ . Ξηλωσα dlss swapper μπας και , αλλά δεν ήταν αυτό. Θα δοκιμάσω να γυρίσω σε ,566.36 και εγώ.  Η αλήθεια είναι πως εδώ και κα μήνα ++ έχω θέμα με το nvlddmkm.sys ακόμα και μετά το format. Άλλαξα ssd γιατί όντως είχε θέμα , αλλά βλέπω πάλι περιστασιακά πετάει. Όλα αυτά με τους τελευταίους μετά 566.36 drivers.

Anyway δοκιμάζω. 

Μήτσο βάλε 566.36 και θα δεις δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2011

• BlurayMoviesGreece

1830

• Herald

1556

Δημοσ.

Οι δικες μου αποψεις για τον τελευταιο driver. 

Forbidden west αψογα ολα με το προφιλ που επαιζα + dlss 4 μηδεν stutter παει τελεια.

Hogwarts legacy. Με το προφιλ που ειχα στο afterburner απανωτα crashes. Ανεβασα λιγο το ρευματακι και εστρωσαν ολα. Απο οτι φαινεται οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω θελει λιγο παραπανω ρευματακι το dlss 4 απλα δεν συμβαινει παντου. Στο forbidden west παρολο το 99% gpu usage μετα απο πολυωρο session κανενα θεμα. Ενω στο hogwarts με το ιδιο προφιλ στο 2λεπτο crash. Οπως και να εχει περα απο εκεινη τη μαυρη οθονη για 10 δευτερα μετα απο stand by δεν ξανα συναντησα προβλημα. Και ac syndicate που επαιξα και εκει μονιμα 99% gpu usage ολα καλα μετα απο ενα 2ωρο κοντα. Τα μεγαλυτερα θεματα βλεπω ειναι με τις 5000 και τους 572 driver και οχι τοσο με τις 4000. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Arkin τι έκδοση windows έχεις, 23 ή 24?Και με τις 4000 μια χαρά προβλήματα δημιούργησαν από το πουθενά. Πιο πολύ μάλλον σε συνδυασμό amd cpu- nvidia gpu

Επεξ/σία από spi79
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spi79 είπε

Arkin τι έκδοση windows έχεις, 23 ή 24?Και με τις 4000 μια χαρά προβλήματα δημιούργησαν από το πουθενά. Πιο πολύ μάλλον σε συνδυασμό amd cpu- nvidia gpu

24H2 με intel cpu. 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Μήτσο βάλε 566.36 και θα δεις δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Ολα άψογα μέχρι στιγμής ,  μου φαίνεται πως πιο πολύ ασχολήθηκαν να μειώσουν την 4xxx σειρά παρά να στρώσουν την 5xxx  :P  . Παραμένω και εγω σε αυτούς μέχρι νεωτέρας. 

Το nvidia app το έχετε βάλει? 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@azazil1190 εχεις stalker ? Την 4090 την εχεις στο   intel? Αν ναι βαλε μια stalker και δες με fg on και fg off πως συμπεριφερεται το cpu. Εκει που ειμαι με 45 βαθμους με fg off βαζω on και το  cpu παει 60-70. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

@azazil1190 εχεις stalker ? Την 4090 την εχεις στο   intel? Αν ναι βαλε μια stalker και δες με fg on και fg off πως συμπεριφερεται το cpu. Εκει που ειμαι με 45 βαθμους με fg off βαζω on και το  cpu παει 60-70. 

Χρήστο θα το δω το απόγευμα. Παίζει αυτό σίγουρα να το έχω σβήσει. Θα πρέπει να το κατεβάσω ξανά.

Ναι ρε στον ιντελ την έχω αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...