Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν εχει επιλογη ρε να κλεισεις το dsc ?

Όχι όταν έχεις dp επάνω. Μόνο με hdmi αλλά επειδή δεν το θυμάμαι σίγουρα θα το δω αύριο.

• Απαντ. 30,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2011

• BlurayMoviesGreece

1830

• Herald

1556

Δημοσ.

@akoinonitos

Τελικά δουλεύει και με dp. Το έβαλα σε ανάλυση 5160χ2160 dsr. Και τα settings όπως μου είπες , ultra ολα κ dlaa.

Ειδα κοντά 12700gb να τραβάει . Αλλά όσο έπαιξα έξω στα βουνά ήταν από 12 έως 12500gb

IMG_20250302_102535.jpg

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

@akoinonitos

Τελικά δουλεύει και με dp. Το έβαλα σε ανάλυση 5160χ2160 dsr. Και τα settings όπως μου είπες , ultra ολα κ dlaa.

Ειδα κοντά 12700gb να τραβάει . Αλλά όσο έπαιξα έξω στα βουνά ήταν από 12 έως 12500gb

IMG_20250302_102535.jpg

Ευχαριστω Νικ ,θα το ξανα δοκιμασω σημερα ,να δω αν το κανει παλι.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Ευχαριστω Νικ ,θα το ξανα δοκιμασω σημερα ,να δω αν το κανει παλι.

Γιατί ρε τι σου κάνει?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Γιατί ρε τι σου κάνει?

To ξανα δοκιμασα τωρα ,ειναι κομπλε .Μαλλον θα ειχε φαει σκαλωμα το παιχνιδι? Με dlaa ειχε stutters παρα πολλα σε φαση να μην μπορεις να παιξεις. 

Δημοσ.

Εγώ παρατήρησα με τον τελευταίο αλλά κ με τον προηγούμενο driver με την 3090, όταν βάλω dlss ultra performance σε 4κ, στο Indiana jones φλασαρει η οθόνη και στο cyberpunk μαύρη οθόνη με χρώματα, dlss4 και στις δύο περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Εγώ παρατήρησα με τον τελευταίο αλλά κ με τον προηγούμενο driver με την 3090, όταν βάλω dlss ultra performance σε 4κ, στο Indiana jones φλασαρει η οθόνη και στο cyberpunk μαύρη οθόνη με χρώματα, dlss4 και στις δύο περιπτώσεις.

Πωωω εβαλα ultra  perf στο indiana και με πεταξε ,τωρα οταν παω να μπω στο παιχνιδι με το που παει να μπει με πεταει ,σκατουλες

• Sad 1
Δημοσ.

Λένε ο τελευταίος και προτελευταίος driver είχε μαύρες οθόνες και επανερχόταν με alt+tab , ισχύει τίποτα από αυτά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Κάτι παίζει με τους τελευταίους drivers κ το dlss4 στο ultra performance... θα δοκιμάσω και το Nobody wants to die που παίζω τώρα , έχει dlss 3.5.

εβαλα compatibility mode και ξανα μπηκα , εβαλα παλι settings  και ultra perf και δεν με πεταξε ,ειναι και το παιχνιδι οτι να ναι ,εχθες εβαζα ΤΑΑ και με το που το επελεγα με πεταγε κατευθειαν

9 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Λένε ο τελευταίος και προτελευταίος driver είχε μαύρες οθόνες και επανερχόταν με alt+tab , ισχύει τίποτα από αυτά?

Εγω δεν ειχα καποιο θεμα με τον προηγουμενο ,σε αυτον γενικα στα αλλα παιχνιδια δεν εχω δει κατι ,μονο στο indiana αλλα ειναι και χαρχαλο το game.

Βεβαια δεν ξερω αν φταιει και το dlss swapper να πω την αληθεια.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!Εγώ και αρκετοί άλλοι απ΄όσο είδα,μετά τους 566.36 στις 4000 σειρά,έχουν αρκετά προβλήματα σε gsync

οθόνες, με υψηλά fps.Πχ εγώ με drivers 570+,με 177 fps limit απο driver και vsync on,μου περιορίζει τα fps σε 120 με την κάρτα να είναι 70-80%.Αν βάλω vsync off,έχω tearing ,σαν να μη λειτουργεί το gsync,αλλά gpu usage και τα fps είναι όπως πρέπει.Πρώτη φορά βλέπω τέτοια χάλια σε nvidia γενικά,από όλες τις απόψεις.Με 566.36 είμαι τώρα,όλα κομπλέ,υπομονή...

5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Βεβαια δεν ξερω αν φταιει και το dlss swapper να πω την αληθεια.

Τι να φταίει το swapper,δύο dll αλλάζει,αντί να το κάνουμε χειροκίνητα,but you never know..

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, spi79 είπε

Καλησπέρα παιδιά!!Εγώ και αρκετοί άλλοι απ΄όσο είδα,μετά τους 566.36 στις 4000 σειρά,έχουν αρκετά προβλήματα σε gsync

οθόνες, με υψηλά fps.Πχ εγώ με drivers 570+,με 177 fps limit απο driver και vsync on,μου περιορίζει τα fps σε 120 με την κάρτα να είναι 70-80%.Αν βάλω vsync off,έχω tearing ,σαν να μη λειτουργεί το gsync,αλλά gpu usage και τα fps είναι όπως πρέπει.Πρώτη φορά βλέπω τέτοια χάλια σε nvidia γενικά,από όλες τις απόψεις.Με 566.36 είμαι τώρα,όλα κομπλέ,υπομονή...

Τι να φταίει το swapper,δύο dll αλλάζει,αντί να το κάνουμε χειροκίνητα,but you never know..

Και εγώ σήμερα ξαναγύρισα στους 566.36.

Ενώ χτες με τους τελευταίους έπαιζα κομπλέ Spiderman2 σήμερα που πήγα να το βάλω να παίξω έσκασε bsod ξανά. Έκλεισα gsync που είπε ο spartan117 και έτσι δούλεψε κανονικά.

Ε ξενερωσα και ξαναγύρισα στους 566.36 και όλα καλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά έκανες,τα έχουν κάνει μαντάρα,όλοι τους κράζουν και για τους drivers.Και εγώ που μετά από ATI,μόνο nvidia αγοράζω,με έχουν ξενερώσει.Όχι τόσο οι αστοχίες τους,άλλα πιο πολύ η αδιαφορία τους....🫤

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και εγώ σήμερα ξαναγύρισα στους 566.36.

Ενώ χτες με τους τελευταίους έπαιζα κομπλέ Spiderman2 σήμερα που πήγα να το βάλω να παίξω έσκασε bsod ξανά. Έκλεισα gsync που είπε ο spartan117 και έτσι δούλεψε κανονικά.

Ε ξενερωσα και ξαναγύρισα στους 566.36 και όλα καλά. 

47 λεπτά πριν, spi79 είπε

Και εγώ στα ίδια παιδιά. Ενώ πίστευα όλα οκ παρατηρώ ότι αναφέρετε πιο πάνω. Και με μαύρη οθόνη και με κρας σε desktop και όντως το  G sync να μην δουλεύει σωστά , έλεος δλδ . Ξηλωσα dlss swapper μπας και , αλλά δεν ήταν αυτό. Θα δοκιμάσω να γυρίσω σε ,566.36 και εγώ.  Η αλήθεια είναι πως εδώ και κα μήνα ++ έχω θέμα με το nvlddmkm.sys ακόμα και μετά το format. Άλλαξα ssd γιατί όντως είχε θέμα , αλλά βλέπω πάλι περιστασιακά πετάει. Όλα αυτά με τους τελευταίους μετά 566.36 drivers.

Anyway δοκιμάζω. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...