Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι απο οτι φαίνεται χρειάζομαι new tv. Αλλά όταν δουλεύει με τα διπλά καλώδια/κάρτες γραφικών/σαλάτα με drivers :D o ήχος είναι τόσο γαμάτος (ούτε καν μέρα με νύχτα, τουλάχιστον σήμερα με μεθαύριο :D ) γιαυτό το ψειρίζω μήπως το έσωζα κάπως.

• Απαντ. 30,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Psycho_Warhead

2383

• Arkin

2027

• BlurayMoviesGreece

1832

• Herald

1556

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

386910

Αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι το gaming ως πηγή εισοδήματος για την NVIDIA (approx 6%)......δεν πάνε καλά τα πράγματα. Αν της έρθει μια μέρα αν ανακοινώσει......σταματάμε τις gaming cards δεν θα μου κάνει εντύπωση...μόνο αν υπάρχει νομικό ζήτημα δεν ξέρω.

Ουπσ....λάθος νήμα.

Επεξ/σία από Jargon
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 25/2/2025 στις 9:05 ΜΜ, Agent_Orange είπε

yep

ναι αυτό δουλεύει, και κάνει και passthrough vrr. Αλλά μετά δεν θα έχω ήχο μέσω της μπάρας από τα άλλα input της tv.

Εκτός αν δε κατάλαβα κάτι καλά 

Εφόσον ένα hdmi πάει σε είσοδο του ενισχυτή και κάνεις pass σε άλλο σε έξοδο προς τη tv. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι ενεργό arc στην είσοδο της tv και αντίστοιχα στον ενισχυτή. Δε καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις ήχο από tv προς ενισχυτή, είτε υποστηρίζει earc είτε απλό arc ο εξοπλισμός σου. 

Δημοσ.

@Mr Aris έχεις δίκιο ξέχασα να αναφέρω οτι το vrr στην tv μου παίζει μόνο στην HDMI 1 που δεν είναι η arc. Επίσης, αν η διαδρομή του hdmi είναι καρτα->μπάρα->τβ τότε επειδή μάλλον διαβάζει το edid της μπάρας δεν αφήνει 120hz παρά μόνο με custom resolution άλλα δεν έχω καταφέρει να φτιαξω custom χωρις να έχει πρόβλημα στο chroma subsampling.

(first world problem, το καψα τελείως :D )  διαβάζω τώρα οτι με αντικατάσταση του nvidia HD audio driver με τον microsoft παίζει το ατμος, θα δοκιμάσω (να δούμε και τι θα ανατιναχτεί) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

@Mr Aris έχεις δίκιο ξέχασα να αναφέρω οτι το vrr στην tv μου παίζει μόνο στην HDMI 1 που δεν είναι η arc. Επίσης, αν η διαδρομή του hdmi είναι καρτα->μπάρα->τβ τότε επειδή μάλλον διαβάζει το edid της μπάρας δεν αφήνει 120hz παρά μόνο με custom resolution άλλα δεν έχω καταφέρει να φτιαξω custom χωρις να έχει πρόβλημα στο chroma subsampling.

(first world problem, το καψα τελείως :D )  διαβάζω τώρα οτι με αντικατάσταση του nvidia HD audio driver με τον microsoft παίζει το ατμος, θα δοκιμάσω (να δούμε και τι θα ανατιναχτεί) 

Τσέκαρε αν έχει ρύθμιση για το hdmi η ηχομπαρα για 120hz, 

Τσέκαρε και αυτό 

https://www.murideo.com/data-rate-chart.html

Λέει το bandwith που χρειάζεται κάθε ανάλυση - χρώμα - Hz-hdr , κάνε μερικές δοκιμές με 4:2:0 8bit έχει τις λιγότερες απαιτήσεις 

Το atmos από τα windows είναι γτπ🤣

Κατέβασε το δωρεάν είναι 

Για ακουστικά είναι ωραίο όμως, αλλά δεν είναι δωρεάν 🤣

Επεξ/σία από Mr Aris
Δημοσ.

Πέρασα τους τελευταίους οδηγούς . Δεν έχω πλέον ούτε bsod ούτε restarts. Aλλα με τους τελευταίους βλέπω ότι μειώθηκε το stable oc που είχα με τους 566.36. ελάχιστα μεν αλλά υπάρχει.

• Like 5
Δημοσ.
9 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Πέρασα τους τελευταίους οδηγούς . Δεν έχω πλέον ούτε bsod ούτε restarts. Aλλα με τους τελευταίους βλέπω ότι μειώθηκε το stable oc που είχα με τους 566.36. ελάχιστα μεν αλλά υπάρχει.

εχεις horizon forbiden west? 

Δημοσ.
10 hours ago, azazil1190 said:

Βάλε VRR και έρχεται πίσω το BSOD :-D 

VRR + DLSS 4 Frame Gen είναι ο συνδυασμός

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spartan117 είπε

Βάλε VRR και έρχεται πίσω το BSOD :-D 

VRR + DLSS 4 Frame Gen είναι ο συνδυασμός

Το δοκίμασα δεν μου έκανε κάτι.

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

εχεις horizon forbiden west? 

Ναι αλλά δεν θυμάμαι εάν το έχω κάνει uninstall.

Για πες τι να δω? Αύριο θα τσεκαρω εάν το έχω περασμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Το δοκίμασα δεν μου έκανε κάτι.

Ναι αλλά δεν θυμάμαι εάν το έχω κάνει uninstall.

Για πες τι να δω? Αύριο θα τσεκαρω εάν το έχω περασμένο.

βαλε μια dlaa σε 4k χωρις fg και upscaling και ολα τερμα στα settings και πες αν παιξει καλα και ποση vram σου τραβαει

εμενα με dlaa δεν παιζει εχει συνεχομενα stutters παρα πολλα και νομιζω οτι με προηγοημενους drivers δεν το ειχε το θεμα αυτο

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

βαλε μια dlaa σε 4k χωρις fg και upscaling και ολα τερμα στα settings και πες αν παιξει καλα και ποση vram σου τραβαει

Δεν είναι 4κ του μικρού η οθόνη (3440χ1440) θα δω εάν με αφήνει να φτιάξω καστομ ανάλυση.

Θα το δω αύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Δεν είναι 4κ του μικρού η οθόνη (3440χ1440) θα δω εάν με αφήνει να φτιάξω καστομ ανάλυση.

Θα το δω αύριο.

βαλε dldsr ρε  και ανεβα μια αναλυση πανω ,βαλε μονο το dsc off απο το μενου της οθονης  για να σου εμφανισει  το dldsr

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

βαλε dldsr ρε  και ανεβα μια αναλυση πανω ,βαλε μονο το dsc off απο το μενου της οθονης  για να σου εμφανισει  το dldsr

Η μαλακία στην lg είναι ότι για να δουλέψει έτσι πρέπει να βάλω hdmi. Εγώ την έχω με dp . Και δεν κάθομαι να τραβάω οθόνη να βάλω hdmi.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Η μαλακία στην lg είναι ότι για να δουλέψει έτσι πρέπει να βάλω hdmi. Εγώ την έχω με dp . Και δεν κάθομαι να τραβάω οθόνη να βάλω hdmi.

δεν εχει επιλογη ρε να κλεισεις το dsc ?

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...